Acusi mamici de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
cleo78 spune:
ehe, pisica e inca suparata pe noi.
Am fo in babyexpo..iar. Sa culeg tot ce se da moca
. A, am luat si un termometru digital, cu varf flexibil, si m-am intalnit cu simonacip si puiul ei, David!!
37+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt
mihaser spune:
Salutare!
Am vazut pozele cu fetita Yanniei...vai ce dulcica e! Pacat ca nu a putut sa nasca natural daca asa repede s-a dilatat...Si bebelina mea tot transversal e deocamdata...Eu oricum fac ceza...asa ca sa fie ele sanatoase!
Yanni sa va traiasca bebeluna (vorba lu` emy!). Sper sa reusesti sa o faci sa papa laptic de la tine!
Cami multumim pentru veste si poze!
.
O sa ai 2 taurite harnicute! Super!!! Sa stii ca si Cristian imi tot umbla la frigider..si il lasa deschis! Am luat chestii din alea de protectie, insa a invatat sa le manevreze dupa bunul sau plac...singura solutie ar fi sa schimbam frigiderul cu o combina ceva!
Miss Parker mii de pupici ptr poezie! Eu numai discreta nu sunt in trafic
, insa tu ai fost draguta ca-n totdeauna!
M-am amuzat copios aseara si i-am citit si sotiorului!
Cleo am tuns si io baietii ieri...deh fiecare cu ce are.
www.dropshots.com/khron#date/2008-04-12/18:55:40" target="_blank">Aici am pus o poza Cu Cri cel tuns!
Gabitza cred ca s-a terminat concursul...am vazut ca ai iesit pe un loc destul de bun cu poza in care esti gravi cu Stefanucu`!
Fetele azi am facut papa fel 1,2 si clatite, ieri am facut cumparaturile...asa ca am program liber...Cand se trezeste bubulinul cred ca vom merge in parc.
Va rog eu...programati o intalnleala si pe 23 Iulie...pe langa Cotroceni pe undeva...ca tot vin la Metallica...sa va vad si pi voi!
Asta daca nu va cer prea mult...promit ca nu o sa conduc eu...asa ca o sa fiti safe!![]()
Tera! Multa sanatate si nastere usoara!
Va pup pe toate!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Magnetism79 spune:
Hai fetelor ca e bine , MUTAM INTALNELA JOI 17 APRILIE PE LA ORA 18.00 SAU 17.00 FCT DE fiecare , ca sa vina si fetili care lucreaza: Gabitzam si mai era o fata, deci cum ramane? va hotarati voi si cel tarziu marti dim fac rezervarea , sper sa nu fie prea tarziu, de fapt mai bine o fac de MAINE SI daca , repet daca ne razgandim asupra zilei o mut si gata.Oricum suntem deja 4: eu , Reallaura ,Simonacip, Babyname, Lorych( uite cum ajungi repede: vii cu 41 de la Pita presei pana la inters la Dr. taberei, vei dedea ca e intersectia mare , de acolo tedai jos si treci strada satfel incat sa fii fata in fata si pe acceiasi parte cu piata Moghioros, o vei recunoaste ca e op piata mare si mai mergi un pic pe jos sau daca nu vrei sa vii pe jos dai un bazz si vin eu si te iau, sau ne vedem undeva sa putem veni impreuna, cum vrei tu iubita), Cleo ce faci nu vii si tu? Hai felicitari pt mata ca ai tuns-o f. bine, va fi bine pt toti si pt ea ca ii era cald si pt voi din considerente de par................FELICITATIONES!!!!, osa vezi ca o sa o tunzi acum de fiecare data.
Fetili, Gabitam si cine mai lucreaza spuneti voi o ora cand puteti ajunge sa veniti si voi ca ar fi pacat, pe bune sa lipsiti, ne-ar parea rau sa nu veniti si voiQ!!!!!!!!!!!!!( Am votat pozicile Gabitam super frumoase iar baietelul tau zici ca e o fatita cand rade , e asa dulcelllllll.
Pupici
Astept raspuns de la voi, oricum ar fi maine sun de rezervare.
Pupici
Lavi +29 cu bogdan Gabriel
lcazangiu spune:
Buna mamici cu burtici,
MissParker excelenta poezia, bravo, felicitari, in locul tau as face o carte cu poezii:)
Felicitari si proaspetelor mamici, sa va traiasca bebelusii si sa va faca fericite si implinite!
Lori
29+
David
gabitzam spune:
Cu burtile astea ale noastre asa de mari cam greu sa ne adunam de prin tot Bucurestiul. Bine ar fi sa se vada fetele care stau oarecum aproape. Eu n-am curajul la ora 4 jumate dupamiaza cand e trafic ca la balamuc, sa iau aglomeratia in spate de la aeroportul Baneasa pina in Drumul Taberei, si nici n-as vrea a pun fetele sa se intalneasca unde imi convine mie. Las' sa fim noi sanatoase si sa vorbim in continuare cat de mult pe forum, ca o sa ajungm sa ne si vedem cu diverse ocazii.
Sar'na de voturi ![]()
Mihaser, poza aia de burticoasa e de la concursul trecut ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mihaser spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Cu burtile astea ale noastre asa de mari cam greu sa ne adunam de prin tot Bucurestiul. Bine ar fi sa se vada fetele care stau oarecum aproape. Eu n-am curajul la ora 4 jumate dupamiaza cand e trafic ca la balamuc, sa iau aglomeratia in spate de la aeroportul Baneasa pina in Drumul Taberei, si nici n-as vrea a pun fetele sa se intalneasca unde imi convine mie. Las' sa fim noi sanatoase si sa vorbim in continuare cat de mult pe forum, ca o sa ajungm sa ne si vedem cu diverse ocazii.
Sar'na de voturi
Mihaser, poza aia de burticoasa e de la concursul trecut
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Aha...s-a prins si nuronu` meu intr-un final!
Cred ca pe fetita Yanniei o cheama Alessandra! Cel putin asa dedusei eu din album!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
andreap spune:
Salutare!
Nu a mers net-ul deloc asa ca iar am pierdut ceva pagini....vreun BBlus prin zona?sau inca la caldurica?
Am fost vineri la Baby expo,de pe la 15.30 pana pe la 20!!!!!!!Am luat carucior,un Inglesina zippy,multe hainute ptr.BBlusa Sara,o rochita(am gasit!!!!!!!!!!!!!!!!!) ptr.serbarea Mariucai ,o jucarie....
asta e caruciorul:
http://reclama/detalii.php?cod=IN29
In rest suntem bine...
Am citit ceva de intalnire??Ca io's mare amatoare de plimbari
...daca cineva imi spune..
Fetelor,tocmai am venit de la chinezesc
....de la voi mi se trage![]()
Sper sa mai vb
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
simonacip spune:
Buna fetele...In sfirsit acasa, obosita moarta dupa tirg si parc...Intilnit Cleo pe acolo prin multime..
..
AM mai luat si noi una alta, body de la z cel cu tata care este cel mai puternic, era tare mindru tati. Deja il vedea pe Matei imbracat.
.Tricouri pentru David, masini, puzzeluri, CD-uri si DVD uri educative gen calatorii prin corpul omenesc, chestii de genul asta..Altceva nu prea, cam slabut, am zis mereu e mult mai misto Kidexul.
[brown]Andreea[brown], nu reusesc sa vad caruciorul, cred ca-mi joaca feste netul...incerc mai tirziu.
Lorich, de unde ai luat iubita, lenjeria, perna si pilota la 60 Ron? SPune-mi si mie please, si pune pozici
Fetele cu intilnirea, cum va simtiti in stare, si mie mi-a fost greut fara masina din Drumul Taberei in Dristor, de aceea, fiecare cum simte ca rezista... Eu as vrea sa fim cit mai multe..>Daca se va face dupamasa va trebui sa vin cu david, nu stiu ce rabdare va avea rasfatatul asta al meu...Dar am rabdare sa vad ce mai decideti...
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Adidana13 spune:
Dragele mele burtici-mamici,
In primul rand felicit proaspata mamica pentru norocul ce a aparut in viata ei (Yannia).
In al doilea rand, am scapat de o grija mare: tati a fost la inaltime! A plecat ieri dupa-amiaza cu nasii lui bebe la cumparaturi si au venit cu o masina plina de frumuseti: carucior de la primii pasi - solid si practic, patut de la bertoni - cu 2 nivele de pozitionare a saltelei, salteluta din nuca de cocos, o multime de hainute (3 compleuri, 3 camasute cu tichiute, 3 bodies de vara, 2 fesulete, 1 halat de baie, 2 prosoape cu gluga, gama sanosan, 1 paturica ...si cred ca mi-a mai scapat cate ceva). Asa ca luni dimineata ma apuc de spalat-calcat-aranjat in dulap si sa termin si bagajul...lucrurile se precipita printre noi si trebuie sa ma pregatesc si eu. Sa nu uit cutia cu kitul pentru celule stem si actele necesare...
Sunt tare incantata pentru ceea ce se intampla in jurul meu, dar stau cuminte in continuare.
Pe bebe al meu ne-am decis in proportie de 90% sa-l cheme Petru Vladimir. Il vom alinta Vladi, iar botezul e fixat pe 29 iunie, de Sf. Petru si Pavel.
Ce frumoasa e viata!!!!
Va pup si fiti cuminti!!!!
Adidana 37+ 
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
Adidana13 spune:
Revin cu doua chestii, uitate datorita bucuriilor si caldurilor (!!!) ce ma incearca:
1. multumesc pentru poezioara aceea minuntata
2. am programata cezariana pe 27 aprilie, de Pasti.
Pupam burticile!
Adidana 37+ 
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!