Acusi mamici de mai-iunie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!!! Mai, trebuie sa-mi schimb numele in Mama Omida - vad ca visul meu chiar a fost premonitoriu..!!! Va tin la curent daca mi se mai "arata" ceva...! (Doloress, stai pe aproape!)

Deci - Yannia - felicitari, sa-ti traiasca bebelina, iar tu sa fii sanatoasa si sa ai lapte din belsug!!!

Miss Parker - imi place poezioara de nu mai pot - un mare pentru o mamica asa de talentata!! Si uita visele urite - stiu ca acum, spre sfirsit, apar tot felul de cosmaruri ca un fel de traducere a tuturor grijilor constiente si inconstiente pe care ni le facem...Cit despre vaccinuri - eu l-am vaccinat pe Stefan cu schema alternativa, respectiv nu cu vaccinurile gratuite de la stat si, la fel ca si Gabitzam, i-am facut toate vaccinurile posibile! Sincer, la mine motivul a fost ca am vrut sa-l feresc cit se poate de boli, date fiind primele 3 saptamini de viata care pentru el au insemnat suferinta si pentru noi o grea incercare... Acum la Tudor am sa fac la fel...

Uitindu-ma la lista - Gabitzam pot sa te rog sa ma treci si pe mine in lista cu cezariene programate cu data de 24.05? Multumesc!

Socrate - zici ca ti-a placut la Hard Rock Cafe? Eu am fost extrem de dezamagita de mincare - a fost groaznica si la niste preturi de m-a uat cu ameteala! Dar zau daca as fi zis ceva de preturi, daca mincarea ar fi fost intr-adevar buna...pai Ruby Tuesday sau chir Champions-ul din Marriott ii bat de departe la mincare si la urma-urmei toti servesc cam aceleasi tipuri de mincare americana...

Eu iar am astazi programare la dr - la ora 17 - sa vedem daca am noroc si ma vad cu el... sau iar ii mai naste o pacienta si ma amina pe saptamina viitoare...In rest abia astept ziua de miine cind ma duc la eco sa-mi mai vad puiul neastimparat...!

O saptamina buna sa avem!

Gabriela 34+ cu AMR 6 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by emycor

buna dimineata!!!!

fetelor .....am o intrebare......sa nu radeti de mine, dar apa ni se poate rupe noaptea in somn?

emycor35+

da, dar cica simti ca si cum te-ai scapa pe tine, si nu te poti tine. Asta era si coshmarul meu, ca ma trezesc dimineatsa cu apa rupta..de nu stiu cand.

37+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

neatza fetelor!!!
apa se poate rupe si in somn...dar nu e obligatoriu ca membranele sa se rupa in totalitate..pot fi doar fisurate si atunci nu va curge fff mult lichid. la un ex ginecologic.
si eu am cezariana programata : 17.05 la Municipal.
cat despre intalnire....astept sa vad ce hotarati..eu una vreau sa vin.
pupicei...si o zi frumoasa desi afara e uurat...

iulia 34s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Felicia,bunica mea imi zicea:vise,duca-se cu noaptea..eu am visat intr-o noapte ca am nascut-o pe Sara si avea o pata mare pe fata..asta mi se trage de la faptul ca Mariuca s-a nascut cu un hemangiom in zona inghinala(scos prin operatie pe la 7 luni)..oricum noroc ca nu e intr-o zona vizibila.
Azi iesind de la gradinita venea o doamna cu un baietel de mana la gradi..avea SD..parca numai lucruri rele vad in ultima vreme

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

missParker, nu esti singura care viseaza aiurea. Cred ca undeva, fricile noastre refuleaza; daca peste zi sunt senina, si calma, temerile isi spun cuvantul in somn. Si daca ash putea sa ma calmez la 3-4 dim .cand ma trezesc aproape urland... ar fi ceva. Asha aajung aici, pe forum la ore 'anormale'.

Cat despre pisica, trebuia sa o tundem. E birmi cu plete lungi, si primavara naparleshte, la periat nu sta decat pe spate, nu ii place sa o atingi pe burtica, si a inceput sa se incalceashca pe acolo...ca sa nu zic la coada. Plus ca nu mai pot sa ma aplec pe jos, sa curat, etc. Stii cum e...
Anii trecuti, am mai creshtat-o io, pe unde avea incalcituri, si noduri, am tuns-o pe spate ca pe sconcs, pe la gat i-am mai luat un pic incalcelile. Dar acum nu mai pot! Am vb cu veterinarul (o verisoara) acum 2 luni, cand a fo la vaccin, si ne-a zis ca cel mai bine pt pisica este sa o tunda: vine si caldura, ea cica nici nu am harnit-o f. bine (ne-a zis sa ii schimbam mancarea, Wiscas nu e cea mia buna gama de crantsanele), si de aceeea pielea nu arata f. bine si are pe la coada un pic de matreatsa.

37+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

DOamne, Miss, ce vis urit ai avut...saracuta de tine, te inteleg perfect, si eu visez urit de multe ori si de multe ori pana nu ma inchin in vis nu reusesc sa ma trezesc din el, serios..Dar sa nu crezi in vise, cum spuneai si tu depind ele de ceea ce ti s-a intimplat in ziua respectiva si de ce-a acumulat subconstientul tau..Ooof...
Ne pare si noua rau ca nu puteti veni si voi cele de peste hotare la intilnirile noastre....Uite ma gindeam acum la o mare petrecere cu toatele si noi si sotii nostri, undeva intr-o sala mare si frumoasa...Ce frumos ar fi fost!

Cat despre vaccinuri, eu n-as risca sa nu i le fac...M-am documentat si eu la vremea respectiva, cind era David mic...Riscurile de a nu i le face acum, in lumea noastra mi s epar mult mai mari decit riscurile pe care le poate avea o vaccinare...Nici eu nu i-am facut nimic in plus fata de schema nationala...Am vrut sa-i fac impotriva hepatitei A, atunci cind l-am dat la cresa,dar l-am cumparat si tinut la frigider...Nu i l-am faacut pana la urma...Dar nu stiu eu sunt o mama asa de panicoasa cu blolile, incit as da orice sa stiu ca puiul meu are un pic de protectie in plus...

Ancaurn, e foarte frumos si numele Dragos, mie-mi place.

Leeloo, zici ca-i nasol la Hard Rock, si preturi mari??EU n-am mai fost de multi ani sincera sa fiu...Dar putem merge la Mall, la un spring daca doriti...

Emycor, iti dai seama imediat daca se rup apele, nu e ceva sa poti ignora sau confunda cu altceva...Iti spun din experienta

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

[quote]Originally posted by anda

fetelor va rog din suflet ma ajutati?

este vorba despre o prietna buna de-a mea care se pregateste sa devina o fericita mamica. este in 7 luni jumate
- cum se poate ajunge la szeged in maternitate, cum se poate naste acolo?
tzuc.

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Felicia, parerea mea e ca oricat ne-am documenta pe net....nu vom putea sti niciodata cat stie un medic care a facut 6 ani medicina + inca 5 sau cati or fi rezidentiat....eu personal merg pe mana lor. Am sa incerc sa gasesc un pediatru foarte bun si voi urma schema de tratament/ vaccinuri pe care mi le va prescrie .

Oaaaaaaaaa....ce putin mai avem fetelor pana incepem galeria....uff, am emotii!

A-props de ruperea apelor, eu am o intrebare f stupida, dar de voi nu mi-e rusine: daca se rupe apa exact cand facem pipi si atunci chiar nu cred ca avem cum sa simtim?

PS MAria, eu nu te pot ajuta, dar poate stiu celelalte fete. Oricum bafta multa prietenei tale!

Alina 36+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by Mariaa

[quote]Originally posted by anda

fetelor va rog din suflet ma ajutati?

este vorba despre o prietna buna de-a mea care se pregateste sa devina o fericita mamica. este in 7 luni jumate
- cum se poate ajunge la szeged in maternitate, cum se poate naste acolo?
tzuc.

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Eu stiu ca multe fete merg la un dr care stie si romana Tibor Novack...am facut si eu rost de un nr de tel, ptr ca intentionam sa merg acolo, insa nu l-am folosit...nu stiu cat e de valid. Daca vrei iti dau PM cu el.
Mai stiu ca o cezariana costa in jur de 2000 de euro si o nastere naturala in jur de 1000 si ca si pe acolo se dau atentii!

Emycor mie mi s-a rupt apa in timp ce dormeam, insa am simtit imediat...mi-a curs mai mult de 0,5 l de lichid si oricat incordam vezica nu se oprea...nu cred ca se poate sa ti se rupa si sa nu simti! (Alysh cred ca ti-am raspuns si tie! Sigur iti dai seama ca in mod normal nu ajungi la asa cantitati de pipi...plus ca iti tot curge...eu am pus Always pana la spital)

Leeloo poate ne operam in aceeasi zi...abia astept si io a aflu data!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata si de la noi!
recunosc ca mai am scapari din urma, nu am reusit sa citesc tot, dar capitolul asta il stiu. asa ca:
ina78 si yannia, felicitari pentru bebelusi, sa fiti sanatosi/sanatoase si numai bine! recunosc ca m-a luat cu batzaiala cand am vazut ca s-a dat startul la nasteri . eu am niste emotii de numa!
MissParker, m-ai omorat cu poezia ta!!! super tare, am ramas fara replica si am citit-o pe nerasuflate . cat despre vis, groaznic, dar doar un vis
cleo, interesanta pisica
nu mai stiu cine spunea de bebele care sughita; ca, daca il simti sughitand, inseamna ca s-a intors cu capsorul in jos. eu nu prea as crede, fara suparare. dar si eu o simt pe gogoasa sughitand destul de jos, iar ea tot nu s-a intors, tot transversal sta... asa ca nu cred ca e o regula faza cu sughitul. nu vreau sa va sperii sau ceva...
felicitari celor care au mai facut diverse achizitii pentru ele sau bebe, celor care s-au facut frumoase in asteptarea lui bebe si mai ales celor care se vor intalni din nou.
noi avem maine programare la medic si echograf, speram sa venim cu vesti bune si cu o eventuala programare la cezariana.
va pup pe toate . o zi frumoasa!

35+, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput