LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 15
phili spune:
Ddana merci pentru reteta de oua ,am sa incerc si eu anul asta...
Apropo voi a-ti redecoarat toata casa?ca mie mi se pare ca casa mea e plina de pericole...sau stati toata ziua dupa ei???
Cadou de paste mai incoloo....
poze aici
paxela spune:
buna seara
uite ca venim si noi dac tot strigati la apel, m-am abtinut de vesti rele dar daca strigati
eu sunt in cautare de pusca, am scapat de pneuminie, am dato in afte in gura iritatie de scutec de la dinti, o masea care se preface ca iese, si acum mai nou si o infectie urinara, care tare curioasa sunt cum o va trata dr, ca si acum mai are afte de la antib trecut
ieri a stat toata ziua cu febra, scadea si urca la 40, azi nu a mai sarit de 38,5, o fi de la masele, o fi de la inf urinara, o fi de la... dar mai bine nar mai fi
asa ac ne distram , am vazut luna asta la dr de mama saturat si mai am o tona si scap, mai am maine cu ea la pediatra pt antibiograma si tratatment, miercuri la dentist cu fratsu, dentistul meu, si inca cateva si poate scap luna asta
in rest arfe crize si allintaturi
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
tzuna spune:
Buna!
Imi pare rau ca nu mai am timp sa intru pe forum.
Maria e o dulce , stam mult afara ca tot e frumos, din pacate de 2 zile e iar in greva foamei aparent fara motiv iar eu sunt f obosita. mai vine si pastele si sunt atatea de fcaut toata lumea trage d enoi sa mergem in vizite.... Inca nu stim ce facem.
PAXELA- si Maria a facut afte de la antibiotic si i-au trecut cu glicerina cu nistatin. E rea la gust, maria isi face greata d ela ea dar o dau si eu inainte cu 1/2 de ora de masa sa nu aiba ce vomita. A functionat de fiecare data. Multa sanatate Deliei.
karla32 spune:
Buna dimineata!
Cafea, cafea, cafea! Haideti la cafea!
Sunt rupta! Copilul meu e taaaaaaaaaare marait noaptea! I-au dat si incisivii laterali dar cred ca mai urmeaza ceva ca e prea agitat si nu vrea sa manance decat lapte! Si ia masa si in miezul noptii! Am incercat sa-i scot bibele de noapte dar este imposibil! Il apuca urlatul si nu o scot la capat pana nu trage el 240 ml!Iar masa de pranz e scoasa din uz! Degeaba alerg cu lingurita dupa el...incepe sa ma ingrijoreze dar habar n-am ce pot sa-i fac...
In rest, nimic deosebit. Inca nu vrea sa mearga singur, se tine de pereti, scaune, mobila sau bineinteles de mana mea ca sa ajunga unde isi propune! Sta agatat de picioarele mele de cand ajung acasa si pana ne culcam. Se cearta cu te miri ce pe limba lui, nici mama nu mai zice decat foarte rar, protesteaza vehement daca il alung pe Toto de langa el, se pupa in oglinda si isi baga mainile in WC.
Afara nu vrea in parc, ci printre betoane, claxoane, scartait de roti si muuuult praf! in parc este cah si se plictiseste.
Cam atat. Va pup si o zi mununata!
Luca, dragostea mea
Luca 1 an
ghibuadina spune:
Neata,
Am ajuns cu bine la Sletina.Alexia se pare ca s-a acomodat destul de bine.I-au dat incisivii lateral de jos, fara simptome.Suntem bine in rest, e o nastrusnica, merge de nu te tii de ea, vb multe, multe si maine face 1an si 2 luni.
Uram si noi La multi ani maine de Sf Gheorghe si UN PASTE FERICIT TUTUROR, multa sanatate si intelegere!!!!!
elyanne spune:
Raport de la doctor:
La pediatru... nu fuse doctorul lor, asa ca i-a vazut alta doctora... cu toate ca preferam sa-i vada el, ca doar le stie toate cele din urma... Ne-a dat doar sirop de tuse si picaturi... am scapat de antibiotic Si sper asa sa ramana o vreme...
Am amanat vaccinul totusi... pana in mai (ca e si asitenta in concediu dupa paste)
La mine, cu sanu... inca n-am rezultatul la analize... azi la pranz. Maine sun dr. sa vedem ce si cum... In rest, inca e tare si mai e umflat... dar intr-un final o sa fie bine... cand... nu stiu... m-am saturat. Daaar azi e prima zi cand nu mai curge sange, cel putin de aseara si pana acum... om vedea ce o mai fi.
Aseara dr. zicea ca operatia la san evoleaza mai rar f. bine, deobicei undeva la mijloc... dar exista si varianta mea... in reluare
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
paxela spune:
http://picasaweb.google.com/stanescualexa/2008041702
cateva pozite noi, sa vedti ce fata mare are mama
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
madybulancea spune:
Bunaaaa....paxela ce mistoo e pe acolo la voi in parculet,la noi nu e asaaa....
zadi cred k dupa pasti o sa fac comanda ac sa iau o marime buna si sa nu fac nici gaura in buzunar!
aaaa eu sunt singura cu razvi toata ziua,nu vorbesc cu nimeni iar seara deja sunt nervoasa si agitata...nici mamici cu cine sa ies afara nu am ies singurik,iar in park sunt f multi copii mari iar razvi cu ei vrea sa se joace nu cu cei de varsta lui iar acum e din ce in ce mai obositor sa stai o zi intreaga cu el,nici nu vreau sa ma gandesc cum e cu doi sau trei copiii!
nu-i mai iau motul lui razvi,o sa ii serbez doar ziua lui,k face un an,pt ca m-am saturat de comentariile socrilor,sa il asteptam si pe nasul din tarile calde care nu se stie cand vine,sa ii respectam...dar ce sa respect?knd ei l-au vazut pe razvi de 3 ori,nu i-au cumparat niciodata nimik,aaa ba da 2 lingurite,nu suna sa vada ce face,asa ca ssa nu mai aud discutii nu mai motul baiatului si in plus nasa a zis ca dak ii ia motul atunci de ziua lui vine il ia si pleaca,deci m-am suparat!!!!ati inteles ceva???
va pup!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
anaalina spune:
Salut am vrut sa scriu de aseara dar m-am luat cu una si alta si bineinteles am adormit. Aseara v-as fi spus ca a mai trecut o luna fara sa luam antibiotic, azi insa nu mai e asa pentru ca am fost sa ne faca vaccinul si surprizaa are rosu in gat, sincera sa fiu am vazut ca haraie nitel dupa ce papa dar am zis ca poate mi se pare mie. Asa ca ar trebui sa luam CECLODYNE...of of of ...
Paxelaaa ce parculet frumooossss
Eliana ce siropele mai luati voi?? Ca sincera sa fiu nu prea i-as baga antibioticul .
Despre activitatile din casa nostra , ei bine sunt in faza de bagat lucruri in saci, curatenia la apartamentul cumparat este in faza ZERO asa ca ma vad nevoita sa plec la mama daca nu ne mai lasa proprietarii sa stam aici mai mult de 15 mai.
De pascut o sa pastem pe la mama , pe la soacra , pe unde este iarba mai manoasa, ca la noi in casa sigur nu voi face nimic. Poate ma invrednicesc sa fac 2 cozonaci, ca si anul trecut am facut si tare mult mi-au placut cei facuti de mine, desi or sa fie cozonaci sa-mi pun si in cap de la toate nemurile care vin cu imparteala.
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
martutza spune:
Buna fetelor.
multumesc pentru gandurile bune si incurajari
Am luat o pauza de "noi doi".ne-am dat seama ca nu putem trai unul fara celalt si fara puiul nostru.Sotul sa intors acasa.Incercam sa convietuim pasnic si in armonie.Reinvatam sa ne iubim,eu incerc sa uit desi e greu.Nu doresc nimanui sa treaca prin asta.
Familia e cel mai important lucru si daca vom fi santosi toti trei vom incerca sa fim fericiti.
Va doresc muuuulta sanatate si iubire tuturor si in special celor care au aniversat zi de nastere,onomastica si alte evenimente fericite din viata voastra.SA FITI SANATOSI,FERICITI SI SA VA IUBITI MUUULT MUUULT DE TOT
Eu ma agit intre curatenia de Paste si dependenta lui fimiu de piciorul meu .Ne jucam mult,ne pupam,dansam,mergem afara la copii unde e in extaz total.a reinceput sa manance mai bine.Inca are galma pe picior si nu stiu cum sa fac sa-i treaca.
Ddana uneori asteptam de la ceilalti sa faca primul pas si poate nu asta e abordarea corecta.Ma bucur ca tu nu aiasteptat prea mult si nici Phili.Sa stii ca si Victor musca sau zgarie dar doar atunci cand il dor dintii sau nu-i dau voie in locurile interzise.Am invatat sa-i intorc spatele cand face crize de isterie si am observat ca se potoleste muuult mai repede cand e ignorat.Poate merge si la voi.
Felicitari pentru achizitie Anaalina.Sa fiti fericiti in noua casa.
Pentru Paste eu fac pui la tava sa mancam toti,un pandispan si o prajitura cu iaurt sa pape si Victor,oua rosii,drob,salata boeuf (sa termin castravetii si gogosarii),salata de vinete si cumpar mezeluri si verdeturi multe.Cam atat.
Va pup ca maraie
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor