Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
creata2008 spune:
Incredibil!!! Era superb si cand era mai micut!!!
Tu esti cea mai schimbata, sa stii! Dar chiar "goldies"... mi-au placut mult.
quote:
Originally posted by miri_mik
irinouka si mitsu, uite inca un bebe din categoria frumosilor cu ochi albastri:))
http://community.webshots.com/album/560220325RllTyJ?start=12
irlandeza, da click pe link si ajungi la albumele mele. primul e cu virgo.
PS. miki, hai cand vrei!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Oooo, ce tare esti! Eu inca nu sunt mama (h)eroina! Nu am primit nici prima de nastere, nici trusoul. Dar astia e la Ilfov ma indoiesc ca se obosesc sa ma sune...
quote:
Originally posted by irinouka
a! m-au sunat in dimineata asta sa poftesc sa imi ridic prima de nastere. :-))) alocatia insa n-a venit. nu e cam tarziu? am unde sa sun sa ma interesez de ce dureaza atat?
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
irinouka spune:
am plimbat baietul vreo 45 de minute, ca mie-mi place la nebunie vremea asta si aerul pe care-l aduce.
ma intorc si...ce vad? :-) ozi mica, bruneta, si nepamantean de frumasa, grati cu codite si timida ca o fata mare la maritat, mariuca jucausa...plus aniversare de bitzi! maaaaiii, la cat mai multe lunite! la fel si lui pipe de shose si bebeilor de ginger, teo, dana, TINA!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
roli25 spune:
Miri sunt perfect de acord ca trebuie sa-l las sa faca tambalau singur pana se potoleste, daca as putea...da nu pot ca stam intr-un amarat de apart. de 2 camere, miiiic rau si-l trezeste pe Andrei. Mie imi era teama ca Andrei il va trezi pe Marc si uite ca e invers, asta micu doarme de la 9 la 7 dim.
Initial am incercat sa dormim toti 4 in dormitor, dar exclus cu scandalul de noapte, acum l-am mutat pe Andrei in living, iar noi am ramas cu Marc in dormitor. Dar tot se aude scandalul. Si daca il las singur in dormitor si stam noi in living tot nu rezolv ca oricum coboara din pat, deschide usa si vine in living urland. Usa nu se incuie (deh stam in chirie si nu pot sa repar totu p'aici) ... si uite asa imi vine sa-mi iau campii pana o da Dumnezeu sa fie gata apartam. de 3 cam. unde tot astept sa ne mutam dinainte sa-l concepem pe Andrei.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
creata2008 spune:
Ce inseamna, domne', o diferenta de un an. Pe noi ne-au facut pionieri la turnul Chindiei, din Targoviste. NU atat de fun ca la inchisoare, trebuie sa recunosc!
quote:
Originally posted by irinouka
cea mai misto excursie in care am fost cu scoala a fost cand m-a facut pionier la inchisoarea doftana. :-) am fost innebuniti de placere, era ceva absolut inedit si ne-am fugarit prin celulele alea de nu ne mai opream. cand ne-a adunat sa ne puna cravatele eram, toti, transpirati, lesinati de sete, flamanzi si obositi.
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Cand s-a intors Dani din Italia, l-am asteptat cu ceva bun, plus o salata de ructe, de-aia bestiala. Cu multe fructe, inghetata, o gura de whisky si frisca vegetala. A fost bestiala!!! Yummy!
quote:
Originally posted by Ellenuta
bitzi face azi 3 luni .. buni nu i*a mai adus tort ca zice ca suntem grasi cu totii .. in schimb ne-a adus capsune .. iar eu am trimis-o pe socrella si a luat frisca si inghetata ... yummyyy
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Pai dimineata sta si 2-3 ore singurica, si se joaca, si vorbeste... Mai apuc sa mai dorm si eu putin. Dar asa am vrut de la inceput... Sa doarma singura, sa nu fie dependenta.
In alta ordine de idei, v-am vazut cand erati mici. Doamne, nu-mi vine sa cred, ce te-ai schimbat!!!! Acum arati a "doamna profesoara". Inainte erai sfioasa si copila. :) Iar Ozi... ce sa mai zic?! Stii bine ce comoara ai! Si nu numai ca e frumoasa, dar am vazut ca e si desteapta. Combinatie letala pentru pretendenti!
quote:
Originally posted by grati.ela
Silvia, Mariuca eun deliciu...si ce frumos sta ea singurica si se joaca! Tare bine ai facut ca ai obisnuit-o in patuc...felicitari!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Multumim, multumim, dar am inteles ca aveti si voi pozute noi. NU am reusit sa citesc decat acest capitol. UNde le-ai pus?
quote:
Originally posted by Ellenuta
creata ce dulce e mariucaaa. o papusa frumoasa, fina si delicata. si a mea dimineate e vesela, rade, are chef de joaca.
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Shose spune:
Doamne cate pozici am vazut. De ieri ma uit si abia acum am terminat.
Fetelor ati facut o intalnire pe cinste! La cat mai multe iesiri cu bblusii voiosi si sanatosi.
Bitzi La multi ani!!! frumusica mika. Ellenutza e mortal pulovarasul mov. Mi'a ramas la suflet.
Gratzi ai o OZI incredibil de frumoasa. Nici nu pot sa'ti spun cand era mai frumoasa...acum sau cand era bb.
Sa aiba parte de tot norocul din lume, caci frumusetze si minte i'au dat mami si tati.
Mishule bb C se face din ce in ce mai misto. L'as papa pe tot daca l'as intalni intr'o zi.
Imi place poza cu pumnisorul in gura.
Cu cine seamana, nu'mi dau seama. E spre tine sau pre taticu'?
Era sa uit: sa stapanitzi carutzul voiosi.
Miri si Virgo frumoasa intalnire ati facut. Sacha si CAzimir sunt de acum fratzi de cruce daca au dormit impreuna, au facut baica in aceeasi piscinutza. la amandoi. E mortala poza "Stan si Bran". De Bruno ce sa mai zic....e un ingeras. Sper sa'i mai lasi buclitzele lungutze acum cat e mik....are el timp toata viatza sa se tunda baieteste.
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Creatza 2 e MORTALAAAA!!
Va'ntelegeti deja Cretzulina, ati invatzat sa glumitzi....sa vbiti cat de cat aceeasi limba.
Mariuca mea sociabila.
Si apropo.....e lungutza de n'ai treaba. Mi se pare in flimuletz sau s'a lungit???
Io nu stiu ce ma fac cu umflatzica mea, creste cred mai mult in latzime decat in lungime. Adevarul e ca nici nu am masurat'o decat cand avea 2 saptamani, la circa.
si am cateva poze noi cu Pipetu' meu.
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii