Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Si oricum, Mariuca vorbeste la fel de mult ca si mamica ei, aici de fata. Dac Stefi doarme iar, face Mariuca dialogul de inceput.

quote:
Originally posted by alinaatudor

Creata, multumim ...promitem ca data viitoare Stefy se va conversa si ea cu Mariuca:)

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Jelimoni, fotograful lui Pupi de Angi se deplaseaza si in alte localitati. Ca de pilda, Sibiu.

Ramona, cum e Razvan? Cum se simte?

Dany, cat de agitata e si Mariuca noastra!!! E frumoasa rau si cum gangureste ea acolo, de parca ar detine toate secretele pamantului! Si Mariuca mea isi canta, ca sa adoarma. Trebuie sa o filmez si atunci, ca e delicioasa. Ca tiza ei, de altfel.

Intre timp, vad ca si fetele din strainataturi se vad. Dorm peste noapte unele la altele... Foarte frumos, mai copii!!!! Nu am vazut pozele inca, dar sunt de-abia la pagina 6 din capitolul trecut. Mai am timp sa vad si link-ul.

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

chiar???hmm...la cat de bun e prima intrebare ce=mi vine in cap e daca mi-l permit??

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

quote:

Craiova e in drum spre Sibiu!

quote:
Originally posted by Shose

Acum am vazut pozele lui Pupi.
Angelik ai un puiutz minunat si niste poze mistooo.
Cretzulina are un super talent acasa.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Asa e si cand ma gandesc ca poate vor si Cretzele amandoua sa'si vada finii de la Craiova...si pe Shose si Pipetzica

muuult

Shose si Pipetzica

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Grati, ziceai de Paste. La mama si tata (parintii lui Dani), in Piatra. Poate reusesc sa beau o cafea cu Laura si Thea imediat dupa Paste. Am vrea sa stam de sambata pana miercuri-joi. I-au amenajat si o camera Mariucai, numai a ei, asa ca suntem linistiti... bine, nu ca am fi avut probleme sa dormim toti trei in aceeasi camera, dar eu ma trezesc la fiecare miscare a Mariucai. Stiu asta, ca am mai dormit la ea in camera, cat a fost Dani racit.

Irina, 4 poze, dar 4 poze frumoase.

Adina, daca vrei, iti cumpar eu din Ikea. La produsele pentru canapelele din piele, ma refer. Sunt foarte misto. Si ale mele sunt portocalii deschis, spre galben. Deci iti dai seama ca se vede la fel ca pe ale tale, poate chiar mai tare, orice murdarie. Era vreo 300 mii pachetul. Daca nu ma insel.

Ooooo! Mi-au dat lacrimile! Am citit acum ca Mav este iarasi insarcinata. Mi s-a facut pielea de gaina si mi-am adus aminte emotiile prin care am trecut noi. Sa fie intr-un ceas bun si puiutul ei sa fie sanatos!

Irlandeza, cand veniti in Romania?

Miri si Virgo, ce frumoase sunteti voi in poza aia in care alaptati pe canapeaua aia neagra. Super! Iar discutiile intre micii filosofi m-au dat gata! Cadita in care a facut baie Cazimir avem si noi, numai ca e verde. Si chiar ca pare piscina olimpica! Hehe! Bravoo, sunteti frumosi cu totii. Ma bucur mult ca va puteti vedea si strange relatiile. Banuiesc ca este extrem de important pentru voi, care sunteti printre "straini", cum se spune.

Dupa cum v-ati obisnuit... daca lipsesc cateva zile (acum am lipsit 2), umplu pagini numai cu postarile mele. Dar va iubesc pe toate si nu ma pot abtine sa nu va spun fiecareia cate ceva, sau sa va raspund la intrebarile la care ma pricep.

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Am pus niste poze noi la semnatura...

Creata,mi-a promis sotu ca facem si noi poze la studio...sa treaca asta mica de vreo 3 luni...sa stea si ea in mai multe ipostaze..si mergem negresit...abia astept

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Si eu am dat mult pe el, sa stii... Norocul meu e ca l-am luat devreme, ca asa m-a costat mai putin. Hehe! Acum serios vorbind, poti sa ii dai un mail, sa il intrebi cat ar costa.

quote:
Originally posted by jelimoni

quote:

Jelimoni, fotograful lui Pupi de Angi se deplaseaza si in alte localitati. Ca de pilda, Sibiu.

chiar???hmm...la cat de bun e prima intrebare ce=mi vine in cap e daca mi-l permit??

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Finii de la Craiova care stau in Bucuresti de vreo 5 ani!!! Ei sunt din Craiova amandoi, nunta au facut-o acolo, dar ei stau aici. Acelasi lucru pe care i l-am spus si lui Jelimoni, poti sa ii dai un mail lui Dani si sa il intrebi. Ca poate va stabiliti o zi comuna si face un singur drum. Ar fi o idee excelenta, ma gandesc.

quote:

quote:

Craiova e in drum spre Sibiu!

quote:

Acum am vazut pozele lui Pupi.
Angelik ai un puiutz minunat si niste poze mistooo.
Cretzulina are un super talent acasa.

Shose si Pipetzica

Sunt mare

Povestea Nasterii

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Asa e si cand ma gandesc ca poate vor si Cretzele amandoua sa'si vada finii de la Craiova...si pe Shose si Pipetzica

muuult

Shose si Pipetzica

Sunt mare

Povestea Nasterii

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Primul prag pe care il recomanda Dani este la 3-4 luni, apoi la 7-8 luni si apoi oricand incepand cu 1 an. Altfel, merge si mai devreme de 3-4 luni, dar acasa, nu la studio.

Cu mare drag... va asteptam si pe voi, pentru ca vor fi amintiri pentru toata viata!

quote:
Originally posted by alinaatudor

Am pus niste poze noi la semnatura...

Creata,mi-a promis sotu ca facem si noi poze la studio...sa treaca asta mica de vreo 3 luni...sa stea si ea in mai multe ipostaze..si mergem negresit...abia astept

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

Ingerasul creste

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:

Si eu am dat mult pe el, sa stii... Norocul meu e ca l-am luat devreme, ca asa m-a costat mai putin. Hehe! Acum serios vorbind, poti sa ii dai un mail, sa il intrebi cat ar costa.

quote:
Originally posted by jelimoni

quote:

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

pai atunci imi dai te rog mailul lui sa-i scriu?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

roli ce baieti frumosi ai!!! l-ai tuns pe marc??

Da, pt. prima oara in viata lui, la Ciufolici. Asta e tunsoarea care trebuia facuta dupa ce i-am luat motzul la 1 an, da' atunci avea par cam cat are acum, abia i-a taiat nasa vreo 3 fire .

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput