LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
carmenefr spune:
Mai nene, muuulta liniste p-aci! Parca vad ca atunci cand m-oi returna de pe coclauri gasesc 2 capitole babane de citit!!
Gata, ma car, ca merge netu' in valuri...
elyanne spune:
Cam subtire... Haideti la apel... io cu 3 si tot mai apuc sa scriu 2 vorbe... Pun batuta pe voi, aveti grija...
Azi am zi de mers la doctori... pe la 5 merg cu picii... pt. ca nu-mi place cum haraie Mihai si Elena. Cu toate ca nu par afectati... dar dupa experientele din iarna asta, nu mai stau sa astept nimic. Iar Mihai are si muci.
Dupa las trupa acasa si merg si io la doctor. Sper sa am si rezultatul atunci. Iar despre buba mea... inca nu e gata... dar incet-incet o sa se vindece.
Nu luati cadou de iepuras... mame rele si denaturate... Las' ca va spun io cand s-or face mari...
Andra nu o sapt. incontinuu... ce naiba... o sapt. sa bage jucaria in seama, macar 5 minute pe zi... ca la noi e intereseanta atunci, maxim juma de ora... si la revedere...
Cred ca le cumpar niste papuci, sticle de plastic si termin povestea... ca zici ca's catei... rod tot ce prind... in special incaltarile... de preferat cu niste pamant pe ele...
Carmen te razi de mine... unde s-o pun? In mijlocu sufrageriei? Pai inund vecina... si se umfla si parchetu'. Doar stii ca ma lasa nervii cand vad frimituri prin casa... Dar nisip Ma tu vrei sa ajung la nebuni si sa-mi furi baietii... gata, m-am prins...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Zadi spune:
Noi azi ne-am intepat toti, adica am facut tot familionul analizele obligatorii. In plus lui Ian i-am facut grupa sanguina si Rh-ul. Le-a luat sange din vena si cel mai tare a plans Ingrid.
Inca nu au aparut reactii de la Priorix si poate ca scapam.
Cadou de Paste- hainute noi si bineinteles incaltari noi (ca doar mama cu asta se ocupa ).
Pentru Ingrid am luat de la Galt un puzzle gigant cu jungla de care e super super incantata si pe care l-a facut din prima incercare. Tot de la Galt i-am luat carioci cu stampila, un set de cescute de ceai pe care le picteaza si o carte super - water magic adica este o carte de colorat al carei creion se umple cu apa si colorand pagina aceasta se coloreaza singura - e extraordinar.
Lui Ian i-a luat taica'su un Ferrari cu telecomanda (dar mai mult e pt taica'su). Lui Ian i-am luat o tablita magnetica de la Fisherprice de care e foarte incantat. Nimic altceva nu il pasioneaza (masinute, mingii, jucarii de plus sau plastic). Insa de tablita magnetica e super incantat si inca nu s-a plictisit de ea. Tine foarte bine creionul si face liniute, si ii place ca stampilele lasa urme.
Am inceput sa ii pun sandwich in farfuriuta, taiata in cubulete pentru a manca singur si reuseste. Am observat ca deja da semne ca ar vrea sa manance singur cu lingurita. Am incercat cu iaurtul si reuseste sa duca in gurita dar mai da si pe el.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
ddana spune:
Salutare!
Vin sa scriu si eu ceva, nu pentru ca as avea multe de povestit, dar m-am enervat pe mine insami. De cateva zile tot dau cate un refresh si tot nu vad mesaje noi pe forum. Si ma tot gandeam, "oare de ce nu mai scriu fetele astea?", ca ma interesa ce mai fac albinele acum primavara. Si nimic. Si cum va spuneam m-am enervat pe mine, ca astept sa scrie altele si eu nimic. Ia si voi alea care asteptati sa scrie lumea... bagati mare!
De Pasti nu facem cadouri de iepuras. Nu stiu de ce, cred ca nu am fost obisnuita cu asta, la noi se primesc cadouri de la Mosu' si atat. Eventual, cand o sa mai creasca, o sa cumparam hainute noi, ca cica asa se face, sa intampine copiii Pastile cu ceva nou de imbracat. Deocamdata... pas. Oricum avem in buget o gaura cat china, si oricum are o gramada de hainute noi, si oricum e prea mic ca sa stie ca e o ocazie speciala.
V-as intreba altceva: voi ce gatiti? Ca desi nu am eu mare chef de bucatareala, anul asta fac eu prajituri si mancarica, si nu mama. Bine, mama face intotdeauna friptura de miel la care participam in fiecare an, ma refeream la alealalte. Eu voi face o prajitura cu blat dupa care saliveaza sotul meu, eventual o albinita, ca si asta ii place. Salata de vinete, eventual un aperitiv cu sunca si cascaval, o ciorba inca nu stiu de care.. si cam atat. Voi?
"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
ddana spune:
Aaaaa, si mai am o intrebare. Dureroasa.
COPIII VOSTRI MUSCA? SI DACA DA, CUM II DEZOBISNUITI?
Dragos e un mic terorist. Ma trage de par, ma musca, ma zgarie, ma pisca. Dar nu stiu cum sa va zic... nu asa, ca un bebelus mic, ma musca de-mi dau lacrimile si sunt plina de vanatai. El asa isi manifesta iubirea, ca vine la mine plin de entuziasm, ma ia in brate si ma capseaza de vad stele verzi. Si eu as rezista eroic, dar baiul e ca nu face discriminari si iubeste asa pe toata lumea. Intrebati-o pe Giulia a lui Kitty si pe Andrei al lui Coolutz...
It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
madybulancea spune:
nu prea am timp acum dar vroiam sa ii zic lui zadi ca vreau o pereche de sanda;ute pt razvi dar nu stiu ce sa aleg ce imi recomanzi???si ce marime sa iau....el are acum o pereeche de ghetute-pantof nr 20!ce imi recomanzi?
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Zadi spune:
Mady- cu mare drag ! comanda sa o faci on line si eu o execut imediat. ti-o aduce acasa fan courier a doua zi la adresa indicata si la ora care iti convine. alege tu ce iti place dar cu glezna pt. ca asa e ok pt. pici. Iti voi face si cadouri (discount si inca cateva chestii). astept sa te decizi.
Raluca- de unde ti-ai luat costum de baie? Si eu caut si as fi tentata sa comand on line pt. ca nu am chef sa merg in magazine. Baiul e ca port la sutien 85 AA si nu prea gasesc cupa A. Eu mi-am facut masuratorile dupa site-ul triumph si mi-a dat ok. marimea asa cum stiam.
Dana- cu voi face pasca, oua rosii (desi anul acesta le voi vopsi cu coaja de ceapa pt. ca vreau sa le dau si la copii, dar nu stiu daca imi va iesi o culoare frumoasa), friptura si salate. Noi botezam in ziua de Paste si deci nu vom avea invitati ci vom fii noi invitatii. Dar tot fac pt. acasa cate ceva.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
ddana spune:
Daca tot nu e multa lume, hai sa va mai bat la cap cu reteta mea de oua rosii cu coji de ceapa, daca Zadi spunea ca vrea sa faca asta. Eu de ani de zile vopsesc oua numai cu coji de ceapa.
Adun coji de ceapa rosie, le usuc, introduc si cateva coji de ceapa alba ca sa ii dea o nuanta mai deschisa. Cand sunt uscate, iau o foarfeca si le tai absolut aiurea, sa iasa fasii ba mai mari, ba mai mici. Daca aveit rabdare, taiati-le mai marunte, efectul e mai deosebit. Iau oul, il spal, si il tavalesc in vasul cu coji de ceapa fasii, sa se lipeasca de el in pozitii care mai de care mai aiuristice. pe urma il introduc intr-un ciorap - stit voi, varianta clasica,il leg la capete cu sfoara. eventual dupa ce il leg, mai ajustez fasiile de coaja de ceapa de pe ou, sa fie raspandite peste tot. Procedez asa cu cate oua vreau sa fierb, pe urma le pun pe toate intr-o cratita cu apa la foc foarte mic si le las sa fiarba. In apa mai pun cateva foi de ceapa ca sa coloreze fondul oului. la final se scoate ciorapul de pe ou, se lasa sa se usuce si pe urma se dezlipesc cojile. Sunt absolut minunate. Sunt nuante dirferite de rosu, in functie de culoarea foii, iar bucatelele de foaie de ceapa alba dau un contrast super. Adica eu nu mai fac decat asa. Plus ca sunt suta la suta naturale.
It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Zadi spune:
Dana- multumesc. habar nu aveam ca trebuie sa usuc cojile de ceapa inainte.
Ziceai de muscat: e posibil sa inceapa caninii. Asta se intampla cand cresc caninii. Nu trebuie incurajati dar nici pedepsiti. Ii spui ca nu e voie sa muste pt. ca te doare si faci buba. Poti chiar sa te prefaci ca plangi si va intelege ca nu e bine. Stai linistita ca multi copii fac asta.
Pe Ingrid a muscat-o un baietel de mana....iar bona baietelului arata ca batuta pt. ca avea vanatai peste tot.
Ingrid nu a muscat, dar a fost smiorcaita la canini.
Lui Ian i-au spart maselutele si nici nu am simtit cand s-a intamplat pt. ca a mancat bine ca de obicei, a dormit fara intrerupere toata noaptea, nu a plans nu s-a vaitat. Vom vedea cum va fii la canini. Si el ma mai apuca de deget si ii spun ca ma doare si imi da drumul imediat. De cele mai multe ori se face ca ma apuca, dar nu ma musca.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
phili spune:
dragele mele,am putin timp si va scriu si eu.Noi suntem bine,petrecerea de un an a fost frumoasa dar a fost numai in familie fara pici.
Vaccinul l-am facut si noi ,picaturile pe gurita un vaccin in manuta si celalalt in piciorus.Reactii au fost doar prima zi dupa vaccin febra care i-a trecut cu nurofen.
Merge cam cu 2 zile inainte de ziua lui ,mai mult intre 2 punte fixe apropiate sau cand sta tati si mami aproape de el.
Nu zice nici un cuvant doar mamaaaa cand e suparat.
Arata cu degetul te miri pe unde ...si nu sta locului o clipa nici cand il imbrac,il schimb.Cateodata spun ca sunt prea batrana pentru el.
Eu sunt obosita rupta,si as avea nevoie de un concediuuu...
In legatura cu relatia dintre mine si sot e buna si ar mai incape,dar cum zicea Martutza ,acum sunt mai mult mama lui Bogdan.
Pentru masa de paste :colac,oua rosii,drob cu ficat de pui,ciorba.
Felicit toti copilasii care si-au mai sarbatorit ziua,si mamicile lor si le doresc sanatate si tot ce-i mai bun in viata.
incerc sa pun niste poze...va pup pe toate si sanatate multa si bucurat-va de soare.....