Acusi mamici de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzam spune:
Subiectul vaccinarii a fost comentat in fel si chip, pro si contra, aici pe forum si in tot internetul, la fel ca alaptarea, cezariana vs. nasterea naturala, decalotarea la baietii si mai stiu eu care.
Eu am ales asta pentru Andrei, ma bazez pe doctorita lui, n-a avut nici o problema pina acum si nici nu vreau si nici nu am timp sa citesc studii de pe net facute de cineva despre care nu am referinte. Nu zic ca-s proaste sau bune, practic cred ca nu ma mai intereseaza acum.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ancaurn spune:
andora. Merci mult. Eu eram cu bazaitul care nu inceta nici cu odihna. Acum m-am linistit de tot. Nu ca eram prea speriata, dar oricum. Asa ca ma duc sa-mi spal incet incet si geamurile, ca vad ca nu se spala singure nicicum. Si zau ca le-am promis si marea cu sarea...
32+
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
diana21 spune:
Buna! Imi cer scuze ca intervin asa, din senin, la odiseea voastra, dar sunt o mamica mai mica
si mai trag cu ochiul la cele care se apropie de momentul nasterii.
quote:
fetelor .....am o intrebare......sa nu radeti de mine, dar apa ni se poate rupe noaptea in somn?
Emycor, am vrut sa=ti raspund tie, eu mai am o nastere, daaaaa, se poate rupe in somn. Asa am patit eu data trecuta, aveam fix 37 de saptamani si mi s-a rupt apa brusc, la vreo jumatate de ora dupa ce adormisem. In prima faza nu mi-am dat seama ce se intampla, am crezut ca facusem pe mine
, insa curgea ca de la robinet, greu sa nu-ti dai seama ce e. Miss Parker, despre vaccinuri, in mare iti dau dreptate, am citit si eu foarte mult pe tema asta si, sincer, mi=e groaza de efectele care vor aparea dupa ani, insa...mi-a fost foarte frica sa nu le fac. In fond, si noi am facut cam aceleasi vaccinuri...E un subiect tare controversat si o sa vezi ca, pe masura ce citesti, te vei afunda si mai mult in ceata. Eu zic ca e tiscant si sa nu le faci, poate sunt subiectiva, insa stiu o mamica de baietel de un an si ceva, care si-a pierdut puiul din cauza unei meningite provocata de Hemophilus Influenze (sau cum s-o scrie). Mie, sincer, cel mai groaza mi-a fost de ROR pt. ca aici sunt cele mai multe semne de intrebare. Unii sustin ca ar avea legatura cu declansarea autismului la copiii cu predispozitie la asta. In sfarsit, nu stiu cum e in Germania, insa aici copilul e vaccinat impotriva hepatitei B chiar la doua ore de la nastere, fara a se cere acordul parintilor.
In primul link pus de tine am citit o chestie care m-a frapat si m-a facut sa mai indoiesc putin de acel...dr. Ii sfatuieste pe parinti sa adminisreze, in caz de febra la copil, alcool
...10 picaturi la sugari si juma' de lingurita la copiii mai mari. Sa ma ierte Dumnezeu, dar ce doctor o mai fi si asta???Hai ca va urmaresc cu interes in continuare si va tin pumnii sa nasteti la termeni puiuti sanatosi si voinicei! Pupici!
Cu ocazia asta, ca tot mi-am bagat nasul, o pup si pe Gabitzam!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 9+ Dialoguri strumfesti
alina_anto spune:
Buna fetelor!
In primul rand FELICITARI YANNIA!!! Ai o dulceata de fetita! Sa se faca mare si sa pape tot lapticul!

Am reusit sa citesc tot din urma, dar nu mai stiu ce vroiam sa raspund fiecareia....
Parca Lilly intreba de cercelusi..Eu vreau sa-i fac gauri in urechi si sa-i pun cerceii in spital. Mi-am intrebat mai ulte prietene cu fetite cum au procedat si toate au fost de parere ca e mai bine asa...parca s-ar naste direct cu cercei...Eu aveam impresia ca ar fi mai bine sa-i pun mai tarziu, ma gandeam ca o sa se traga de cercelusi daca e prea mica, dar am inteles ca e tocmai invers. cu cat ii faci gauri in urechi cand e micuta, cu atat se obisnuieste mai repede si nu simte durerea..
SimonacipMai ai o saptamana!!! Deja am emotii pt tine...
Ce-o face Dordia?? Si eu m-am tot gandit la ea..Sper sa ne scrie azi..
In legatura cu intalnirea, m-as inscrie si eu.. Dar nu pot nici sambata, nici duminica.. Astept sa vad ce stabiliti si va spun exact dupa, ok? Eu vineri, ca si Laurita am eco!! Asa ca as putea la pranz (eco am la ora 16), iar joi pana dupa pranz voi fi ocupata cu niste acte...prin oras... Astept sa va hotarati.
Pup toate fetele si va doresc o saptamana plina de bucurii!!!!

cleo E asa scumpica pisi a ta!!!Nu mai pot dupa ea..
Gabitza Am re-votat pozele. Succes!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina
34+
SARA-MARIA
acina spune:
Buna fetele, dar scrieti nu va incurcati...
MissParker super poezia...
Felicitari pentru nasteri fetelor Ina si Yannia , sa va traiasca bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi..
Anca
33 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
andreap spune:
Acum ca ma chef de vorba,sa va citez din 'infinita' grija si itnelepciune a tatilor
:aseara am lasat fata 3 minute sa o dea in leagan tac-su si nasul ei!Normal ca au dat-o jos!A cazut cu capul direct pe pamant
..am tras o sperietura..cat sunt de balena,sa vedeti ce viteza am luat, am tinut-o in brate..mi-e o frica de mor de loviturile la cap!Imi venea sa-i
pe amandoi.A plans saracuta!Deocamdata nici o reactie ciudata..sa speram ca e bine..
Mariuca a picat prima data in cap la....4 luni.A fost vb de cateva secunde:am lasat-o in pat si s-a rostogolit!Desi avea numai 4 luni
..am ajuns la spital,radiografie..totul a fost OK..sa speram ca mi-a fost invatatura de minte si nici la 1 luna nu o mai alsa in apt fara aparatori!Cine stie ce viteaza e si 'pleaca' la plimbare!
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Lavinia,si eu stiam ca Racii au veleitati artistice, dar eu sunt Scorpion, sa stii
si am avut niste experiente tare neplacute in viata cu Raci (slabi, lasi, manipulativi, egoisti etc.), de aceea am fost usor dezamagita de ideea ca voi avea copil Rac, dar poate ca va fi o ocazie buna de a lupta cu prejudecatile si mai ales de a demonstra ca un copil iubit va deveni un om de calitate indiferent in ce zodie e nascut... Si eu cred ca stau cam prost cu calciul si cu proteinele, mie nu-mi prea plac lactatele, iaurturile (in afara de branza de oaie pe care o pun la pateuri
) si nici dupa carne nu ma dau in vant, in schimb as manca zilnic orez, paste, cartofi cu legume si mai ales dulciuri...
aldaesmesi noi ne luam galeata din aia speciala pentru aruncat scutecele, are avantajul ca izoleaza atat mirosul cat si bacteriile si este mult mai igienica decat galeata de gunoi obisnuita. In fond, daca tot separam gunoiul normal, gunoiul bio, plasticele, hartia si sticlele, ce mai conteaza acum inca o galeata speciala pt. pampersi?
Si stai, ca noi nu avem decat un singur tomberon de gunoi normal (pt. casa cu 4 persoane), care se goleste la 2 saptamani... Parca-l vad pe Bogdan noaptea cu masina prin Hanau cautand case cu tomberoane de gunoi ceva mai goale, in care sa arunce pe furis si deseurile noastre
CamiM,si multumim pt. informatia referitoare la Yannia, ca o asteptam cu sufletul la gura!
Yannia, sa-ti traiasca printesa dulce si frumoasa, sa inceapa sa pape cat mai repede, iar tu sa te refaci rapid dupa cezariana!!! Sa mai intri cand ai timp, ca sa ne povestesti cum va merge! M-am bucurat sa citesc ca te dilatasesi asa repede, asta ne da si noua speranta, ca nu orice nastere naturala trebuie sa dureze peste 10 ore...
simonacip,si in curand deschidem galeria si pentru tine!!
Ce mi-ar mai place sa vin si eu la intalnirea voastra!! Profitati de ocazie, fetelor, si mergeti acum, cat inca mai suntem cu bebe-chirias in burtici, ca dupa aceea chiar ca nu vom mai avea timp de nimic...
Cleo,esti mortala cu pisica ta! Nu te superi daca-ti spun ca arata sinistru si avea toate motivele sa se ascunda, da?
![]()
mihaser,ce bine-i sade juniorului tunsulica ;-)) Acum e baietel de baietel!
gabitzam, am votat si eu pozuta cu scumpisorul tau :-))
Adidana, felicitari pt. Petru Vladimir, e un nume deosebit si frumos. Tinem pumnii pt. ceza, sa fie cu noroc!pentru toate fetele de la odisei trecute care mai intra si ne citesc si ne incurajeaza!!
Eu azi la ora 3:30 eram treaza popandau, dar m-am incapatanat sa stau in pat pana pe la 5, cand m-am dat jos si am venit repede pe forum, ca ieri l-am lasat pe Bogdan toata ziua la PC si am stat doar la TV (am de recuperat seriale inregistrate din martie, plus DVD-uri originale cu Quantum Leap - unul din serialele mele preferate prin anii '90 - si seria a 4-a din Nip/Tuck, pe care o dau astia la ore imposibile si mereu se suprapune cu alte seriale pe care tb. sa le inregistrez noaptea). Ei, fetelor, ce stiti voi ce "stres" am eu, ca trebuie sa-mi vizionez totul pana se naste bebe, ca dupa-aia n-o sa mai am timp vreo luna de nimic... Noroc ca avem DVD recorder cu memorie de peste 100 de ore, ca altfel nu stiu ce ma faceam ;-)
Ieri noapte am avut cele mai cumplite vise posibile (sa nu va suparati ca vi le povestesc in amanunt!!): am visat mai intai ca eram la firma, urcam la et. 24 si liftul tremura si se clatina din incheieturi. Am coborat, doar ca sa constat ca de fapt cladirea tremura si se clatina, dupa care s-a prabusit, am simtit in vis efectiv caderea libera in fata, ca si cum m-as fi prabusit cu cladire cu tot. Apoi am sarit brusc in alt vis, si mai sinistru: eram cu Bogdan, in pijama, intr-un pat, aveam dureri ca la nastere jos si nu stiam ce sa fac, ma temeam ca iese bebe prin fund si incercam sa ma tin din rasputeri; degeaba, tot a iesit ceva, cat o minge de tenis mai mare, iar eu intrasem in panica si-i spuneam lui Bogdan "Ceva nu e in regula, ca m-au lasat brusc durerile!!"... Apoi m-am dus la baie sa ma uit, am luat cu mana acel ceva de la fund si cand m-am uitat... erau fecale intarite si cand le-am dat la o parte, in mijloc a aparut... capul lui David rupt ca un cap de papusa, fara pic de sange, dar cu o expresie de groaza incremenita pe fata, cu gura cascata a urlet... Doamne, am cazut in genunchi in vis, am inceput sa-mi smulg parul din cap, voiam sa urlu si nu iesea decat un gajait oribil... M-am trezit intepenita de frica si de soc, eram paralizata, mi-a luat cateva minute bune sa-mi revin... OK, eu stiu ca visele nu sunt premonitii, ci doar incercari ale subconstientului de a prelucra noaptea ceea ce nu reuseste ziua, respectiv temeri de toate felurile (teama de nastere, teama ca i s-ar putea intampla ceva lui bebe etc.), dar tot ma speriasem putin... Of, Doamne, ce-o mai fi si in subconstientul meu...Felicia
30+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Felicia, si eu sunt rac, si nu cred ca sunt cum ai spus tu, nici pe departe, sunt sufletista (poate prea mult), am incredere in oameni, cinstita, linistita si foarte iubitoare pot sa zic, cand ma implic intro relatie sau activitate ma implic cu totul, asa ca nu cred ca conteaza prea mult zodia...sunt convinsa ca mica ta comoara nu va fi nicidecum cum ai descris tu pe unii in zodia racului, eu nu cred ca are legatura...
...Si mersi pt sfatul cu pozitia pt asezarea lui bebe, sincer am incercat, dar nu asa des cum trebuia caci am fost fff ocupata.
Si poezia ta, foarte potrivita pt fiecare in parte (chiar si pt mine, nu stiam ca asa sunt vazuta, deci tot am ceva dreptate cu zodiile) Multumim
===============
Geta
38+4
Bogdan Silviu iubitoare de 
AMR: 10 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
gabitzam spune:
Diana21 pup si eu burtica mica
Deja ai emotii si te gandesti la nastere? ![]()
mi_bebelina, iti trimit parola daca iti activezi mesageria privata ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Simona, Mihaser,, m-am mai linistit, inseamna ca o sa stiu cand se va rupe apa....dar poate bebe asteapta programarea la cezariana si sta cuminte acolo.
Observ multe cezariene la noi la odisee....si nu numai. Interesant! ma intreb daca sunt si cezariene la cerere sau toate au un motiv bine intemeiat?
Alina36+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Alina, si eu nasc prin cezariana, dar nu pentru ca vreau neaparat, ci pt ca nu am avut alta optiune... Am o mica afectiune la inima care nu imi permite sa nasc natural. De fapt sunt ceva riscuri, asa ca am considerat ca este normal sa nu mi le asum in conditiile date si sa accept cezariana... Exista, probabil, multe femei in aceeasi situatie cu mine dar care nu stiu ca sufera de aceasta afectiune si care nasc foarte bine si natural... Dar eu fiindca am aflat...nu mai pot sa risc.... Asta e, m-am impacat cu ideea...
legat de ruperea apei, sa stii ca si eu am aceeasi "obsesie" : sa nu mi se rupa in somn....Oricum eu am cezariana programata pe 9 mai, cand voi avea 38 sapt+5 zile, asa ca sper sa nu se intample ceva inainte... Mai ales ca mama mea a avut nasteri spontane (eu si sora mea), iar din ce am auzit, asta se poate mosteni..!!! Norocul meu este ca stau la 5 min de spital, asa ca dace e ceva, pot s-o iau si pe jos ....

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina
35+
SARA-MARIA
andora spune:
Andreeap, e bine Mariuca daca nu a avut nici o manifestare imediat dupa cazatura... si Raluca tot la 4 luni a cazut prima oara din pat, iesisem sa raspund la usa pt 2 secunde si poc... iar a doua lovitura f serioasa la cresa, avea fruntea vanata parca o lovise ceva
, atunci am facut radiografie si n-avea nimic... chiar ma gandeam ca de curand a zis ca ameteste, insa era dupa bolit si ma gandesc ca imunitatea era la minim si anemia in floare. A, si chiar aseara eram cu totii in parc si la fel tati a pierdut-o din ochi ca fuge de rupe si erau s-o dea niste copii mari jos de pe niste scari... asta cu obsesia o s=o am mereu, sper sa creasca mai repede doar. Plus ca alt tatic cu un pitic de pana-n 2 ani state cuminte pe banca iar ghemotocul o luase tiptil catre iesirea dinspre o parcare de masini, l-a luat cumnatu-meu de l-a intors in sens pus, dar nimeni nu se sesizase, daca disparea 1m mai incolo nu mai dadeai de el 
Ancaurn, pai de geamuri iti arde acum... ai grija cu intinsul si nu cumva sa te cateri pe ceva...
Cerceii si noi i i-am pus Ralucai tot in maternitate, dar daca nu eram pe faza ne externa inainte sa vina doamna cu datul gaurilor... deja are pretentii sa-si schimbe cerceii ca nu stiu ce fata are nu stiu de care, ma gandesc ca daca nu ar fi avut gauri s-ar fi ofuscat 
Pup!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa