Acusi mamici de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
simonacip spune:
Alysh, nu ai cum sa nu-ti dai seama, iubita, curge incontinuu, la mine cind s-au rupt s-a si auzit asa un poc...Si nu curge pe unde facem pipi deci nici gind sa-ti vina sa te opresti si sa vezica nu poti. Nu, e inconfundabil.
Era sa zic: ai sa vezi 
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
emycor spune:
fetelor multumesc pentru raspunsuri, ..........si nu ....inca nu trebuie sa faceti galerie.....eram doar curioasa sa vad daca trebuie sa imi pun ceva sub cearceaf, ca eu am canapea si nu asi vrea sa o stric....daca pot sa previn.....
pupici
emycor
35+ 
Mariaa spune:
Miha,multumim foarte mult de info!!!
Daca poti, da vrem nr. telefon dr. pe PM , ori la mine trimite ori la anda
sanatate multa va dorim! 
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
MissParker spune:
Fetele care sunt adepte convinse ale vaccinarii, va rog mult sa sariti peste raspunsul meu, ok? 
Cele care inca nu v-ati informat sau deja va indoiti instinctiv de efectele benefice ale vaccinarii, luati de cititi pentru inceput:
www.nccn.net/~wwithin/mendelsohn.htm" target="_blank">Vaccinarea impotriva bolilor copilariei - o “bomba cu ceas” medicala (dr. Robert S. Mendelsohn)
www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4496" target="_blank">Vaccinarea – o afacere banoasa pentru companiile farmaceutice, dar paguboasa pentru sanatatea noastra
Pericol anti-gripal
www.vaccinetruth.org/doctors_against_vaccines.htm" target="_blank">Doctors against vaccines
www.alaskawellness.com/jul-aug01/evidence.htm" target="_blank">Evidence Against Vaccines: Why Parents Should Be Given a Choice
www.mercola.com/article/vaccines/against_natural_processes.htm" target="_blank">Vaccines Against Natural Processes
Asta asa, ce am gasit la repezeala pe google. Mi-am comandat si 3 carti in germana de pe amazon, ca sa vad cum abordeaza si nemtii chestiunea.
Felicia
30+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
mi_bebelina spune:
Neatza fetele!
Nu-mi vine sa cred, m-am trezit la 10.45(m-am culcat pe la 23.00 aseara). Si stau si ma gandesc, oare cui se datoreaza acest eveniment?
O fi din cauza ca ieri ma baut cam 2 l de ceai de tei? E bun pentru sarcina? Adica pot sa mai beau si azi? Ca tare bine a fost.......
Lilly, eu deja am luat cercei beblinei mele, o sa ii iau inn maternitate sa ii puna direct.....citisem pe undeva ca se fac gauri in spital doar daca ai cercei de aur pt fetita. Pe urma, cand se vindeca ranile, cred ca poti sa-i schimbi.
Miss Parker, nu am luat rochita ca nu am gasit ceva care sa-mi placa si cum nu am experienta la bebei(cat de mari sau de mici sunt) ....dar am luat cercei. sotul imi zice ca de ce mi-e frica nu scap si poate vom avea baietel. Mai ales ca era o emisiune la TV(cred ca "De-a mama si de-a tata" unde o tanti dr zicea ca riscul de eroare in determinarea sexului e mai mare la fetite decat la baieti)........da' io doar i-am zis ca o sa-i fac si un baietel....
Fetelor as vrea tare mult sa ajung si eu la intalneala voastra dar, oricat m-as stradui nu am cum........nici nu vreau sa ma gandesc ce imi va mai zice dr maine.....sper sa mai am vreo bucatica de col....si cu cat ma apropii mai mult de sapt 36....cu atat mi se face mai frica(am vzut ca fetele care au nascut aveau 36 sapt de sarcina).......eu vreau sa vina bebelina mea la termen.......
Ma duc sa incerc sa mai trag cu epilatorul pe ici-pe colo si mai dau cate un F5 sa va citesc
ancaurn spune:
MissParker multumim mult. Eu insa nici nu vreau sa citesc. Si asta pentru ca din cate stiu eu, in Romania, sunt cateva vaccinuri care sunt obligatorii si fara care nici nu-ti primeste copilul in colectivitati. Asa ca, prefer sa merg pe mana medicilor si sa nu stiu, ca atunci nu am cum sa ma indoiesc. Nu sunt convinsa ca e bine cum procedez, dar asta este. 
32+
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
andreap spune:
Miss parker,eu am urmat schema gratuita la Maria.In plus am facut vaccinul de meningita.iar acum,ca a intrat in coelctivitate,ma bate gandul sa fac vaccinul de Hep.A si cel de varicela...
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
Alysh spune:
Simona, Mihaser,
, m-am mai linistit, inseamna ca o sa stiu cand se va rupe apa....dar poate bebe asteapta programarea la cezariana si sta cuminte acolo.
Observ multe cezariene la noi la odisee....si nu numai. Interesant! ma intreb daca sunt si cezariene la cerere sau toate au un motiv bine intemeiat?
Alina
36+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
mi_bebelina spune:
Gabitzam, imi poti trimite si mie parola contului comun? Nu de alta, dar tati nu credd ca va avea timp sa intrre aici ca sa va anunte de venitrea pe lume a bebelinei noastre. Parca vad cat o sa-l mai stresez: adu-mi aia, cumpara ailalta, declara copilul......si va veni seara acasa ucis de somn. Sa va povestesc o faza haioasa. Aseara ne bagam noi in patut si incep bocanelile......iese tati pe geam.....lumina la cei de jos(niste tipi care stau cu chirie, nu ii cunoastem) ........clar, ei bat. Duminica seara si s-au apucat de daramat peretii? Chiar am vazut saptamana trecuta ca zugravesc.
Tati zice: " Eu maine ma duc la serviciu, e 11 noaptea, ma duc la ei, ce eu nu mai dorm?" Trage pantalonii de trening pe el si coboara. Nu stiu cum da cum a iesit din casa nu s-a mai auzit nici un bocanit. Vine ubi al meu si imi povesteste:
TAti: buna seara , voi bateti?
Vecinul: da, faceam friptura....
T: Bine, faceti, credeam ca bocaniti la pereti la 11 noaptea
V: A, nu, bateam carnea de friptura
Am ras o gramada......va dati seama, de parcaa acum Ubi al meu putea sa doarma ca mancau aia friptura..........Oricum nu au mai bocanit dupa aceea.....
andora spune:
Wow ce vesti frumoase,
FELICITARI INA SI YANNIA!
Refacere rapida si bebei mancaciosi si sanatosi!!!
M-am topit la vederea bebelusei Yanniei... avem deja doua mamici fericite si tin pumnisorii tuturor sufletelelor care vor iesi in curand la lumina... 
Nu am citit tot de cand am tot lipsit la apel, insa imi sunt tare tare dragi burticile voastre pe care le tot vad in pozici si ma regasesc in multe dintre voi... am citit si poezioara lui Miss Parker, hihi tare haioasa si ascudne mult talent si suflet
. Visul acela insa sper sa nu se mai repete... partea cu lifturile o am si eu si caderea in alt vis urat, insa cealalta uit-o cat mai repejor ![]()

Cleo MORTALA pisicaaaaa
... am avut si noi o birmaneza dar nu m-a lasat sotul s-o tund, in schimb cand era mica nu stiam de unde s-a pomenit cu puricei si a dat-o tot el cu ulei ca cica asase dau gainile
si vreo saptamana nu am putut-o curata de arata la fel cu parul lipit de piele saraca... pacat ca pe atunci un aveam aparat digital.
Vroiam sa va zic ca imi plac la nebunie hainutele achizitionate pentru bebei de voi... eu am multe de la fii-mea, plus cumparate cateva, tre' sa mai iau o lenjerie de patut cu laterale neaparat (ca la ea nu aveam decat simpla si n-a prea fost bine). A, si sa vopsesc patutul ca e din lemn cu gratii si e rozzz... In afara de asta, suntem inca in aranjarea casei, sindrom general pe aici, dar ar cam trebui sa stau linisttia ca iar am avut oaresce dureri week-endul asta jos... vad ca acum m-au lasat dar abia am intrat in sapt 32 si mi-e teama.
Cu ruperea apei si mie mi-e teama sa nu se upa noaptea si sa nu observ, desi nu e deloc o cantitate neglijabila sa nu observ, la Raluca mi-au rupt-o in spital si mi se pare ca a curs destula... ma gandeam la Yannia cat de repede s-a dilatat, asa am patit si eu, la 22 contractii si la 11.15 dilatatie 8, la al doilea copil cica se petrece totul mai repede? Pe de-o parte e super, pe de alta sper sa stea cuminte pana atunci...
Iar vaccinurile le-am facut doar pe cele obligatorii la Raluca (de la dispensar) si n-am avut absolut nici o problema.
De "bazaitul" pe care spunea cineva ca-l simte - scrie la carte ca "atunci cand capul copilului impinge in muschii perineului, puteti simti un "bazait" in vagin", semn ca bebe s-a angajat... in alte parti cica e de la circulatia crescuta a sangelui... eu zic ca relaxarea si statul cuminte sunt singurele lucruri pe care le poti face 
Inchei momentan, ca nu mai are loc bebe si tre sa fug la baie
.. va pupacesc mult de tot 

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa