Acusi mamici de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 21
chinabulina spune:
onyx, chiar ma intrebam ce mai e cu tine. stiam ca aveai diabet si parca aveai si contractii (daca nu bat eu campii
) si ma gandeam oare ce s-a intamplat de nu mai scrii. ma bucur ca esti bine 
eu am de gand sa-i pun gogoasei mele cercei din maternitate. asa am avut si eu si sora mea si a fost perfect. a bocit mama cand ni le-a facut, ca ii era mila de noi ca eram cat o franzela, dar ar fi fost mai nasol mai tarziu. si chiar o voi ruga pe mama sa-mi caute cerceii mei de bebe
, ca erau tare mititei si dragalasi...
35+, viitoare mami de gogoasa balerina teodora maria
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Leeloo, zici ca-i nasol la Hard Rock, si preturi mari??EU n-am mai fost de multi ani sincera sa fiu...Dar putem merge la Mall, la un spring daca doriti...
David (10 nov 2004) si
SimonaAMR 8 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Simo - cred ca tu te referi la alt asa-zis Hard Rock. Eu vorbeam de cel adevarat, deschis in Herastrau, care este franciza renumitului lant cu acest nume. Cred ca tu te referi la cel din Dr.Taberei-Moghioros care e numai coincidenta de nume - de fapt este un restaurant apartinind de Trattoria Il Calcio - asta e ok si are si preturi ok...
Gabriela
34+ cu
AMR 6 sapt...si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
monik16 spune:
Fetelor am fost si eu ieri la Baby expo si am colindat de pe la 11.30 pana pe la 17...Eram rupta de oboseala dar v-am spus ca atunci cand e vorba de cumparaturi sunt o sursa inepuizabla de energie. Am cheltuit vreo 28 de mil.
Am luat patut, carucior (chicco) lenjerie de pat si baldachin de la Feretti ca erau tare dulci (roz bineinteles
)cadita de la onda, masa de infasat, un set de biberoane de la avent si un se de tetine pt. 0 luni (poate am nevoie); produse de la mustella pt mine si pt. bb si mi-au dat o groaza de mostre si o crema de curatat fata cadou pt. mine; un body cu "tata este cel mai tare" ca sa il gadilam ca el plateste ![]()
![]()
, un sutien de mamica si cam atat parca...ca n-am mai avut bani, norocul lui tati 

Am plecat destul de multumita... cu masina plina, am rabatat bancheta din spate si abia am mai avut loc sa le indesam...
Cautam si nu am gasit cleste pt. biberoane si perie de la chicco, cica le-a dat in prima zi pe toate, forfecuta, pompita pt. nas (tot de la chicco mi-a recomandat cineva) dar le mai caut in farmacii.
Bine ca m-am dus in ultima zi ca daca mergeam mai de la inceput ma duceam in fiecare zi... Vazusem oferta la cantare si nici termometru nu am luat dar mai e timp...
32+
Sara-Maria
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by chinabulina
onyx, chiar ma intrebam ce mai e cu tine. stiam ca aveai diabet si parca aveai si contractii (daca nu bat eu campii) si ma gandeam oare ce s-a intamplat de nu mai scrii. ma bucur ca esti bine
eu am de gand sa-i pun gogoasei mele cercei din maternitate. asa am avut si eu si sora mea si a fost perfect. a bocit mama cand ni le-a facut, ca ii era mila de noi ca eram cat o franzela, dar ar fi fost mai nasol mai tarziu. si chiar o voi ruga pe mama sa-mi caute cerceii mei de bebe, ca erau tare mititei si dragalasi...
35+, viitoare mami de gogoasa balerina teodora mariamaimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Chinabulina
. Da, aveam contractii si inca mai am, lunea trecuta am avut la 5 min, si am plecat rapid la spital, dar mi-au zis ca a fost o alarma falsa, ca inca nu. Si eu am sa-i fac gauri in urechi in maternitate, sa-i pun cercelusi, sper sa n-o doara prea tare.
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02
Pupik de la Onyx si Vlad
38+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
MissParker spune:
esme, inseamna ca noi ne aflam pe pozitii total opuse in aceasta privinta. Pe mine si articolul impotriva lui M. m-a convins sa-l cred tot pe el. Dar asa sunt eu, am mai multa incredere in vocile singulare care nu au nimic de castigat si care se opun marilor profitori ai acestei societati, de aceea nu ma mira cat sunt de huliti si de dusmaniti aceia care inoata impotriva curentului corporatiilor... Eu oricum cred mai mult in armonia interioara (ca prevenire a oricaror boli) si in psihoterapie decat in medicina. Dar astea sunt optiuni personale si nu mai insist. 
Onyx, elenuca, bine ca mai aflam si de voi cate ceva!! Aveti grija de voi 
Felicia
30+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
gabitzam spune:
Vine imediat capitol nou.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andreap spune:
Hard-rock-ul din Dr.Taberei mi se pare OK..e si aproape de mine
..cand va hotarati ce zi,ora si unde,poate anuntati..eu pot oricand dupa ora 15.00.In We sambata nu cred,poate duminica.Asa ca...eu sunt amre amatoare.
Getutza,durerile ca la ciclu sunt contractii..eu le-am simtit dupa uleiul de ricin,in noaptea dinainte sa nasc..tinem pumnii
asta-i caruciorul..sper sa se vada de data asta
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4176
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
mi_bebelina spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
mi_bebelina, iti trimit parola daca iti activezi mesageria privata
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Ok, Gabitzam, o activez dar nu ma pricep cum........daca imi explici...te rog mult