Timisoara Impreuna (100) Sarbatoriiiiiiiiiiiiim!!!
Raspunsuri - Pagina 8
lore03 spune:
Dau multa cafea ,pentru toate fetele :
No acum hai trezirea ca eu trebuie sa plec imediat
Mariaa spune:
LA MULTI ANI LAURA FLORINA
sa fii sanatoasa, sa fii iubita si sa ai parte de tot ce-i mai bun!!!
ma duc sa torn galeata pe gat...
Anda, plecaciuni pentru tot ce ai facut matale acolo pe blog!
Apropo, nu cautati ce a scris ea...blogul ala si noptile nedormite e 'declaratia' ei pentru noi
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Doris-Alina spune:
Caut un emoticon cu unu care se taraste...si zic cu jumate de gura:
c...a...f...e...a...a....a....a...
m-u-l-t-a....
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
claudia74 spune:
Mai luati o tura de cafea :
Neazta TIMISOARA io am avut o noapte pentru care inca nu am gasit denumire,cred ca nici nu exista,
In primul rand :
LA MULTI ANIFLORINA SA-TI FIE VIATA CA O FLOARE,VESNIC INMIRESMATA SI SA NU TE OFILESTI NICIODATA,SA FII IUBITA SI APRECIATA TOATA VIATA
Ptr.Tine
Ptr.tine
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Doris-Alina spune:
La multi ani tuturor celor care au nume de Flori...
La Multi ani, Laurelu! sa ne traiesti!
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Ok, impresii de dimineata?
Ca dupa revelion, daca doriti sa revedeti...
Ce v-a placut cel mai mult?
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Ana, sper ca esti la comp...da???
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Si inca o Surpriza ...
Vedeti si marele Trofeu...
POZE CU NOI
claudia74 spune:
Hai sa incerc sa povestesc acuma ce am trait azi noapte,in primul rand chef de chef,distractie,voie buna alaturi de cele mai dragi si adevarate prietene all,apoi am muscat-o,da rau de tot,nu stiu cine e de vina,am intrat la SURPRIZA si s-a deschis cap.40 cred sau numai stiu cel cu plecarea Silvanei foarte frumos,dar nu am inteles nimic de acolo si dai si citeste toate poastarile (30 de pagini )
zic ma care-i surpriza aici dupa 1 ora de bajbaiala intre timp intra pe mess o nepoata a mea din Franta care are probleme si despre care numai stiam nimic numai din auzite,fata se simtea singura si a inceput sa imi povesteasca cosmarul vietii ei de un an,mi-a povestit ca a avut un soc emtionalm anul trecut la plecarea din Ro din vacanta unde s-a simtit foarte bine astfel incat s-a imbolnavit cu nervii ,tocmai a fost externata dintr-o clinica din Paris e si matusa la ea,deci are grave probleme i s-a pus diagnostic anxietate,mi-a povestit ce simptome a avut de mi s-a facut pielea gaina,are 19 ani e o fta excelenta studenta la facultatea de litere din Paris,deci am ramas ,bajbai in continuare pe forum numai gasesc nimic, o contactez pe Lore sa o intreb care-i faza,imi da linkul blogului si ma luminez,dar era in continuare ,atunci incepe iluminarea si ce vad sa va Miluiasca Dumnezeu ce surpriza ne facura-ti,vad toate fetele laolalta,vad tzangai la joaca, vad o banatanca mandra'n tzoalele ei,zic wtf,ca doar nu oi fi io aia si incep mataniile si crucile si aplecarile,nu se poate , nu se poate , ba se poate ma la voi se poate,atunci era sa pic,asa batuta'n cap si socata mai si asta bey vreti sa ma bagati la spital cred Doamne da frumos ati mai facut tot,ma duc mai departe cu toate ca mi-o pisat ochii si la cele scrise de mine inca o data,peste cine dau 'STATUIA LIBERTATII' ii nimic pe langa COANA NOASTRA,ganduri frumoase ptr toate,apoi Lore alte ganduri frumoase,apoi ghici cine vine LAUREL-BUCATAREL da bucata de femeie ca ea never ever sa fi vazut pe la bucatarii , si citesc reteta PRIETENIEI,reteta NOASTRA, amalganul nostru de INGREDIENTE,mancarea IDEALA,bravo Laura, apoi m-a apucat frica peste cine am dat XENA fata care munta muntii din loc,foarte frumos Ano si nota 10 ptr Doris ptr deghizitie la toate,inca mai am de citit,de recitit,ca nu ma lasa copiii astia,o trebuit sa le fac clatite de dimineata deja,revin....
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
claudia74 spune:
Acuma citesc postarile de la concurs
pr mine nu m-ati adaugat pe lista anormalelor, sa fie privilegiu sau ...