Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Chiar ca sunt frumosi si mi se par amuzanti. Cum stau ei amandoi acolo, parca sunt complici. Parca si Andrei intelege si e deja nazdravan.

quote:
Originally posted by roli25

Afara e urat si asa se anunta pana sambata si chiar mai frig, noi suntem muciosi toti 4 si ne chinuim sa scoatem muci si sa punem picaturi printre urlete, deci stam in casa.
Asa am avut timp sa mai pun cateva poze cu nazdravanii mei http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/2413508108/in/set-72157603790736786/

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Sincer?? E frumusica foc si absolut delicioasa! Si nu mi se pare dodoloata. La intalnire nu prea am vazut-o bine, ca dormea... Era pe modul relax. Dar acum, in poze, vad din ce in ce mai mult ca i se contureaza fetisoara.

quote:
Originally posted by Ellenuta
cretulino uite aici POZUTE NOI CU BITZILINA

pup zuzele si clopoteii

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

N-am apucat sa iti spun... si nici sa o vad bine pe Stefi la intalnire. Dar tu ai fost o surpriza. Nu esti asa cum arati in poze, esti mult mai finuta si mai frumoasa. M-ai surprins in mod placut. Si ca sa nu zici ca micut Stefi nu a fost vazuta, ca dormea, uite ca m-am uitat inca o data pe pozele voastre. Si exact ce stiam (ca la ea realitatea se pupa cu pozele): este o frumoasa! Are niste ochi mari si interesanti, niste buzite bine definite si un zambetel dulce.

Si sa ai grija ca data viitoare sa fie treaza, daaaa???

quote:
Originally posted by alinaatudor
Creata 2..alias Mariuca...este cel mai sociabil copil pe care l-am intalnit..tare haioasa..ne-am conversat ceva pe terasa..e asa de frumoasa..ea vorbeste prin toti porii..prin ochisori cel mai mult..este fenomenala..iar filmuletzul o confirma...

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina multumim, multumim!

shose strampisorii i-am luat din magazinul Victoria. la etajul 3 sunt multeee magazine cu lucruri de copii. cobori din lift si este al doilea magazin pe partea dreapta. mai gasesti si in magazinul titan.

adina foarte tare clipul

creata

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Madalina, am vazut pozele cu Sofia incaltata cu adidasii lui tati. Super idee! Si eu i-am facut o poza Mariucai cu ochelarii fratelui meu.

Da, si mie imi pare rau ca nu ai putut sta mai mult... Iar drumul catre Ploiesti, vinerea, e criminal. Din pacate. Dar cred ca ajungi in acelasi timp cu o persoana care vrea sa ajunga din vestul in estul Bucurestiului, hehe. Cand i-am spus Kristinei, dupa ce am plecat de la studio, ca vom ajunge cam in maxim 45 minute la Daimon, pe terasa, a ramas perplex. Ca ei in timpul asta ajung in Mangalia. Pana la urma, a fost liber si am ajuns in vreo 20-25 minute. Dar data viitoare poate stati mai mult.

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Jelimoni, fotograful lui Pupi de Angi se deplaseaza si in alte localitati. Ca de pilda, Sibiu.

Ramona, cum e Razvan? Cum se simte?

Dany, cat de agitata e si Mariuca noastra!!! E frumoasa rau si cum gangureste ea acolo, de parca ar detine toate secretele pamantului! Si Mariuca mea isi canta, ca sa adoarma. Trebuie sa o filmez si atunci, ca e delicioasa. Ca tiza ei, de altfel.

Intre timp, vad ca si fetele din strainataturi se vad. Dorm peste noapte unele la altele... Foarte frumos, mai copii!!!! Nu am vazut pozele inca, dar sunt de-abia la pagina 6 din capitolul trecut. Mai am timp sa vad si link-ul.

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Creata, multumim ...promitem ca data viitoare Stefy se va conversa si ea cu Mariuca:)

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Acum am vazut pozele lui Pupi.
Angelik ai un puiutz minunat si niste poze mistooo.
Cretzulina are un super talent acasa.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ellenuca Thx. Ii iau si io Pipetului ca sa o pot trece la rochitze.

Shose si Pipetzica

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Craiova e in drum spre Sibiu!

quote:
Originally posted by Shose

Acum am vazut pozele lui Pupi.
Angelik ai un puiutz minunat si niste poze mistooo.
Cretzulina are un super talent acasa.

Shose si Pipetzica

Sunt mare

Povestea Nasterii

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput