LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 13
Mihael@ spune:
La multi ani, Mada rozz!
La multi ani, Arianna!
La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nume!
Eliana, foarte frumoase pozele, adica frumosi copiii...da tu parca erai blonda tunsa scurt, nu? sau incurc eu personajele
Kitty, e o scumpa Giulia cu strungareata ei...sa stii ca si stefania asa o tine toata ziua..."iaaaa uiteeee" si mai nou cand aude galagie pe-afara face i-aaaauzi!
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
elyanne spune:
quote:Asta fuse si se duse... a crescut si l-am "colorat"... intai in nunata lui naturala... apoi m-ma plictisit si mi-am tras suvite roscate... Si deja ma gadesc cum sa-l fac peste vreo luna
Originally posted by Mihael@
Eliana, foarte frumoase pozele, adica frumosi copiii...da tu parca erai blonda tunsa scurt, nu? sau incurc eu personajele
Deci n-ai incurcat personajele
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
carmenefr spune:
Buna seara si La multi ani pt sarbatoritii de astazi, adica piticii care fac un an, Mada si Floricele si Floricei
Noi pe la 20.00 ne-am intors din parc, a fost asa de frumos, am fost cu Alexa& Co , fetele au fost ff incantate , Sarbatorita Deliuca era un pic suparici, cu un pic de febra de la maselutele care sunt pe vine...
Sa exemplificam cu poze, nu? Acusica ma duc sa le pun spre vizionare...
A, sa nu uit Eliana, super poze cu picii, parca fara caciulita mi se par baietii schimbati...mai blonduti??
Sa-ti traiasca berbatul sanatos si iubaret si cum mai vrei tu !
ane2200 spune:
Vin si eu pe ultima suta ...
Mada Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, putere si fericire, alaturi de cei dragi!
Arriana
La multi ani tuturor celor care poarta nume de floare!
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
florin-a spune:
Cafeluta, ceiulet sau laptic..haideti fetele cine se bagaMultumim pentru urari -rapundem si noi cu intraziereTuturor Floricelelor, sotilor(inclusiv al meu), copiilor, mamelor sa ne traiasca cu numele si sa fie sanatosi
Ca nu nu mai ramanem codase uram de pe acum tuturor celor care poarta numele de Gheorghe si derivatele acestora de asemenea sa traiasca cu numele si sa fie sanatosi(e)!
Noi am avut un weekend tare ocupat....ne-am impartsasit si in rest mai mult pe afara....am plimbat-o in weekendul asta pe Ana!!! Asta asa ca sa recuperam statul in casa de la varsatul de vant
Ana e bine...ma rog acum are o toxi infectie usoara alimentara ca lua niste cereale cu scortisoara(ca prea mancam eu cu pofta si se uita in gura mea) si se pare ca nu i-au priit nici ei nici mie..da o sa trecem si peste asta!
In rest pupici la toate fetele...merg sa pregatesc dejunul ca apoi iar o scot pe Ana afara...nu ratez zi asa de frumoasa!
Va pupic si va iubesc
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
elyanne spune:
La muuuuuuulti ani, Ana!
Ce-i linistea asta fratilor? Gata we-ul... la apel...
Carmenefr multumim pt. urari... vazut pozele Pupam toata trupa
Intrebare: ce le aduce iepurasu'?
Io nu mai am idei Tac'su zice de ce le mai luam jucarele, ca le ignora cu desavarsire... si ce sa le iua, tzoale? Ca alea chiar ii lasa indiferenti... Deeeeci... ce sa le iau, si sa ii pasioneze vreo sapt... nu cer mai mult
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ralualexandrei spune:
La mine cafea Florin_a multumesc.
Eliana tu ce vrei ca sa ii tii ocupati o saptamana,hihihi cand gasesti asa ceva anunta-ma ca-s tare interesata.De iepuras le-am luat Sotului -adidasi Nike si o pereche bermude ca aveau masuri pt ursi,Robert la fel adidasi dar si o geanta Adidas ca se apropie cantonamentul,Radu -un tricou Adidas care a costat dar merita baiatu' ca-i cuminte,Eduard adidasi,Maria sandale si pantofi ,finu adidasi pe care ta-su vrea sa-i agatze la masina ulterior,eu un costum de baie ,tzeapa ca nu-mi incap .
La multi ani tuturor celor cu nume de Flori sa fiti sanatosi si la punga grosi!
La multi ani albinutzelor si bondareilor sa va dea Dumnezeu tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume!
Robert Gabriel
Andreea Beatrice
Arianna Vanessa
Ana
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
roxanici spune:
ma da a tras cineva cu tunul pe-aici de ati disparut aproape toate?
Gata, s-a incheiat aventura albinutelor impreuna? tz, tz, tz...asa cevaaa....
Ce cadou ma de iepuras, nu fac niciun cadou, mama rea. Ii iau carucior sport deci cadou mie si lui da dupa paste cand l=oi gasi ca iar am ochit unul care nu mai e pe nicaieri. Asa am patit si cu primul.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
carmenefr spune:
Buna, mamici de pitici,
Cadou de Paste pt pici?Chiar nu stiu. Azi i-am luat o pereche de sandalute cu arici , tip sport, pt la mare,jucarii nu mai luam, ca o doare la basca de ele, i-am luat galetusa cu jucarele de nisip, alea i-au placut-si n-am invatat-o sa fie econoama-
O sa-i mau luam haine, dar ceva ce s-o tina ocupata cel putin o zi nu cunosc!!
A, ba stiu ce!!Elianaiti recomand o mare scoica , intr-o parte cu nisip (ca asta le place picilor) si cealalta cu apa!! Dar pt asta iti mai recomand si o vila!!!