Timisoara Impreuna (100) Sarbatoriiiiiiiiiiiiim!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Citit pe diagonala, fug la market si recitesc din nou cand vin
Multumesc fetelor care au facut posibil acest lucru, multumesc pentru orele nedormite, multumesc pentru ca existati si ... va iubesc.

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

nu va grabiti, luati rand cu rand.
va veti descoperi in fiecare gand trims cu suflet de catre fiecare dintre voi, veti vedea.
e o incursiune in tine asa cum te vad cei/cele de langa tine!
sunt ganduri trimise cu suflet de voi, din zari diferite, fara sa stiti ce scrie cealalta, insa toate pe acelasi calapod

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

LA MULTI ANI 'IMPREUNA TIMISOARA'
io am ramas in urma ,dar amalgan de sentimente e ceea ce zic si eu,multumim

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Pai bem, bem, da io cu cine votez???

La trofeu, ma refer???

da de samba mea nu zice nimeni nimic???

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Mai fetelor cea mai tare mi se pare aia cu premiile .
Am descoperit acolo niste perle , am ras de ma doar burta. Si ce ma bucur ca am descoperit-o pe ANDA , Doamne ce postari ai avut , eu cum de nu le-am remarcat pana acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

SUPERB!!!

La multzi ani !!!!

PS intrasem sa vad daca aveti vesti despre Aida si Emma si asa am descoperit ca ati ajuns la capitolul 100, iar aici am gasit "Surpriza"
Felicitari tuturor!

Mergi la inceput

Coana Anda, vino mey, sa vezi dezmatz aci...
Astea sunt in socuri, cand rad, cand plang, nici ele nu mai stiu...mai ai numaru lu aia de la Vacarescu?

Mesengeru meu vuieste...

una ca-i place poza, alte crapa de ras, alta varsa paharu de vin pe tastatura, alta boceste, alta vrea sa mearga luni la Bratu sa-si puna implante, alta cica de unde-i poza cu ea taranca...

helpppppppp

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Helbi, multumim si pentru tine un pahar de sampanie... tortul pe bune l-am mancat azi, cu afine...da voie buna mai avem... si culmea, ne mai tin si bateriile dupa 3 saptamani de nopti albe...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Beeeeeeyyyyyyyyyy se vede ca Timisoara ii "dilimaca" rau..... MEDICAMENTEEEE.....MEDICAMENTEEEE....... gasesti di tatiiii ashilea breeee.........crap de crap de ....si din nou rasu'-plansu'........

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Helbi, multumim!
Au ajuns cu bine! Azi am incercat sa vorbim dar s-a intrerupt! Suntem cu gandul la ele mereu! Aida este aici cu noi de fapt, in inima noastra!

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput