Timisoara Impreuna (100) Sarbatoriiiiiiiiiiiiim!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Timisoaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa a-ti plecat la ?
Prea multe sentimente pentru o seara,huh ?????????

Album Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Maine, dupa ce ne revenim, va vom explica ce anume si cum votati, pe blog...ca-s tare curioasa cine va castiga trofeul la Sarmalele explodate...daca nu ati stiut, in ultimul moment s-a facut si trofeul...

Si tot maine, vom discuta despre mesajele pe care le asteptam pe blog...pareri si impresii...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Noapte buna Timisoara !

Album Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salve,
sunt si eu pe receptie dupa ce mi-au plecat musafirii!
Fetelor nota 10 cu felicitari si multi pupici pentru blog!

Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Extraordinar ce a putut iesi!! Felicitari fetelor care s-au ocupat de asta si La multi ani Timisoara!!!

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Va iubesc si eu, daaaa, la 5 dmineata, va iubesc din suflet dulcilor.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna dimineata TIMISOARA!!

Eeeeee somnoriciloooor.....trezireaaaaaaaaaaa....... freshu'i gata, cafeaua la fel numa voi sa va mai treziti.

Hai uite ca dau de beute,de mancate pe saturate......

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

LA MULTI ANI LAURA !!!!sa traiesti ,sa infloresti ca o floricica ce esti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Si am facut si ceva TORTULETZE pentru voi.

1.Tort cioco

2.Tort "Putin din mine"

3.Tort fructe

4.Si asta e numa pentru mine

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Laurelu faine torturi ...dar eu gust cand ma intorc de la biserica, si poate dai si o cafa atunci..

Mergi la inceput