Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
Shose spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Ce inseamna, domne', o diferenta de un an. Pe noi ne-au facut pionieri la turnul Chindiei, din Targoviste. NU atat de fun ca la inchisoare, trebuie sa recunosc!quote:
Originally posted by irinouka
cea mai misto excursie in care am fost cu scoala a fost cand m-a facut pionier la inchisoarea doftana. :-) am fost innebuniti de placere, era ceva absolut inedit si ne-am fugarit prin celulele alea de nu ne mai opream. cand ne-a adunat sa ne puna cravatele eram, toti, transpirati, lesinati de sete, flamanzi si obositi.
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Heeee....pe noi la Portile de Fier.
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
shose multumim mult!!!! am vazut si eu noile pozute. Doamne ce printesuca frumoasa ai tu acolo!! ce sta ea la fofo goala. si io-s terminata dupa puloverul mov .. i love it!
cretulino uite aici POZUTE NOI CU BITZILINA
pup zuzele si clopoteii
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
roli25 spune:
Afara e urat si asa se anunta pana sambata si chiar mai frig, noi suntem muciosi toti 4 si ne chinuim sa scoatem muci si sa punem picaturi printre urlete, deci stam in casa.
Asa am avut timp sa mai pun cateva poze cu nazdravanii mei http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/2413508108/in/set-72157603790736786/
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
Ellenuta spune:
roli ce baieti frumosi ai!!! l-ai tuns pe marc??
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
alinaatudor spune:
Mai bag si eu un mesaj...ca doarme pitik..iar eu in harnicia mea am facut un pocinog...am bagat prea multe lenjerii la masina si mi-a rupt 2 fete de perna..asta e..le-am si aruncat..sa nu le mai vad sa ma oftic iar...
deci..am vazut poze:
Bitzi..este tare frumosa..si pentru ca am vazut-o si live...confirm..e frumoasa foc..si dolofanica..si lunguta..o pupam si pentru aniversare..sa fie sanatoasa si sa creasca si mai mare..si mai frumoasa...
Creata 2..alias Mariuca...este cel mai sociabil copil pe care l-am intalnit..tare haioasa..ne-am conversat ceva pe terasa..e asa de frumoasa..ea vorbeste prin toti porii..prin ochisori cel mai mult..este fenomenala..iar filmuletzul o confirma...
Bebe C...ce sa zic..staim eu ca e frumos..cel mai mult imi place cum intituleaza Mitsu pozele..are idei..super bune...smart ce sa mai...
Am mai vazut poze ale Iuliei82...cu fetita ei tare frumosa care are niste ochii..adanci ca marea...am mai vazut si pe Bruno cel mititel si la fel de frumos...ca Ozi..cea mititica...mai..da copii frumosi mai faceti..serios..Grati..ma bucur ca te-ai hotarat sa mai faci unul..sincer..era pacat..sunt sigura ca va fi o dragoste si o prietenie extraordinara intre ei.....ma gandesc la mine si la frate-m,iu..diferenta de 7 ani..si il iubesc de mor..iar baietii astia..nascuti in plina maturitate a mamelor..sigur sunt sclipitori....
asaa...sigur am uitat pe cineva...dar ma intorc..aa..da ..am vazut-o pe Maria lu Danybv..frumoasa copie a tatalui..am mai vazut exercitiile lui Robert..am bagat si eu la cap..incerc sa le aplic pe supariciul meu..dear ea..e tare mofturoasa...nu vrea sa stea pe spate..am hoatarat sa o oblig..macar cate 2-3 minute pe zi...urla cat o tin plamanii..plus ca isi ridica si picioarele si mainile..zici ca innoata...
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
Shose spune:
Roli super tare poza "sa'l trezesc?". Ai 2 blondutzi frumusei foc.
Ellenutzule de unde i'ai luat lu' Bitzica strampisori ca io nu gasesc marime as amika la Craiova. Poate rog o prietena sa'mi ia si mie de la Bucu daca'mi dai pontul
fetele
Shose si Pipetzica
Sunt mare
Povestea Nasterii
isidora spune:
http://www.9am.ro/clipul_zilei.html
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si Ioan ( 7 saptamani)
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi
alinaatudor spune:
cat despre epoca de aur.,..acu stateam sa ma gandesc unde m-au facut pe mine pionier..dar pe bune daca imi aduc aminte..inseamna ca nu a fost ceva extraordinar..de exemplu imi aduc aminte unde m-a facut soim..la muzeul ceasului din ploiesti...
in schimb..cea mai tare excursie a fost la fabrica de hartie de la busteni..nu o sa uit niciodata ce fascinata am fost de cum se facea hartia...
apoi fetele..eu stau acum cu geamul deschis...am pus caciula la fata..si am invelit-o cu paturica bine..si intra un aer proaspat..ma rog ar fiproaspat daca de pe balconul meu nu ar veni un iz de peste ..de balta...yac...sde la sculele si minciogul lui mircea care a venit rupt aseara de la peste si mi le-a aruncat pe balcon..ufff...sper sa vina mai repede sa spele alea..ca miroase a peste mort..
Se foieste suparici de numa numa..nu stiu ce e cu ea...cred ca vrea plimbata..dar eu nu am acoperitoare de ploaie la carut..asa ca stam in casa
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
Shose spune:
quote:
Originally posted by isidora
http://www.9am.ro/clipul_zilei.html
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si Ioan ( 7 saptamani)
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi
fata. pozici noi ceva?
Shose si Pipetzica
Sunt mare
Povestea Nasterii
creata2008 spune:
Daaaa, deja avem un limbaj propriu... E lunguta, dar as putea sa spun ca e mai mult "slim", ca nu e grasuta. Ca are 58 cm, la 2 luni jumate', adica e in grafic. Plecand de la 50, cu cat am nascut-o. Dar la 2.750 kg la nastere, cartile spun ca ar fi trebuit sa aiba cam 47-48 cm. Dar avem lungani in familie, deci are cu cine sa semene! Am zis eu ca o fac baschetbalista!
Auzi, da' si Pipe e absolut delicioasa! Nu mi se pare umflatica, cum zici tu, e mai rotunjoara la fata, atata tot. Dar falcutele se fac de la laptele matern. Deci nu te speria!
Pupam si noi, fetele-cochetele!
quote:
Originally posted by Shose
Creatza 2 e MORTALAAAA!!
Va'ntelegeti deja Cretzulina, ati invatzat sa glumitzi....sa vbiti cat de cat aceeasi limba.
Mariuca mea sociabila.
Si apropo.....e lungutza de n'ai treaba. Mi se pare in flimuletz sau s'a lungit???
Io nu stiu ce ma fac cu umflatzica mea, creste cred mai mult in latzime decat in lungime. Adevarul e ca nici nu am masurat'o decat cand avea 2 saptamani, la circa.
si am cateva poze noi cu Pipetu' meu.
Shose si Pipetzica
Sunt mare
Povestea Nasterii
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona