Acusi mamici de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
Alysh spune:
"neataaaaaaaaa, suntem si noi matinali de data asta ca am dormit cu tati si ne sforaie in creier....dar pleaca in curand si ne bagam din nou la plapumioara
Ma intreb ce-o mai face Dordia, ca de cand ne-a anuntat vestea cu bunicutza ei n-a mai scris deloc....Speram sa fi bine, Dordia
Socrate, tu cum te mai simti? Am vrut sa-ti scriu imediat ce-am vazut ca aveai dureri ca la CM, dar a cazut net-ul si uite abia acum reusesc: pe mine m-au ajutat mult injectiile cu no-spa, asa ca daca are cine sa-ti faca sunt mult mai eficiente decat pastilele.
Sustin si eu propunerea Inei si anume sa faceti rezervarea pt mai multe persoane decat prevazute. Eu de ex am vorbit cu tati aseara si chiar nu are cum sa-mi spuna la ce ora vine, o sa aflu abia joi daca pot ajunge sau nu. M-am gandit bine cu taxiul din Voluntari pana la Moghioros m-ar costa probabil 2 milioane......deci trebuie sa-l astept pe el.
"neata Cleo
Alina
36+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Alysh
"neataaaaaaaaa, suntem si noi matinali de data asta ca am dormit cu tati si ne sforaie in creier....dar pleaca in curand si ne bagam din nou la plapumioara
Ma intreb ce-o mai face Dordia, ca de cand ne-a anuntat vestea cu bunicutza ei n-a mai scris deloc....Speram sa fi bine, Dordia
Socrate, tu cum te mai simti? Am vrut sa-ti scriu imediat ce-am vazut ca aveai dureri ca la CM, dar a cazut net-ul si uite abia acum reusesc: pe mine m-au ajutat mult injectiile cu no-spa, asa ca daca are cine sa-ti faca sunt mult mai eficiente decat pastilele.
Sustin si eu propunerea Inei si anume sa faceti rezervarea pt mai multe persoane decat prevazute. Eu de ex am vorbit cu tati aseara si chiar nu are cum sa-mi spuna la ce ora vine, o sa aflu abia joi daca pot ajunge sau nu. M-am gandit bine cu taxiul din Voluntari pana la Moghioros m-ar costa probabil 2 milioane......deci trebuie sa-l astept pe el.
"neata Cleo
Alina36+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
niatsa Alysh.
Edit: ma duc sa bag un laptik. Poa,,mai dorm.
37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt
mihaser spune:
Sal`tare!
Cleo...lasa ca si satena e bine!
Doamne Feri sa ramanem fara socru mare!
Aelita...Yria e gama mea preferata de cosmetice de la Yves Rocher...are influente orientale...e frumos numele! Bine ai revenit!
Vianne bafta la control...sa fie totul bine! Lasa ca e mai bine sa te tina atent sub observatie...esti mai linistita, nu stress ca mine!
Si io ma gandesc la Dordia...saraca si cu inmormantarea si cu cezariana...insa cand o sa-l vada pe bebe peste 3 zile o sa uite de toate cele!
Ce fain ca pe 11 s-a nascut si Gabriel si Alessandra...am debutat cu un cuplu!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
simonacip spune:
quote:
Originally posted by Adidana13
Dragele mele burtici-mamici,
In primul rand felicit proaspata mamica pentru norocul ce a aparut in viata ei (Yannia).
In al doilea rand, am scapat de o grija mare: tati a fost la inaltime! A plecat ieri dupa-amiaza cu nasii lui bebe la cumparaturi si au venit cu o masina plina de frumuseti: carucior de la primii pasi - solid si practic, patut de la bertoni - cu 2 nivele de pozitionare a saltelei, salteluta din nuca de cocos, o multime de hainute (3 compleuri, 3 camasute cu tichiute, 3 bodies de vara, 2 fesulete, 1 halat de baie, 2 prosoape cu gluga, gama sanosan, 1 paturica ...si cred ca mi-a mai scapat cate ceva). Asa ca luni dimineata ma apuc de spalat-calcat-aranjat in dulap si sa termin si bagajul...lucrurile se precipita printre noi si trebuie sa ma pregatesc si eu. Sa nu uit cutia cu kitul pentru celule stem si actele necesare...
Sunt tare incantata pentru ceea ce se intampla in jurul meu, dar stau cuminte in continuare.
Pe bebe al meu ne-am decis in proportie de 90% sa-l cheme Petru Vladimir. Il vom alinta Vladi, iar botezul e fixat pe 29 iunie, de Sf. Petru si Pavel.
Ce frumoasa e viata!!!!
Va pup si fiti cuminti!!!!
Adidana 37+
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
Vladimir imi place....ma crezi sau nu dar si noi ne gindeam la numele asta...Bravo! SUper barbatesc si frumos....
Poti face botezul in zi de Post???
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Simonica, Laurica raspund super tarziu la ce ati intrebat ca am fost la carrefour si am venit iar rupta si am bagat un nani luuung. Oricum nici nu stiu daca stiu sa explic de unde am luat lenjeria; atat stiu ca din partea aia cu standurile cele mai multe, jos pe undeva parca, nu stiu ce nume avea standul, decat ca vindea cadite, si era vizavi de o zona de hranit bebici; oricum cred ca s-a terminat cu targul pana la ora asta...
Voi de unde ati vazut pozici cu bebela de Yannia, ca eu ori dorm, ori nu stiu pe unde era si mi-a scapat.
Cu intalnirea, cred ca da, bifati-ma si pe minepoate vine si una bucata Inais
Cleo m-ai omorat cu pisica!!!! Doamne, ce moaca de suparata are! Cred ca va uraste tare, tare acum !!!
Lori32+
asteptand un bebe Robert
Stai linistita, deci din tirg, culmea e ca am fost si nu prea am mai intrebat de preturi...dar astea se mai iau pe parcurs, am o lenjerie si un cearsafel si vreo 3 paturici. deocamdata imi ajung...Dar parca as mai fi luatDavid (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
simonacip spune:
Am raspuns pe masura ce am citit. Nu mai stiu ce voiam sa zic...Sa vedem cum facem cu intilnirea...
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
cenia spune:
Salutare
Vai, lipsesc un pic si va faceti de cap!!
MULTUMESC pentru urarile voastre frumoase si din inima :
Socrate, mihaser,emycor, flore,lorich,leelo, gabitzam, miss parker,alina anto, cleo, ylari, chinabulina,
Reallaura, andre27, alish,ancaurn, monik16, inais, simonacip,CamiH,
Daca am omis pe cineva va cer iertare de dinainte.
Felicitari pentru noile mamici fericite: Ina si Yannia!
luni ma duc si eu la control sa vedem ce mai zice dr. sper sa imi porgrameze nasterea indusa mai devreme de termenul preconizat.
mai citesc din urma si revin cind oi putea!
Reallaura spune:
Neata, fete!
Sunt putin cheauna, dar forumul si discutia pe mes cu sis sunt ca si cafeaua de dimineata
, dupa care gasesc linistea sa mai dorm o tura.
Adidana, foarte frumos numele ales lui BB!
Si ideea cu botezul de sf Petru si Pavel.
Lorich, multumim pentru detalii, chiar daca noi nu am gasit standul, ai facut afacere cu lenjeria asta!
Fetele, spuneti fiecare cam cum v-ar conveni sa ne intalnim.
Preferati duminica la pranz, ca e mai putin aglomerat? Bine e adevarat, ne lasam sotii acasa cateva ore, dar daca aveti vreo propunere, spuneti! Facem brainstorming si vedem care e cea mai buna idee si care convine mai mult.
Eu zic ca daca nu ne strangem cel putin 7-8 cum am fost data trecuta, nu are rost efortul.Mmmm?
Laurita
36,
, Mircea
AMR: 5 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
simonacip spune:
gabitzam, am modificat un pic in listuta de inceput, eu voi naste natural, nu cezariana dar va fi nastere indusa...
Uite, vad ca si tu cenia vrei la fel, daca stabilesti data, sa ne-o comunici.
Doamne AJuta.
AZi imi sun si eu dr sa vad cum ramine sic e pregatiri trebuie sa fac inainte ca nu prea stiu (adica iau sau nu ulei d ericin, dimineata merg mincata sau nemincata......Eu sper sa nu ma cheme mai devreme....
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
ancaurn spune:
Buna dimineata mamici, burtici si pitici
Am lipsit o zi si vad ca avem vesti bune de la Yannia. FELICITARI MAMICO! Ai o fetita dulce foc! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea! A inceput sa suga?
Adidana frumos nume Vladimir. Si eu l-am vrut dar nu am reusit sa-l conving pe tati, asa ca am facut un compromis si am ajuns la Dragos.
Simnacip parca tu intrebai de botez in post. Din cate stiu eu, se poate face partea de la biserica. Cu petrecerea e mai greu.
Stiti ca va spuneam sambata de un bazait in col. Ei bine, tot nu a trecut, oricat m-am odihnit. S-a mai rarit, dar nu a trecut. E chiar enervant. Parca mi-ar fi intrat o musca acolo si nu mai stie sa iasa. Nu ma doare, nu nimic. Doar daca incerc sa fac exercitiile Keggel, parca sint mai tare. Efectiv ma gadila vibratia respectiva. Daca mai aveti vre-o idee ce ar putea fi si cum scap de ea, va rog sa-mi spuneti. Parca n-as merge la medic doar pentru atat daca nu ma doare nimic. Multam fain.
32+
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)