Acusi mamici de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 13
YLARI spune:
quote:
Originally posted by Adidana13
Revin cu doua chestii, uitate datorita bucuriilor si caldurilor (!!!) ce ma incearca:
1. multumesc pentru poezioara aceea minuntata
2. am programata cezariana pe 27 aprilie, de Pasti.
Pupam burticile!
Adidana 37+
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Tinem pumnii ptr ceza!!!Mie mi-e frica sa nu mapuce de Sf. Pasti nascarea.............................
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Lorich spune:
Simonica, Laurica raspund super tarziu la ce ati intrebat ca am fost la carrefour si am venit iar rupta si am bagat un nani luuung. Oricum nici nu stiu daca stiu sa explic de unde am luat lenjeria; atat stiu ca din partea aia cu standurile cele mai multe, jos pe undeva parca, nu stiu ce nume avea standul, decat ca vindea cadite, si era vizavi de o zona de hranit bebici; oricum cred ca s-a terminat cu targul pana la ora asta...
Voi de unde ati vazut pozici cu bebela de Yannia, ca eu ori dorm, ori nu stiu pe unde era si mi-a scapat.
Cu intalnirea, cred ca da, bifati-ma si pe mine
poate vine si una bucata Inais 
Cleo m-ai omorat cu pisica!!!! Doamne, ce moaca de suparata are! Cred ca va uraste tare, tare acum !!!
Lori
32+
asteptand un bebe Robert
Andree27 spune:
Gabitza am vazut pozele si am votat!!Sa-ti traiasca puisorul scump!!
Mihaser la tine nu am reusit sa vad pozele!:((
Asa de nasol imi merge netul de numa!!!!
Acuma am ajuns acasa,ca nu am mers la iarba verde ca azi dimineata am fost fric,asa ca am mers la socrii si acum sunt rupta!!
Ma duc langa tati sa-l chiughiulesc!~!!
VA PUP!!
Poze
Andreea
32+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 8 saptamani!!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by andreap
Salutare!
Nu a mers net-ul deloc asa ca iar am pierdut ceva pagini....vreun BBlus prin zona?sau inca la caldurica?
Am fost vineri la Baby expo,de pe la 15.30 pana pe la 20!!!!!!!Am luat carucior,un Inglesina zippy,multe hainute ptr.BBlusa Sara,o rochita(am gasit!!!!!!!!!!!!!!!!!) ptr.serbarea Mariucai ,o jucarie....
asta e caruciorul:
http://reclama/detalii.php?cod=IN29
In rest suntem bine...
Am citit ceva de intalnire??Ca io's mare amatoare de plimbari...daca cineva imi spune..
Fetelor,tocmai am venit de la chinezesc....de la voi mi se trage
Sper sa mai vb
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
AndreeaSara si MARIUCA-7.11.2004
clar. Te-am vazut shi pe tine vineri!! Dar eram deja obosita de alergatura, si stateam jos la o apa Dorna (tot gratis, of course), cand luai belete sa intri.
37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt
cleo78 spune:
quote:
Dragele mele burtici-mamici,
In primul rand felicit proaspata mamica pentru norocul ce a aparut in viata ei (Yannia).
In al doilea rand, am scapat de o grija mare: tati a fost la inaltime! A plecat ieri dupa-amiaza cu nasii lui bebe la cumparaturi si au venit cu o masina plina de frumuseti: carucior de la primii pasi - solid si practic, patut de la bertoni - cu 2 nivele de pozitionare a saltelei, salteluta din nuca de cocos, o multime de hainute (3 compleuri, 3 camasute cu tichiute, 3 bodies de vara, 2 fesulete, 1 halat de baie, 2 prosoape cu gluga, gama sanosan, 1 paturica ...si cred ca mi-a mai scapat cate ceva). Asa ca luni dimineata ma apuc de spalat-calcat-aranjat in dulap si sa termin si bagajul...lucrurile se precipita printre noi si trebuie sa ma pregatesc si eu. Sa nu uit cutia cu kitul pentru celule stem si actele necesare...
Sunt tare incantata pentru ceea ce se intampla in jurul meu, dar stau cuminte in continuare.
Pe bebe al meu ne-am decis in proportie de 90% sa-l cheme Petru Vladimir. Il vom alinta Vladi, iar botezul e fixat pe 29 iunie, de Sf. Petru si Pavel.
Ce frumoasa e viata!!!!
Va pup si fiti cuminti!!!!
Adidana 37+
Frumos nume!!! Iar despre tati al tau..jos palaria. Chiar s-a descurcat la shopping!!
37+
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Simonica, Laurica raspund super tarziu la ce ati intrebat ca am fost la carrefour si am venit iar rupta si am bagat un nani luuung. Oricum nici nu stiu daca stiu sa explic de unde am luat lenjeria; atat stiu ca din partea aia cu standurile cele mai multe, jos pe undeva parca, nu stiu ce nume avea standul, decat ca vindea cadite, si era vizavi de o zona de hranit bebici; oricum cred ca s-a terminat cu targul pana la ora asta...
Voi de unde ati vazut pozici cu bebela de Yannia, ca eu ori dorm, ori nu stiu pe unde era si mi-a scapat.
Cu intalnirea, cred ca da, bifati-ma si pe minepoate vine si una bucata Inais
Cleo m-ai omorat cu pisica!!!! Doamne, ce moaca de suparata are! Cred ca va uraste tare, tare acum !!!
Lori32+
asteptand un bebe Robert
cred ca vin si io
37+
cleo78 spune:
tera ,
!!!
Multa sanatate, sarcina si nashtere usoara si un bb nemaipomenit!
mihaser , frumushel baiat mai ai!! il scriem pe lista de gineri, da?
37+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt
mi_bebelina spune:
Buna fetelor!
Eu tocmai m-am intors de la gratar.........sunt rupta de oboseala.....
Andreap.......cred ca si eu te-am vazut vineri......erai imbracata parca in ceva negru...luasei jucaria(parca era in plasa pe care o tinei tu) si tocmai te plangeai ca esti obosita si parca te-ai aseza pe scarile pe langa care treceai.......dupa ce ai trecut ma gandeam ca imi pari cunoscuta..pana am realizat eu cine esti....a durat ceva.
mi_bebelina spune:
quote:
Dragele mele burtici-mamici,
In primul rand felicit proaspata mamica pentru norocul ce a aparut in viata ei (Yannia).
In al doilea rand, am scapat de o grija mare: tati a fost la inaltime! A plecat ieri dupa-amiaza cu nasii lui bebe la cumparaturi si au venit cu o masina plina de frumuseti: carucior de la primii pasi - solid si practic, patut de la bertoni - cu 2 nivele de pozitionare a saltelei, salteluta din nuca de cocos, o multime de hainute (3 compleuri, 3 camasute cu tichiute, 3 bodies de vara, 2 fesulete, 1 halat de baie, 2 prosoape cu gluga, gama sanosan, 1 paturica ...si cred ca mi-a mai scapat cate ceva). Asa ca luni dimineata ma apuc de spalat-calcat-aranjat in dulap si sa termin si bagajul...lucrurile se precipita printre noi si trebuie sa ma pregatesc si eu. Sa nu uit cutia cu kitul pentru celule stem si actele necesare...
Sunt tare incantata pentru ceea ce se intampla in jurul meu, dar stau cuminte in continuare.
Pe bebe al meu ne-am decis in proportie de 90% sa-l cheme Petru Vladimir. Il vom alinta Vladi, iar botezul e fixat pe 29 iunie, de Sf. Petru si Pavel.
Ce frumoasa e viata!!!!
Va pup si fiti cuminti!!!!
Adidana 37+
Felicitari lui tati pentru cat de descurcaret a fost. Si pentru tine ca ai rezistat sa nu te duci si tu la cumparaturi..

Am vazut ca o sa nasti cu dr Peteu.......si eu.......abia astept sa imi spui impresii. Mie mi-e tare teama si in acelasi timp, parca m-am saturat sa ma simt ca o balena.......sau ca un hipopotam(cum imi zice tati).......dar mai am 6 saptamani
gabitzam spune:
Adidana, e foarte frumos numele, mi se pare foarte, nu stiu cum, barbatesc, puternic.
Ai mai scapat de o grija cu cumparaturile alea facute de tati.
Dar cum de te-a programat in duminica Pastelui pentru cezariana??
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

....de la voi mi se trage