LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

karla , regim alimentar, ceai de menta , mergi la coprocultura, si vezi dupa rezultat, pare enterocolita , sau ceva virusel la stomacel,multa sanatate

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

PAXELA- imi pare tare rau pentru Delia si implicit pentru tine. Cred ca iti este foarte greu in perioada asta. Acum daca e pe antibiotic va fi bine. Pana de Pasti ii trece ca sa va ticneasca si voua. Pai d ela puroiul din gat nu manca mititica si facea si febra asa mare ca fix la fel mi-a facut Maria acum 1 luna si un pic. Am inteles ca puroiul in gat e frecvent in perioada eruptiilor dentare. Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by Kitty

Karla, pare enteroviroza, am auzit ca bantuie. Ai grija, sa tratati ca lumea, sa i se refaca flora. Vezi ce iese la coprocultura si in functie de asta o sa-ti dea sau nu antibiotic.

Sanatate la bolnaviori!
Fug la Giulia ca urla ca disperata!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

da, Karla si io ca si Alexa si Kitty zic, e ceva la burtica, grija mare si cu funduletul, spalat des si rapid sa nu se irite rau. Sigur e dereglat la burtica, de acolo caca urat mirositor.

Alexa, sanatate ca se tin scai de voi belelele

Catalina, sa te faci bine! ca si tu o dai din lac in putz

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Multumesc ptr sfaturi. Parca mi-am mai revenit...

Doamne, mult sunt panicoasa. Si am mai patit una astazi cu el, de am zis ca sigur mi-am aranjat inima sa o ia razna. In timp ce ii dadeam sa manance, bineinteles ca a facut caca. Fara sa imi dau seama ca el nu a inghitit din gura, il duc sa-l schimb (tot de frica iritatiei). incepe sa se zbata cum face de obicei, tipa si ...se ineaca! Dar in ce hal! S-a inrosit, invinetit, nu mai respira. Eram foarte lucida dar nu stiam ce sa-i fac. L-am pus pe mana mea cu fata in jos si l-am lasat pe el sa depuna efort sa-si scoata din gat mancarea. Dupa vreo 3-4 minute care mi s-au parut o vesnicie si-a revenit, m-a luat de gat si tremura...Atunci mi-a cazut sistemul si nu mai puteam sa ma misc...DOamne fereste de asemenea grozavii!

Va pup, va doresc noapte buna si linistita si copii sanatosi!

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Vreti vesti si de la noi??????PRURIGO BUBOS-sa ma urc pe pereti sau nu??? este o reactie la aergie din cate am inteles ea avnd inclinatie catre asa ceva-la alergie ma refer.Se pare ca de la pufuleti am patit-o..are manutele si piciorusele pline de bube care o mananca mama mama!Avem de dat Advantan, Cutaden si Fucidin(cred) toate trei odata..ce mai tre sa o gresez si sa o mai si infasor la picioaruse unde se freaca si pt a ramane crema acolo ca sa isi faca efectul trebuie sa o bandajez.Peste o saptamana iar la control...sa speram ca isi va face efectul tratamentul...Frumos cadou imi face Anuta de ziua ei(sambata facem 1 anisor)O tinem danga ...langa...BRONSIOLITA, APOI VARSATUL DE VANT CARE ABIA TRECUSE SI ACU PRURIGO ASTA!!!
Pasti---sa-mi fie cu oertare-nimic deosebit...un aperitiv, o fripturica un tortulet tot coincide cu ziua Anei si cam atat.
Maine este sarbatoare-La multi Ani tuturor celor care isi serbeaza numele
Va pupic..fug la nani..mi-a ajuns azi cat am alergat intre pediatru si dermato
Sanatate la toate albinutele si bondareii stupului

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Of, ce vesti proaste, mai pitici si mamici!

Va pupam pe toti si va dorim sanatate multa!!

Am intrat sa spun La multi ani sarbatoritilor de maine si celor care sunt Gheorghe, George, Georgiana, Georgeta si alte derivate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,
KARLA, te cred pe cuvant si noi am patit intr-o seara si eram si io si ta-su cu ea.Sentimentul e naspa.Cred ca Alexia nici macar nu se inecase, doar si-a facut sila si noi vassst...cu mainile in gurita ei...Of, Doamne si eu sunt la fel de panicoasa...MULTA PUTERE!!!
MARTUTZA, va pupam sa fie binesi multa multa dragoste va uram!!!!
Pupam toti bolnaviorii si pe mamici si mailuati o pauza, frate, macar acum de PASTE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Hei hei hei fetele cu cafeaua TREZITI-VAAAA??? Eu vreau un ceai ca ma haraie in gat.
Ioana duamna !!!! unde sunteti?
Florin_a pup apasat sa se faca buboasa ANUTA bine.
Karla mare curaj pe tine , am patit si eu ceva de genul asta si am intors-o cu capul in jos si picioarele in sus, asa mi-a venit atunci, bineinteles ca eram speriata rau.
GEORGE, GEORGIANA , GHEORGHE si altii cu nume oe aproape

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Alex!
La multi ani Stefan George!
La multi ani Eduard Andrei!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Maya , Alex, Stefan
tuturor care serbeaza azi ziua de nume

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput