Acusi mamici de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 20
MissParker spune:
Getutza, nu vreau sa supar Racii inimosi si sufletisti. Am avut eu mare ghinion de am dat de doua specimene care mi-au stricat buna impresie despre aceasta zodie. 
Da, fetelor, din ce citesc mai mult pro si contra vaccinurilor, din aia mi se confirma ce simt, dar imi creste si frica sa nu se intample Doamne fereste ceva daca ma opun radical... Grea decizie!
Felicia
30+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
alina_anto spune:
Fetele, eu trebuie sa-mi schimb medicul de familie... Merg azi cu toate actele si sper sa se rezolve cat mai repede.. Asa ca o sa intru mai pe seara si poate reusesc sa pun cateva poze recente cu mine si cu rochitele Sarei!
In timp ce va scriu, Sara a inceput sa sughita!!! iubitica mea!! O simt de cateva ori pe zi cum sughite...
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina
35+
SARA-MARIA
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Fetele, eu trebuie sa-mi schimb medicul de familie... Merg azi cu toate actele si sper sa se rezolve cat mai repede.. Asa ca o sa intru mai pe seara si poate reusesc sa pun cateva poze recente cu mine si cu rochitele Sarei!
In timp ce va scriu, Sara a inceput sa sughita!!! iubitica mea!! O simt de cateva ori pe zi cum sughite...
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina35+
SARA-MARIA
Alina_anto,
Succes la schimbarea dr! Asteptam pozicile cu interes!!Laurita
36,
, MirceaAMR: 5 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
aldaesme spune:
Salutare fetelor,
Yannia felicitari pentru fetita!!! ALESSANDRA, bine ai venit printre noi!!! Sa ai o viata superba, sa fii fericita si sanatoasa si sa ai partea de parinti cuminti
Miss si noi separam alea alea, si la noi tot la doua saptamani se ia gunoiul dar e drept ca avem tomberonul nostru. Insa despre galeata aia de la prietenel care o au am auzit ca...e destul de dificil de folosit si nu ai timp sa stai sa infasori scutec in punga pe dreapta sau pe stanga motiv pentur care ele nu o mai folosesc. Parere proprie inca nu am, insa nu o voiam musai pe lista.
Iar despre vaccinuri...avand in vedere ca lucrez in cercetare ar fi culmea sa zic eu nu la vaccinuri. Sunt foarte la curent cu ce se poate sau nu se poate intampla, ce poate merge nasol. Daca pun in balanta sansele sunt mai mari sa se imbolnaveasca fara vaccin decat cu vaccin. Eu am sa ii fac toate vaccinurile din schema plus cateva care nu sunt acolo si de care cred ca va beneficia daca i le voi face.
Ei cum sa nu bag in seama articolele din link. Sincer nu vreau sa influentez pe nimeni fiindca nu vreau sa fiu tinuta responsabila de o chestie sau alta. Insa cum pot sa ii dau credibilitate domnului dr. Robert S. Mendelsohn cand acesta s-a opus bypassului coronar, screeningului impotriva cancerului la san, adaugarii florurilor sau clorurilor in apa din piscine, tot dansul spune ca 90% din interventiile chirurgicale sunt inutile pierdere de timp si bani? Dr.asta e mai controversat decat orice vaccin existent pe piata! El nua re o problema doar cu vaccinurile ci si cu tratamentele pentur cancer, boli de inima, hipertensiune, artrite etc. Din punctul lui de vedere ar trebui sa le ducem pe toate astea cu noi in groapa si sa nu ne tratam fiindca "nici unul dintre tratamentele pentru aceste boli nu sunt doveidte ca eficiente". Un artciol mic in legatura cu asta gasiti www.quackwatch.com/11Ind/mendelson.html" target="_blank">aici , dar e plin netul.
Chestii similare pot gasii si despre medicii din artciolul doi. Desi intr-o vreme eram foarte deschisa medicinei alternative cu baze in yoga, meridiane si alte chestii intre timp am remercat ca cel putin pe mine si pe familia mea nu functioneaza, asa ca inapoi la aleopata.
Insa cum spuneam fiecare are dreptul sa aleaga ce isi doreste cel mai mult si mai mult, ca fiecare e responsabila de viata copilului ei si nimeni altcineva nu poate lua aceasta responsabilitate! Nici doctorul, nici prietenii, nici cineva de pe vreun forum
.
Noa pup lumea si fug la inot ca deja sunt in intarziere ![]()
Esme
gabitzam spune:
Eu pampersii ii puneam in niste pungute mititele, se gasesc la supermarket cam pe acolo unde sunt si pampersii, cica sunt parfumate
Sau in tot felul de pungute refolosite de la altceva. Si primul care iesea din casa le azvarlea la ghena de gunoi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monik16 spune:
alina_anto ce afectiune a inimii ai tu? Te intreb ca si eu am ceva probleme (extrasistole, bigeminism, regurgitare mitrala gr.1 cica) dar nu mi-a zis ca imi recomanda cezariana. Trebuie sa ma mai prezint la control cardio sapt viitoare.
leeloo2004 tu ai azi programare la cmu la 17 ca eu am la 17.30 poate ne vedem acolo
.
32+
Sara-Maria
Getutza81 spune:
Deci, noi tot pe baricade suntem
, desi as prefera sa se intample cat mai repede, ca deja sunt obsedata
Mie greu, ma simt obosita, nu sunt in stare nici sa respir, cred ca deja experimentez si niste contractii...
Samabta iar am muncit mult, pana la 3 dimineata dar e gata la soacramea, si sunt multumita tare de cum a iesit, sper doar sa aibe atat respect incat sa pastreze munca mea asa in starea in care sunt, pe ultima suta de metri, cat efort am depus... duminica am mers la obor, aglomeratie mare.... si num i ce am ajuns la piata si am simtit asa cami curge ceva , ca si la ciclu cand te ridici brusc, si mam udat.. bineinteles intrun suflet am mers la baie, dar era doar lichid, nu prea mult, nu asa cum se spune cand ti se rupe apa... si doar atat, cat sami ude nitel chilotii... si sa oprit... am zis ca nu e nimica... nu a mai curs de atunci asa pana acuma... iar am ajuns acasa,am tras un pui de sumn la amiaz.... neam trezit si parca aveam contractii, mi se intarea burta tare de tot.. si simteam dureri fffffff mici, ca inainte de ciclu.... bebe se agita si el...dar contractiile nu erau dureroase... stateam pe partea dreapta... si la un moment dat am zis sa cronometrez, deoarece mi se parea ca erau fff dese.... nici la cateva minute... apoi am zis sami schimb pozitia... burtica era tare doar pe partea stanga... si cum stateam pe spate, burta era clar vizibil ca era ff deformata pe partea stanga.... vaabontul mic statea cu spatele pe stanga, si de aici cred si burta foarte tare... ei, dar in schimb, mi se intrea si pe partea dreapta... lam pus pe tati cu putina jena sa ma caute jos, sa vada dc e mai "deschis"... si lui i se parea ca da... in fine, au trecut, a trecut si ziua de duminica, am venit acasa, sau oprit toate... azi dimineata din nou ceva contractii , de data asta putin dureroase, acum in timp ce sriam la fel...
Se pregateste oare bebe de venit la mami si la tati ????
Maine avem control la doctor.... sa speram ca bebe sa pozitionat si colul sa pregatit... asta astept... ca atunci inseamna ca nu mai este mult...poate si toate astea ce le simt sunt semne, bebe se pregateste.. e timpul...nu vreau sa treaca peste termen, asta inseamna de multe ori cezariana... NU VREAU !... vreau sal nasc eu, cu puterile mele...
Felicitari Inei si Yanniei, care sunt doua mamici fericite si implinite si care deja isi tin comorile in brate, cre ca nimic pe lumea asta nu se compara cu asa ceva, e cel mai mare dar de la Dumnezeu !
Am inima plina de dragoste, iubire, parca sunt alt om ! Imi iubesc comoara mai mult ca orice pe lumea asta, si imi doresc ca totul sa iasa bine, sa nu se intampl nimic , sa decurca totul bine si mie tare tare frica... sa fie totul bine, sa vin acasa cu comoara mea, sa fim doar noi, noi trei, fusesem doar noi doi, si din dragostea noastra a mai venit un sufletel, iubirea noastra, e un miracol ! deabea astept sai vad gurita la sanul meu ! asta e adevarata fericire, pot sa spun cu mana pe inima...FERICIREA DIVINA ! si voi fi un om implinit, sami vad comoara, sal cresc un om bun, sal vad si pe el implinit !
Nu mai povestesc ca nu mai pot aici de dorul lui, trebuie sa mai am putina, putina rabdare, vor fi cele mai lungi zile din viata mea, si apoi cea mai frumoasa primavara, a venit bebe cum nu se poate mai bine, primavara, cand totul infloreste, totul e curat, totul e luminos, acum cresc toate si vreau sa creasca si el la fel de frumos ca natura, curat si pur !
GATAAAAAA ! nu mai sciru nimic... va pup pe toate !
===============
Geta
38+4
Bogdan Silviu iubitoare de 
AMR: 10 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
onyxg1998 spune:
Buna, fetele,
iaca am mai aparut si noi pe aici cu noutati: am fost vineri la eco, a 4a si mi-au zis ca Mariuca mea are 3 kg, si mi-au dat sa fac inca o eco vinerea viitoare, pe 18. Mi-au zis ca datorita faptului ca am diabet de sarcina, o sa-mi provoace nasterea daca nu incep eu inainte. Asa ca data nasterii s-a mutat dar pentru cand, nu stiu. Mi-ar placea sa fie pe 23, de ziua lui papi, sa-i facem un cadou frumos.
Bafta fetelor la cezariene, si lui Simonix.
Va pup pe toate.
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02
Pupik de la Onyx si Vlad
38+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
elenuca spune:
hop si eu, lipsesc cateva zile si ce vad... doi bebei, o poezie superba... dar mai am de recuperat din urma...
Simonacip- inca stau in dubii nu stiu daca sa iau termometru rectal sau de ureche. Unele fete spuneau ca la cele de ureche trebuie sa mai adaugi un grad, spre ex termomentrul arata 37, copilul cica are 38 de fapt… uf… mare dilemma.
Mihaser- frumusele foc hainutele , sa le stapaneasca sanatoasa bebelina.
Ina felicitari pentru bebe- bebe Gabriel sa fii un bebe sanatos si mancacios sis a nu o superi pe mami, da?
Alina anto: reteta ciorbita de urzici: se spala bine urzicile in cateva ape, se aleg de frunzele uscate si de eventualele buruieni. Se pune un vas cu apa la fiert, jumatate cantitatea de apa sau mai putin de jumatate , functie de cate urzici ai. Se pune o lingura de ulei si un praf de sare. Cand fierbe apa se pun urzicile si se fierb cam 45 de min o ora,( incerci cu unghia). Cand s-au fiert le strecori si le lasi sa se scurga bine ( atentie zeama in care au fiert nu se arunca). Se bat cu mixerul pana devin o pasta, se adauga si o lingura de malai si continua sa se bata, apoi se adauga treptat zeama in care au fiert si se amesteca ( pui zeama functie de cat de subtiri vrei sa fie). Le pui pe foc si le mai lasi sad ea in clocot vreo 10 minute. Adaugi leustean proaspat , potrivesti de sare si… Pofta Buna ! iubita ai reusit sa treci de starea aia melancolico plangacioasa? Zi-mi si mie remedial, duminica am trecut prin asa ceva si eu, nu mai stia barbatamio ce sa-mi faca, imi aduceam aminte de toate si dadeam apa la soareci. Eu stiu ca suntem mai sensibile dar chiar asa… Daca ai vreo reteta zi-mi si mie, pls 
Gabitzam vreu si eu parola la contul comun 
Vai cat e de frumoasa poezia de la inceput…felicitari sincere autorului [floare]
Socrate eu am 32 de sapt si vad ca incep sa respir si eu omeneste, ceea ce inseamna ca babelina s-a intors, de altfel la ecografia de azi dr mi-a confirmat asta.
Irinusha sa stii ca ai dreptate, copii nascuti in mai iunie sunt “the best” 
Reallaura- ma bucur tare mult ca ne-am intalnit
si abia astept sa o cunosc si pe sis sa facem o tura cu bebeii prin parc

Alysh pupam , poate facem o intalneala mai multe, sa stau la un pahar de apa plata si sa povestim. Dar cum suntem impartite in tot Bucurestiul o sa fie mai greu, poate pe cartiere sa incercam. Ce ziceti?
Dolores, sa le stapaneasca sanatos Patrick . Cred ca socrela ta bate un usor apropos sa nu te opresti la unul. Oricum de apreciat ca este atat de atenta si generoasa !
Miss Parker, tu ai compus poezioara? E super tare ! Felicitari mamica poetesa !

Gand la gand Magnetism79 sunt pentruuuuu intalnealaaa am fost saptamana trecuta cu niste prieteni acolo. Confirm se papa foarte bine acolo ! yamy 
Simonacip- nu am intrat de multisor, dar recuperez promit. Citesc din urma si revin
si vin si eu joi la hard rock. pupici
Yania- Doamne ajuta ! sa fiti sanatoase ! 
Elenuca
31 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png
monik16 spune:
quote:
Originally posted by Getutza81
Deci, noi tot pe baricade suntem, desi as prefera sa se intample cat mai repede, ca deja sunt obsedata
Mie greu, ma simt obosita, nu sunt in stare nici sa respir, cred ca deja experimentez si niste contractii...
Samabta iar am muncit mult, pana la 3 dimineata dar e gata la soacramea, si sunt multumita tare de cum a iesit, sper doar sa aibe atat respect incat sa pastreze munca mea asa in starea in care sunt, pe ultima suta de metri, cat efort am depus... duminica am mers la obor, aglomeratie mare.... si num i ce am ajuns la piata si am simtit asa cami curge ceva , ca si la ciclu cand te ridici brusc, si mam udat.. bineinteles intrun suflet am mers la baie, dar era doar lichid, nu prea mult, nu asa cum se spune cand ti se rupe apa... si doar atat, cat sami ude nitel chilotii... si sa oprit... am zis ca nu e nimica... nu a mai curs de atunci asa pana acuma... iar am ajuns acasa,am tras un pui de sumn la amiaz.... neam trezit si parca aveam contractii, mi se intarea burta tare de tot.. si simteam dureri fffffff mici, ca inainte de ciclu.... bebe se agita si el...dar contractiile nu erau dureroase... stateam pe partea dreapta... si la un moment dat am zis sa cronometrez, deoarece mi se parea ca erau fff dese.... nici la cateva minute... apoi am zis sami schimb pozitia... burtica era tare doar pe partea stanga... si cum stateam pe spate, burta era clar vizibil ca era ff deformata pe partea stanga.... vaabontul mic statea cu spatele pe stanga, si de aici cred si burta foarte tare... ei, dar in schimb, mi se intrea si pe partea dreapta... lam pus pe tati cu putina jena sa ma caute jos, sa vada dc e mai "deschis"... si lui i se parea ca da... in fine, au trecut, a trecut si ziua de duminica, am venit acasa, sau oprit toate... azi dimineata din nou ceva contractii , de data asta putin dureroase, acum in timp ce sriam la fel...
Se pregateste oare bebe de venit la mami si la tati ????
Maine avem control la doctor.... sa speram ca bebe sa pozitionat si colul sa pregatit... asta astept... ca atunci inseamna ca nu mai este mult...poate si toate astea ce le simt sunt semne, bebe se pregateste.. e timpul...nu vreau sa treaca peste termen, asta inseamna de multe ori cezariana... NU VREAU !... vreau sal nasc eu, cu puterile mele...
Felicitari Inei si Yanniei, care sunt doua mamici fericite si implinite si care deja isi tin comorile in brate, cre ca nimic pe lumea asta nu se compara cu asa ceva, e cel mai mare dar de la Dumnezeu !
Am inima plina de dragoste, iubire, parca sunt alt om ! Imi iubesc comoara mai mult ca orice pe lumea asta, si imi doresc ca totul sa iasa bine, sa nu se intampl nimic , sa decurca totul bine si mie tare tare frica... sa fie totul bine, sa vin acasa cu comoara mea, sa fim doar noi, noi trei, fusesem doar noi doi, si din dragostea noastra a mai venit un sufletel, iubirea noastra, e un miracol ! deabea astept sai vad gurita la sanul meu ! asta e adevarata fericire, pot sa spun cu mana pe inima...FERICIREA DIVINA ! si voi fi un om implinit, sami vad comoara, sal cresc un om bun, sal vad si pe el implinit !
Nu mai povestesc ca nu mai pot aici de dorul lui, trebuie sa mai am putina, putina rabdare, vor fi cele mai lungi zile din viata mea, si apoi cea mai frumoasa primavara, a venit bebe cum nu se poate mai bine, primavara, cand totul infloreste, totul e curat, totul e luminos, acum cresc toate si vreau sa creasca si el la fel de frumos ca natura, curat si pur !
GATAAAAAA ! nu mai sciru nimic... va pup pe toate !
===============
Geta38+4
Bogdan Silviu iubitoare de
AMR: 10 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
E foarte emotionant si frumos mesajul tau...Se pare ca momentul mult asteptat se apropie! Iti doresc din toata inima o nastere usoara, un bb sanatos si mancacios, care sa-ti aduca numai bucurii!
32+
Sara-Maria