Acusi mamici de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaser spune:
Sal`tare!
Cleo mersi
Daca nu dati pisica, aveti toate sansele sa vina cris la voi! Da si io vreau o nora roscovana...sunt sigura ca fetita ta va fi asa!
Ce fain ca te-ai intalnit cu Simo pe la Baby Expo!
Idiotii astia in Timi un targ de copilasi nu fac...numai nunti si mobile!
Andreea27 lasa ca mai pun eu poze...poate isi revine si netu`! 
Adidana...aoleu de Paste...eu nu vreau atunci in spital...vreau sa ma indop cu oua rosii si cozonac...ca miel nu mananc niciodata! Tinem pumnii sa fie totul bine!
Azi am bagat si io o inghetata de la Mac...fuseram prin parc si apoi in centru...Au pus niste iepuri ptr Pasti (ne-am chiorat un pic la ei!) si ne-am luat turta dulce de la casute!
Cam 15 min am cautat loc de parcare...era full de oameni si cand am plecat deja fusese si un accident cu o motocicleta..of course!
Venisera 2 echipaje de politie!
va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Sal`tare!
Cleo mersiDaca nu dati pisica, aveti toate sansele sa vina cris la voi! Da si io vreau o nora roscovana...sunt sigura ca fetita ta va fi asa!
Ce fain ca te-ai intalnit cu Simo pe la Baby Expo!
Idiotii astia in Timi un targ de copilasi nu fac...numai nunti si mobile!
Andreea27 lasa ca mai pun eu poze...poate isi revine si netu`!
Adidana...aoleu de Paste...eu nu vreau atunci in spital...vreau sa ma indop cu oua rosii si cozonac...ca miel nu mananc niciodata! Tinem pumnii sa fie totul bine!
Azi am bagat si io o inghetata de la Mac...fuseram prin parc si apoi in centru...Au pus niste iepuri ptr Pasti (ne-am chiorat un pic la ei!) si ne-am luat turta dulce de la casute!
Cam 15 min am cautat loc de parcare...era full de oameni si cand am plecat deja fusese si un accident cu o motocicleta..of course!
Venisera 2 echipaje de politie!
va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
mihaser, io is shaten deschis, tati brunet. Daca bb iese roshcovan... adio mariaj!! Nici nu ma ia din maternitate. Asha ca..
37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt
socrate spune:
Cleo super tare matza. I-am aratat poza si sotului meu si i-am zis ca pisica e foarte nervoasa probabil ca nu va iubeste prea mult acum. L-am amenintat si pe al meu ca asa ajunge daca mai lasa mult par. Sa vedem daca il potolesc asa.
Nu mai stiu care dintre fete a zis ca se duce la gimnastica acvatica. Imi poti spune si mie unde? Ca inteleg ca au program si de bebelusi, si asta chiar m-ar interesa.
ms in avans, va pup.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 36+
inais spune:
Buna seara...noaptea sau ce-o fi!
Lori si fetele cu intalnirea, nu contati pe mine ca depinde f mult de cat stau la job si cum e cu traficul...e cam incomod si aglomerat Dr. Taberei.
Oricum, cine face rezervarea, ar fi bine (din experienta mea, in general) sa nu faca rezervarea strict pentru numarul de pers. care spun ca vin...sa pluseze 1-2 peste ca cine stie! ![]()
socrate eu vorbeam de gimnastica acvatica. este vorba despre Active Center. da cautare pe net si-i vei gasi, iar pe site ai detalii.
Va pup si merg la somn...am avut iar o zi agitata azi! Nu mai suport traficul din orasul asta si cred ca las masina in curand! Numai gropi, soferi isterici, locuri de parcare zero...bebe se agita in burtik...e prea mult pentru mine! 
Noapte buna sa aveti si de maine sa avem o saptamana linistita si plina de vesti bune!
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
Yannia spune:
Buna fetelor! Va multumim si voua pentru urari si aprecieri si tinem pumnii stransi viitoarelor mamici. Dupa cum se vede, s-a dat startul. Am vazut ca m-ati trecut in lista de mamici, multumim. Numai ca Alessandra s-a nascut tot pe 11 aprilie, ora 23.20.
36+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
aelita spune:
Buna,fetelor ! AM lipsit,am avut laptopul la reparat .
Vad ca avem deja doua mamici ??????? vaaaaaai ,nu pot sa creeed !!! FELICITARI noilor mamici !!
si se apropie cezarienele !!!
intram pe ultima suta de metri,gata .
noi suntem ce si ce,in ultima vreme imi e rau o zi da una nu.Nu e nimic ,doar ca ma enerveaza starea de inutilitate ,nu pot sa fac nimic cand ma apuca si Sofia are nevoie de mine.
Noi inca nu avem nume si mai e putin..
Va pup si sper ca sunteti toate bine. Am sa vin mai des ,promit !
Daria-Ioana s-a intors ??
De mult voiam sa va dau un nume de fata,poate ii place cuiva,mie mi-a placut cand l-am auzit , IRIA .cu accent pe primul i .
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
26s(DPN 18mai2008)
aelita spune:
sa-mi modific si eu saptamana,ca am 35+ saptamani.
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
35+s(DPN 18mai2008)
Vianne spune:
Fetelor, nu poooooot sa cred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deja avem 2 bebelushi????? Brrrr, m-au luat niste emotii...
Felicitari Ina si Yannia! Sa va refaceti rapid iar bebelushii sa fie sanatosi si sa va umple sufletele de bucurie...
Miss Parker, esti foarte talentata
... Si iti apreciez si efortul! O sa mi-o salvez si eu.
Eu maine merg iar la control, sonograma si non-stress test... Voi face asta saptamanal, pana voi naste. Cica din cauza varstei![]()
Alina 33+
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Vianne
Fetelor, nu poooooot sa cred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deja avem 2 bebelushi????? Brrrr, m-au luat niste emotii...
Felicitari Ina si Yannia! Sa va refaceti rapid iar bebelushii sa fie sanatosi si sa va umple sufletele de bucurie...
Miss Parker, esti foarte talentata... Si iti apreciez si efortul! O sa mi-o salvez si eu.
Eu maine merg iar la control, sonograma si non-stress test... Voi face asta saptamanal, pana voi naste. Cica din cauza varstei
Alina 33+
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
iti da emotii, nu?
cand am cetit prima data...nu imi venea sa cred! Am recitit, cautat in urma si in alte parti, sa vaz varsta sarcinii la fete, si daca au avut simptome, etc. M-am panicat prima data...apoi am revazut bagajul facut pt spital, si m-am relaxaty putin.
37+
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by aelita
Buna,fetelor ! AM lipsit,am avut laptopul la reparat .
Vad ca avem deja doua mamici ??????? vaaaaaai ,nu pot sa creeed !!! FELICITARI noilor mamici !!![]()
si se apropie cezarienele !!!
intram pe ultima suta de metri,gata .
noi suntem ce si ce,in ultima vreme imi e rau o zi da una nu.Nu e nimic ,doar ca ma enerveaza starea de inutilitate ,nu pot sa fac nimic cand ma apuca si Sofia are nevoie de mine.
Noi inca nu avem nume si mai e putin..
Va pup si sper ca sunteti toate bine. Am sa vin mai des ,promit !
Daria-Ioana s-a intors ??
De mult voiam sa va dau un nume de fata,poate ii place cuiva,mie mi-a placut cand l-am auzit , IRIA .cu accent pe primul i .
Ajutati-o pe SoniaSofía (2ian2007)
26s(DPN 18mai2008)
welcome beck!! chiar intrebam de tine! unde esti, ce mai faci?
Daria nu a mai dat niciun semn de viatsa.
37+