LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Martutza, mi-ai facut ziua de azi frumoasa. Ma bucur foarte mult de vestea ta cea buna, va doresc multa intelepciune, rabdare, atentie... ca iubire stiu ca exista.

It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Multumim de urari!!!

Bilantul la un an este de 10.700 kg si 80 de cm.

Ne-am distrat foarte bine la petrecere,desi inca este bolnavioara,azi am fost la control si avem trimitere pt. dupamasa la O.R.L,sper sa nu fie nimik grav.

http://good-times.webshots.com/album/563182079HmsBfU am pus si cateva poze de duminica,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

anaalina imi pare rau ca iarasi sunteti virusati...
Eu le dau sirop pt. tuse (elena erdomed, astia eurespal) si ophtamesone in nas... Altadata le-am dat si cu tantum verde (spray) in gat. Si le-am alternat la 8 ore panadol cu nurfen. Dar atunci aveau multi muci si tuseau.
Face febra? Nu stiu ce sa zic... io dau antibiotic cand dr zice sa dau... mai ales dupa pneumonia din iarna... sunt patita... si nu mai vreau. Atunci le dadeam antibiotic si tot degeaba, dar daca nu le-as fi dat...
Multa saanatate!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

MARTUTZA- ma bucur atat de mult pentru voi... sa va dea Dumnezeu multa sanatate si intelegere. E o veste foarte buna acum inainte de sarbatorile pascale.

Maria chiar merge singura cand vrea ea(mai ales afara in parc motiv pentru care ieri a luat o gura de nisip la propriu), e tot in greva foamei si cam atat.

PAXELA - frumosi copii iar Deliei ii statea tare bine in rochita aia cu floricele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Eliana nu face febra, nu tuseste , nu are muci, nu are nici un semn ca ar fi bolnava. Doar cand papa am vazut-o ca inghite greu, si ma gandeam sa-i dau cu ceva in gat. Bine ca ai spus tu acum de Spray de Tantum verde ca o sa-i iau si eu, poate o ajuta sa elimine din gat. Am desfacut si sticla de Ceclodyne si i-am dat prima doza pe care cum era de asteptat a ca de era gust nou.

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Martutza las ca lucrurile se mai aranjeaza si de la sine, ai incredere si lupta pentru casnicia voastra pentru ca aveti un copil minunat care merita sa beneficieze de dragostea unei familii unite

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Valeuuuuuuuu ce vremuri ploiase si vantoase!!! Am zis ca ne ia pe sus, asa tare bate vantul !!Ploaie, tunete, fulgere...tot tacamul!

Bravo Marta ca v-ati reinventat(cum e moda acum)!

Alinaimi pare rau pt pitica...sanatate multa

Cred ca mai trebuia sa spun ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

vesti despre domnisoara,am scapat de pneumonie miercuri, vineri am fost la dr, plina de afte in gura si irirtata la fund la sange, tratament de afte si timiteri la analiza de pipi si kk, de duminica febra 40, zilnic, azi minune, infectie urinara, de care stiam si ieri, dar nu aveam antibiograma, azi ma duc cu ea la dr , care se uita sa vada ce fac aftele si gsestepuroi in gat, asa ca luam 2 antibiotice, plus peritol sa nu ne bubim, plus pikovit ca a scazut fff mult in greutate, cred ca cedez
acum avem un antib la 12 ore unul la 8 si ne distram 5 zile

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Help! Help1 Help!

Nu stiu ce are Luca. Azi a facut de doua ori febra 38,6 si face kk cu mucus si miroase de te muta din casa! Nu stiu daca febra are legatura cu chestia asta. de mancat a mancat, e foarte nervos si agitat, tipa dupa mine continuu si se partzaie urat mirositor! alte semne de raceala nu are. Poate o fi avand rosu in gat dar mananca in regula. Pediatrul mi-a zis sa-l tin pe antitermice si sa-i fac maine o coprocultura. Nici nu stiu incotro sa o iau! Dati-va cu parerea, daca ati trecut prin asa ceva, pleeeeeeeeeeeeeeeeeeease!

VA pup

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Karla, pare enteroviroza, am auzit ca bantuie. Ai grija, sa tratati ca lumea, sa i se refaca flora. Vezi ce iese la coprocultura si in functie de asta o sa-ti dea sau nu antibiotic.

Sanatate la bolnaviori!
Fug la Giulia ca urla ca disperata!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput