Gravidute si mamici de Constanta (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

yannia, felicitari pentru bebelina cea frumoasa! ma bucur ca esti fericita si ca fetita manaca

mada, stiu cum e cu alesul numelui... mai bine lasa-le pe cele 5 si cauta altul .. e cel mai sigur. nu stiu ce nume ai ales, mie imi place bianca...ioana e un nume super..

doc, mis e pare amuzant ce faci tu cu sotul dar clar nu asa se va lasa.. eu cred ca o sa ma apuc iar si sotul meu va face o criza... el s-a lasat acum un an jumate...

ieri am implinit o luna... am fost la padure si baiatul a dormit tot timpul.. a luat acolo 2 mese, a stat si afara si in masina... iar de azi noapte de la ora 2 m-a chinuit ingrozitor... a dormit cate o ora maxim, dupa care se trezea si plangea sau scancea... a mancat bine, din 3 in 3 ore, febra nu are... cateodata doar sta treaz si se uita in jur... dar eu nu am putut sa ma misc de langa el.. nu am mancat, voiam sa fac un dus... mereu ma temeam ca o sa inceapa sa planga ...maica-mea a plecat.. sotul e la servici...m-a sunats a vada ce fac pe la pranz si eu plangeam de nervi.. asa ca aventi cu o asistenta care mi l-a descantat.. s-a gandit ea ca ieri la padure toata lumea l-a admirat si poate l-a deochiat cineva apoi a dormit linistit o ora, am facut si eu baie si m-am mai calmat. acum iar e treaz, dar nu plange.. sper sa doarma la noapte

asta a fost prima zi a mea singura

roxana, mami de bebe Victor Costin

nunta
croatia voiaj de nunta

bebe Victor
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Roxanalucia nu stiu unde ai fost tu ieri la padure, dar a batut vantul ingrozitor de tare. Eu am fost undeva mai departe de M. Kogalniceanu si ne-a suierat vantul in urechi cateva ore bune. Copiii mici sunt foarte sensibili la curent. Sau poate de vina sunt colicii.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Mav,

ma bucur sa aud ca le dau drumul acasa,lui Gabriel si mamicei lui,asta inseamna ca sunt amandoi bine si ma bucur mult.
sarcina usoara tie si celorlalate bortosele si felicitari celorlalte proaspat mamici.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

principe, da, sunt ok, acasa. poate intra chiar ina maine, daca se simte in stare. bb e un scumpic mic!

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_M spune:

Se pare ca a fost ceva in aer, de ne-a gonit pe toti la padure!
Si noi am fost la Cheile Dobrogei, un pic mai departe de M. Kogalniceanu. Dar nu mi s-a parut a fi asa de agresiv vantul, ba din contra, daca nu adia putin, am fi "murit de cald".

Yannia, felicitari pentru bebelina, sa creasca mare si frumoasa!
Am vazut si pozele lui Pupi - exceptionale! Sa va traiasca!
Mada, parca iti placea mult numele Daria, din ce tin eu minte din discutiile trecute.

Va poop pe toate!

Mihaela
21s+
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Originally posted by abibrinza

Multumesc Madaluta, eu o sa incerc sa ma lupt pentru ele.Sunt in valoare de 300Ron.Tu mai cumperi lucrusoare noi pentru bebelina?Eu am multe de la Victor si de la verisoare, mi s-au mai anuntat niste cadouri si nici nu cred ca o sa poarte tot ce are acum, daramite altele.Si daca mai primesc cum am primit la nasterea lui, mai trebuie sa-mi cumpar si un dulap.

+35

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1" target="_blank">poze

Am gasit raspunsul pe care l-am primit de la juristul sindicatului priviund baza legala prin care beneficem de bonurile cadou:"Avand in vedere prevederile O.G. 148/2005, art. 12 (3) privind
sustinerea
familiei in vederea cresterii copilului, apreciem ca puteti beneficia
de
tichete cadou, dar nu puteti beneficia de tichete de cresa - in acest
sens
art. 4 din Legea
193/2006http://www.cdep.ro/proiecte/2006/000/30/1/leg_pl031_06.pdf"

Despre cumparaturile pt bebelina, ce sa spun..cumpar cateva(3-4 seturi), asa pentru spital si pt primele zile, k sa nu o imbrac de la inceput cu lucruri purtate. dar si eu am multe de la darius, si mai ales cele pt primele 3 luni sunt aproape noi. Si mai am o prietena care are fetita si mi-a mai dat si ea..Teoretic n-as avea nevoie..da mi-e drag sa cumpar...
Acum am vazut semnatura ta si mi-am dat seama k tb sa nastem in aceesi perioada. Si tot cu noi odata mai era si Daria Ioana...
Ce multe ne-am nimerit in acelasi timp.. Ina ,Yannia, Daria, tu, eu, fina mea deci 6 care aveam DPN -ul la jumatatea lui mai...
se vede clar ce fac oamenii in august in concedii, nu??

Madalina35
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut fetelor!

Intru si eu dupa ce am lipsit cam mult de pe-aici... si ce vad... avem doua proaspete mamici de puisori grabiti sa vina pe lume!!!

Ina , felicitari din tot sufletul pentru bebelusul tau! Chiar daca bebe Gabriel s-a hotarat sa iasa mai repede din burtica, acum cred ca esti cea mai fericita mamica! Refacere rapida, si de-abia astept sa ne vedem cu bebicii in parc, mai ales acum ca vine caldura!

Felicitari si tie Yannia pentru fetita ta! Am vazut pozele voastre si sunteti tare frumoase amandoua!

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Fetelor sa va mai zic si despre noi... Am reusit sa scap cu bine de nenorocita aia de mastita, si inca imi alaptez puiul, fara sa-i dau completare de lapte praf.
Mastita asta a fost pentru mine o experienta cumplita, si nici acum nu mi-am revenit chiar complet, am ramas cu o oboseala mare, dar las' ca trec eu si peste asta...
Multumesc mult tuturor fetelor care s-au gandit la mine! Mi-au facut tare bine telefoanele pe care mi le-a dat Monica, sa vada cum ma mai simt. Monica esti o fata deosebita, sper ca sunteti bine tu si Serbanelul mic si scump!
N-am mai avut nevoie pana la urma de pompa Avent, dar stiu ca Andreea si Monica au vrut sa-mi imprumute una. Va multumesc mult de tot, chiar ca sunteti niste prietene adevarate!

Pup mult toate fetele,

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Aaa, si acum sa ma laud si eu... Azi puiul meu a facut doua luni! Baiat mare, ce mai!

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele!

cu tati n-am ajuns la nici o concluzie, adica acuma vorbesc cu el, are niste probleme la serviciu si are nevoie de ajutorul meu.
oricum, nu o faceam ca sa se lase de fumat, ci ca sa-i arat cat de suparata sunt. oricum, la noi in cuplu e cam asa: el ar tacea fericit saptamani intregi, ca toata ziua vorbeste la serviciu, cateva ore bune numai la telefon. iara eu sunt ne-vorbita rau de tot, vorbesc uneori (aproape) ca televizorul, el asculta cuminte si intervine mono-silabic, asa ca daca eu intru in greva vorbitului, se lasa o liniste... ma gandesc ca poate ii face bine, mai ia si el o pauza de la flecareala mea
mav, , uite ca a scapat tati de vacanta, reluam dialogul...

Madaluta, iar cu deciziile si eu patesc fix la fel, ma simt uneori ca barbatul in casa, si e cam obositor... inchipuie-ti ca la noi e problema si cu negocierea/achizitiile, desi el lucreaza vanzari. cred ca isi epuizeaza toate resursele la serviciu, si acasa se baga ei din proprie initiativa 'sub papuc'. ma rog, in cazul nostru pana la cumparaturile de electronice, IT si de-astea, unde parca dau de un zid de incapatanare. zici ca orice e necesar si mama, ce-l mai mananca in palma...
Multumesc de likuri cu foto, sa vorbesc cu tati!(acuma, ca vorbesc iara )

Pisikuta, ce sperietura!! nu te invinovati prea tare, bine ca sunt de lapte, o sa fie bine! mamica ingrijorata si copilul jucaus si fericit!

Adriana, si eu stiam ca fara zahar cat mai mult timp posibil. ii poti da pentru digestie si ceai de chimen, 4-5 seminte la 100 ml apa.

roxanalucia, e posibil sa fi fost agitat pentru ca la varste mici, au sistemul nervos imatur, si inregistreaza tot ce se intampla in jurul lor si mai tarziu resimt 'supradoza'

Arabela, atunci dupa petrecerea lui Victor dam liber la barza! sper sa aveti vesti bune de la doctor pentru toti trei! (ma rog, tratament bun in cazul lui tati)

pupici de la noi!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput