Acusi mamici de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 16
Lilly79 spune:
Buna dimineatza burtici si bebelusi.
Felicitari Yannia. Sa-ti traiasca Alessandra, sa pape bine, sa creasca mare si frumoasa si sa fie cuminte. Refacere rapida si sa ai laptic mult.Am vazut si pozele. Ai o fetita tare draguta, iar maternitatea arata tare bine.
Astazi am inceput ultima saptamana de lucru
Chiar vroiam sa zic ca e ultima saptamana in care ma mai trezesc asa de dimineatza, dar apoi am realizat ca dupa nasterea bebelusei o sa ma trezesc la ore si mai matinale ![]()
Fetelor care veti avea fetite (ce frumos suna
), cum veti face cu cercelusii? Se pot pune in maternitate? Sau se pot gauri urechiusele in maternitate si pusi ceva cercei provizorii?
Lilly
34+ 
AMR 6 saptamani
andreap spune:
salutare!
Avem BBlusi???ca eu sunt cam
..Felicitari si bine ai venti pe lume!Sper sa inteleg 'printre randuri' cam ce e nou pe aici
Cleo..de ce nu m-ai tras de maneca???
Mi_bebelina..si tu la fel..
Simona,da..nu ne lasa sa vedem..oricume un Inglesina cu 2 'coarne'
..poate gasesc un site sa-l arat.
Mai....eu nu sunt lamurita ce-i cu INTALNIREA!ca eu vin..oriunde in principiu.....numai sa stiu.
Pupici si o saptamana super
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
MissParker spune:
Lavinia,
si eu stiam ca Racii au veleitati artistice, dar eu sunt Scorpion, sa stii
si am avut niste experiente tare neplacute in viata cu Raci (slabi, lasi, manipulativi, egoisti etc.), de aceea am fost usor dezamagita de ideea ca voi avea copil Rac, dar poate ca va fi o ocazie buna de a lupta cu prejudecatile si mai ales de a demonstra ca un copil iubit va deveni un om de calitate indiferent in ce zodie e nascut... Si eu cred ca stau cam prost cu calciul si cu proteinele, mie nu-mi prea plac lactatele, iaurturile (in afara de branza de oaie pe care o pun la pateuri
) si nici dupa carne nu ma dau in vant, in schimb as manca zilnic orez, paste, cartofi cu legume si mai ales dulciuri...
aldaesme
si noi ne luam galeata din aia speciala pentru aruncat scutecele, are avantajul ca izoleaza atat mirosul cat si bacteriile si este mult mai igienica decat galeata de gunoi obisnuita. In fond, daca tot separam gunoiul normal, gunoiul bio, plasticele, hartia si sticlele, ce mai conteaza acum inca o galeata speciala pt. pampersi?
Si stai, ca noi nu avem decat un singur tomberon de gunoi normal (pt. casa cu 4 persoane), care se goleste la 2 saptamani... Parca-l vad pe Bogdan noaptea cu masina prin Hanau cautand case cu tomberoane de gunoi ceva mai goale, in care sa arunce pe furis si deseurile noastre 

CamiM,
si multumim pt. informatia referitoare la Yannia, ca o asteptam cu sufletul la gura!
Yannia, sa-ti traiasca printesa dulce si frumoasa, sa inceapa sa pape cat mai repede, iar tu sa te refaci rapid dupa cezariana!!! Sa mai intri cand ai timp, ca sa ne povestesti cum va merge! M-am bucurat sa citesc ca te dilatasesi asa repede, asta ne da si noua speranta, ca nu orice nastere naturala trebuie sa dureze peste 10 ore...
simonacip,
si in curand deschidem galeria si pentru tine!!
Ce mi-ar mai place sa vin si eu la intalnirea voastra!! Profitati de ocazie, fetelor, si mergeti acum, cat inca mai suntem cu bebe-chirias in burtici, ca dupa aceea chiar ca nu vom mai avea timp de nimic...
Cleo,
esti mortala cu pisica ta! Nu te superi daca-ti spun ca arata sinistru si avea toate motivele sa se ascunda, da?
mihaser,
ce bine-i sade juniorului tunsulica ;-)) Acum e baietel de baietel!
gabitzam, am votat si eu pozuta cu scumpisorul tau :-))
Adidana, felicitari pt. Petru Vladimir, e un nume deosebit si frumos. Tinem pumnii pt. ceza, sa fie cu noroc!
pentru toate fetele de la odisei trecute care mai intra si ne citesc si ne incurajeaza!!
Eu azi la ora 3:30 eram treaza popandau, dar m-am incapatanat sa stau in pat pana pe la 5, cand m-am dat jos si am venit repede pe forum, ca ieri l-am lasat pe Bogdan toata ziua la PC si am stat doar la TV (am de recuperat seriale inregistrate din martie, plus DVD-uri originale cu Quantum Leap - unul din serialele mele preferate prin anii '90 - si seria a 4-a din Nip/Tuck, pe care o dau astia la ore imposibile si mereu se suprapune cu alte seriale pe care tb. sa le inregistrez noaptea). Ei, fetelor, ce stiti voi ce "stres" am eu, ca trebuie sa-mi vizionez totul pana se naste bebe, ca dupa-aia n-o sa mai am timp vreo luna de nimic... Noroc ca avem DVD recorder cu memorie de peste 100 de ore, ca altfel nu stiu ce ma faceam ;-)
Ieri noapte am avut cele mai cumplite vise posibile (sa nu va suparati ca vi le povestesc in amanunt!!): am visat mai intai ca eram la firma, urcam la et. 24 si liftul tremura si se clatina din incheieturi. Am coborat, doar ca sa constat ca de fapt cladirea tremura si se clatina, dupa care s-a prabusit, am simtit in vis efectiv caderea libera in fata, ca si cum m-as fi prabusit cu cladire cu tot. Apoi am sarit brusc in alt vis, si mai sinistru: eram cu Bogdan, in pijama, intr-un pat, aveam dureri ca la nastere jos si nu stiam ce sa fac, ma temeam ca iese bebe prin fund si incercam sa ma tin din rasputeri; degeaba, tot a iesit ceva, cat o minge de tenis mai mare, iar eu intrasem in panica si-i spuneam lui Bogdan "Ceva nu e in regula, ca m-au lasat brusc durerile!!"... Apoi m-am dus la baie sa ma uit, am luat cu mana acel ceva de la fund si cand m-am uitat... erau fecale intarite si cand le-am dat la o parte, in mijloc a aparut... capul lui David rupt ca un cap de papusa, fara pic de sange, dar cu o expresie de groaza incremenita pe fata, cu gura cascata a urlet... Doamne, am cazut in genunchi in vis, am inceput sa-mi smulg parul din cap, voiam sa urlu si nu iesea decat un gajait oribil... M-am trezit intepenita de frica si de soc, eram paralizata, mi-a luat cateva minute bune sa-mi revin... OK, eu stiu ca visele nu sunt premonitii, ci doar incercari ale subconstientului de a prelucra noaptea ceea ce nu reuseste ziua, respectiv temeri de toate felurile (teama de nastere, teama ca i s-ar putea intampla ceva lui bebe etc.), dar tot ma speriasem putin... Of, Doamne, ce-o mai fi si in subconstientul meu...
Felicia
30+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
MissParker spune:
Fetele, am o intrebare foarte serioasa si as vrea cat mai multe raspunsuri: voi v-ati gandit bine cum facem cu vaccinurile la bebei? Ne lasam orbeste la mana doctorilor sa-i vaccineze pe bebei cum li se nazare lor de la tata Noe incoace?
Eu am inceput sa citesc pe tema asta si m-a cuprins frica. Nu va mai spun ce ura am pe concernele farmaceutice care nu vor decat sa profite de noi, muritorii de rand...
Felicia
30+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
emycor spune:
buna dimineata!!!!
fetelor .....am o intrebare......sa nu radeti de mine, dar apa ni se poate rupe noaptea in somn?
emycor
35+ 
mihaser spune:
Felicia imi pare rau ca ai avut parte de asa vise...cand om scapa de burtoaie o sa scapam si de ele! 
Cat despre vaccinuri eu le-am facut doar pe cele obligatorii, insa daca initial i-am facut pe cel gratuit...dupa am optat pentru cele de la Pasteur Franta...nu am avut niciun fel de problema...doar ca cel frantuzesc era mai complex si il intepa mai usor! Eu vaccinuri optionale nu i-am facut...l-am iertat!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
gabitzam spune:
Felicia, eu personal l-am vaccinat pe Andrei cu toata schema de vaccinuri obligatorii sau optionale. Eu sunt un client bun pentru concernurile alea farmaceutice de care zici
Ca n-am mers pe vaccinurile gratuite de la pediatra ci am cumparat variantele mai scumpe
Asta din motivul de doza unica. La cele gratuite trebuie sa programeze mai multi copii, cred ca 10 odata, sa foloseasca o doza. Si ii vaccineaza la foc automat pe toti la gramada.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ancaurn spune:
Eu la Cezara am mers pe vaccinurile gratuite si n-am avut nici o problema. Nici macar febra nu a facut. Copiii sunt programati in aceeasi zi, dar nu deodata. Din cate am inteles, o data desigilat, vaccinul e valabil 24 de ore.
Fetelor, nu stiti cum sa conving geamurile sa se spele singure? Ca vorba cantecului: "Nu am chef azi", dar trebuie, ca cica de maiine iar ploua pe la noi. Si nu pot sa astept pana dupa Pasti cand cica vine seceta.
32+
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
ancaurn spune:
emycor da, apele se pot rupe si in somn. S-a intamplat? Incepem galeria?
32+
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
inais spune:
quote:
Originally posted by emycor
buna dimineata!!!!
fetelor .....am o intrebare......sa nu radeti de mine, dar apa ni se poate rupe noaptea in somn?
emycor35+
emycor din cate stiu eu se poate rupe oricand, chiar si noaptea. ca sa-ti dai seama ca e vb despre lichid amniotic e destul de simplu (ni s-a explicat la un curs) vei observa cum tamponul se imbiba efectiv de lichid....ca si o vata imbibata. altfel, cand vorbim despre secretiile vaginale abundente, ai observat probabil ca ele nu imbiba tamponul, ci doar sunt absorbite.
lichidul asta e (trebuie sa fie) incolor spre alburiu si sa nu aiba miros specific.
daca ai observat cele de mai sus, cel mai bine este sa mergi la medic. este posibil sa nu fie decat o fisura a memebranelor, pentru ca daca s-a rupt apa complet atunci curge mult mai mult lichid si, zic eu, e imposibil sa ratezi momentul, chiar si adormita daca esti.
Miss Felicia (te superi daca-ti zic asa?...asa-mi vine mie sa-ti zic

pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati