Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ma crezi sau nu, dar mai devreme ma gandeam la tine si la Gugu... Ma bucur ca ne-ai scris... Dar de ce ai inceput serviciul???

La 2 luni 5900?? Pai e super bine, bravo! S-o tineti tot asa!

quote:
Originally posted by raca
Noi suntem mai bine. La 2 luni Razvan avea 5900 grame si 63 de cm. Deja anemia a inceput sa se corecteze, a ajuns hemoglobina la 10.6. Mai avem doar 3 sapt de tratament si scapam in sfarsit de chin.
Din pacate eu am inceput serviciul.....
Timp de 2 saptamani am fost plecata si cate 12 ore de acasa (in conditiile in care alaptez exclusiv). Ma bucr tare mult ca Razvan accepta in continuare sanul si nu prefera biberonul. Oricum de acum sper sa nu mai fiu asa mult plecata (o sa mai lucrez de acasa). MI-a fost tare greu dar am trecut si peste asta.

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by irinouka

asa, si poate are cine sa m-ajute cu o parere!

baietul e foarte rosu in zonele cu cute din spatele genunchiului, in zona axilelor si la cutele de sub gat. e o roseata destul de intensa la care ma uit ca vita-n gard si nici nu stiu de unde s-o apuc. iar cand ating pielea din zonele cu pricina mi se pare ca e mai calda decat pe restul corpului. s-a mai intalnit vreuna dintre voi cu asa ceva?

poop

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Irinouka...chiar vb si cu Angi la terasa..si a mea e la fel..la toate cutele ...nu reuseam sa o sterg bine la baie...si facea chestiile alea..plus paca se cojea si piele...tare nasol..asa ca o dau cu ulei de la sanosan..sa aiba in permanenta pielea uleioasa acolo..vad ca e mai bine..nu stiu daca e un leac valabil tuturor..dar la noi merge...sper sa nu fie la voi iar dermatita..

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oita spune:

Hey,fetelor,ma primiti si pe mine printre voi?Bineinteles,cu clopotelul meu,caci am si eu o fetita nascuta in ianuarie si cred ca i - ar sta bine printre frumosii vostri bebelusi.

Probabil veti gasi mesajul meu dimineata asa ca, lansez eu de pe acum invitatia la cafea :D si va urez spor la scris !

S-aveti o zi senina si cu soare!

Mergi la inceput