Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
raca spune:
In sfarsit reusesc sa scriu si eu ceva dupa ffff mult timp de absenta. De citit am citit tot dar cu postatul e mai greu...Oricum am vazut ca nu mi-ati simtit lipsa.
Am vazut o multime de poze frumoase cu bebelusi absolut superbi si mamici pe masura. Nu nominalizez ca dupa atata tip sigur o sa uit pe cineva. Mi-ar fi placut mult si mie sa pot participa la intalnirea voastra...trebuie sa fie tare interesant sa poti asocia numelui si o fata vazuta "live" si nu doar din poze.
Noi suntem mai bine. La 2 luni Razvan avea 5900 grame si 63 de cm. Deja anemia a inceput sa se corecteze, a ajuns hemoglobina la 10.6. Mai avem doar 3 sapt de tratament si scapam in sfarsit de chin.
Din pacate eu am inceput serviciul.....
Timp de 2 saptamani am fost plecata si cate 12 ore de acasa (in conditiile in care alaptez exclusiv). Ma bucr tare mult ca Razvan accepta in continuare sanul si nu prefera biberonul. Oricum de acum sper sa nu mai fiu asa mult plecata (o sa mai lucrez de acasa). MI-a fost tare greu dar am trecut si peste asta.
Din fericire am un copil tare cuminte si nu i-a facut deloc probleme bunicii cat a stat cu ea.
Va pe toate si o sa incerc sa scriu si eu mai des de acum...daca tot o sa stau mai mult pe acasa.
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
roli25 spune:
Am vrut sa mai spun ceva da ma enervez f tare cand aud medici care recomanda formula cand nu e cazul.
Mitsu suge un timp mai scurt pt. are mai multa putere si trage repede. Al meu in 7-8 minute termina ambii sani.
Nu mananca la fel la fiecare masa. Ce, noi mancam fix aceeasi cantitate de mancare mereu? Au si ei zile si zile. Atat timp cat creste si e sanatos, da-i inainte cu sanul EXCLUSIV si multumeste Domnului ca ai.
Oricata incredere avem in medicii pe care-i avem trebuie sa mai filtram informatia si sa mai verificam sfaturile lor care nu-s intotdeauna intocmai cum e bine.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
stancutza spune:
Hello zuzici! Am la raspunsuri de dat...sper sa nu ma pierd! Ar trebui sa nu...pt ca sunt in forma...dupa masa de aseara (ora 10) mandra mea a dormit snur pana la 5, a mancat de la 5 la 6, s-a trezit la 6.45, a mancat din nou pana la 7.25, nu a mai adormit pana la 8 dar am dormit eu, la 8 iar i-am dat ceva, am luat-o apoi cu mine in pat si eu am dormit pana la 11, ea pana la 12. La 12 a papat pana la 13, iar acum doarme din nou. Toate aceste mese au fost san, fara bibe - deci moralul meu e sus!
Ven, sotul meu a cumparat de la farma un aparat de aerosoli italienesc cu ultrasunete, pe la 220 lei, producatorul se numeste BREMED. Eu am probat acest tratament in ambele dati cat a fost Sofia racita (ea a avut laringita si mucisori). Tratamentul recomandat a fost cu adrenalina si ser fiziologic. Adrenalina este bronhodilatator si relaxeaza caile respiratorii. Raguseala i-a trecut destul de repede, dupa primele sedinte. Dar numai un doctor poate sa recomande dozele de tratament, asta stii si tu.
Tinna, sper sa iti treaca starea de slabiciune. Probabil febra aia asa mare te-a dat peste cap. Referitor la explicatia ta cu mesele Sofiei, e foarte posibil, da, sa fie asa, tocmai de aceea toate bibele ei au numai tetine mici-mci.
Isidora, si multumesc frumos pentru instructiuni! Lipsa de calciu nu cred sa aiba, nu ii tremura nimic (se mai intampla acum cateva sapt, ba barbita, ba un piciorus pt cateva secunde) dar nu mai e cazul. E racita, e mai calda ca de obicei, nu are febra mare dar transpira la cap, i se regelaza probabil temperatura.
Ceska, dintre saltelutele de joaca de la Tinylove, cel mai mare succes l-a avut "Loveste si canta". Eu am luat "Creatorul de melodii".
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
Botez Sofia si
Scalda
AngeliquedeS spune:
Mitsule, medicii astia fac ce fac si hop pe formula. BB C e ffff bine la 3 luni, noi la 3 luni si 4 zile aveam 5800 si pediatra mea mi-a aratat 3 tabele si in toate era in grafic. Mi-a spus ca nici macar recomandare de supliment nu are. Am si eu unul din acele grafice si la 3 luni baieteii tb sa aiba intre 5130 si 6650 g deci al tau e aproape de limita superioara. daca va intereseaza la 3 luni fetitele tb sa aiba intre 4790 si 6090. asa ca nu te mai stresa.
Irinouka, si noi avem ce descrii tu, exact in aceleasi locuri si cred ca e blestemata de dermatita pt ca prima data am cre4zut ca nu il sterg ca lumea la baie dar vad ca se usuca si e aspra zona
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by ceska777
HELP!
Ce a avut la voi cel mai mare succes, ma refer la centre de joaca de la tiny love? Acuma caut pe net dar nu ma pot hotari ce sa comand. Am tot citit despre ele aici dar nu am retinut ce modele ati recomanda. Si din pacate mailul meu iar a trecut neobservat aseara si azi dimineata. Nu-i nimic!
In alta ordine de idei mamicile la bebe 2 si aici sigur imi raspund: Ven, lalad, roli25 (sau cel putin asa sper) cam cand stateau intaii vostri nascuti in fundulet si de la ce varsta ati inceput sa ii incurajati in acest sens? Sotul ma dispera. Il vad cum il sprijina de pernele de la canapea aproape in pozitia sezand!!!!!! Iar sotul soacrei asa l-a tinut, pe un genunchi cand a fost la noi!!!!!In vizita duminica toti vroiau sa faca "calutu" cu Benji, parca e de el asa ceva deja!!!!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Nu stiu ce sa iti spun . Bogdan a stat devreme, la 5 luni si jumatate statea singur, nesprijinit si se ridica el in fundulet.
E adevarat ca il mai tineam noi in brate in pozitie sezanda , la mine in poala sprijinit de burta mea inca de la vreo 4 luni ( asa sta si Andrei uneori ).
Andrei acum in scoica sau leagan isi indreapta de exemplu spatele si incearca sa se ridice singur in fund. Nu-i reuseste dar nici mult nu mai are.
Pe nici unul nu l-am tinut insa intre perne decat eventual asa de o poza .
A ... pe Andrei il mai tin pe genuchiul meu in fundulet ca sa ragaie, e aproape singura pozitie in care mai am succes. Dar inca il sustin.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
roli25 spune:
Gratiela eu am folosit cu succes patul pliant in excursii si cum mergem des, si-a scos banii. Nu am vrut sa-l culc cu mine, ca sa nu se obisnuiasca.
In plus, dupa 6 luni l-am folosit si pe post de tzarc. Iar acum, la Andrei, il folosesc tot pe ala, ca a rezistat bine.
Eu zic ca merita.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by isidora
Elenutza tot uit sa spun ca am vazut poze cu Bitzi...o scumpa si o frumoasa ca si mama ei ,evident... Mie mi se pare ca seamana si cu tine...
Mav!
Laura dimitris daca vrei roscatul lui Bitzi incearca vopseaua din plante,fara amoniac,resorcina si paraben,de la TROIS CHENES.
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si Ioan ( 7 saptamani)
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi
Vroiam sa te intreb unde o gasesc dar apoi am vazut mesajul urmator ...
multumesc mult pentru pont!!!
Chiar voi incerca pentru ca vreau o schimbare la par...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
emabucuresti spune:
buna fetelor, am tot citit printre picaturi dar abia acum ma bag si eu putin sa scriu, cat m-o lasa fi'miu.
-apropo de vitamine,l eu iau cate o jumatate de elevit zilnic, nu iau una intreaga caci mi-e frica-da pofta de mancare totusi
-aerosoli si noi am facut in spital si stiu ca puneau adrenalina si ser fiziologic, cum a spus si Stancutza
-eu zic sa nu va ingrijorati cu greutatea bebeilor fetelor, caci vorba lui Miri, nu ii tineti nemancati, si poate fiecare are ritmul sau de crestere,mai ales fetele sunt in general mai mofturoase, asa ca mamelor de fete, nu va stresati si nu comparati cu greutatea baieteilor de aceeasi varsta
-am vazut poze si nu dau nume ca nici nu m-am familiarizat prea bine cu numele voaste si sa nu confund, oricum, tot vorba lui Miri, bebelusii sunt frumosi toti prin definitie!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
creata2008 spune:
Pai asteptam surpriza!
Pupici multi-multi Alinuscai si Ramonei, sa fie intr-un ceas bun, fetelor, de data asta! Ca prea v-ati strans acolo...
quote:
Originally posted by mav
Multumesc frumos, creatza!
Sunt la aceeasi odisee cu Alinushca si Ramo2007!!!!
Mai am o surpriza pentru voi (care ma onoreaza si ma face foarte fericita), dar veti afla -cu siguranta- la momentul potrivit, in curand!
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona