Gravidute si mamici de Constanta (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Florin_a, daca nu ii trece temp. de 38.5 poate fi de la dintisori. Asa mi s-a zis ca ce e peste 38.5 nu mai e de dinti, e vreun virus sau infectie. Filip a avut minim 38.5 si a crescut pana la 39.6-39.7, l-a tinut asa 3 zile, apoi a scazut sub 38 si cand a ajuns la temp normala, in a4a zi, i-a erupt pojarelul...pete mici, rosii si dese..ca alergia..intai pe piept si burtica, inghinal, la axile si mai tarziu pe spate si pe fata.
Daca are numai 38 , nu ar trebui sa-i dai nimic, doar s-o verficimai des; daca ii creste de 38.3-38.5 poti sa-i dai Panadol Baby-4 ml max pt inceput (sau Nurofen Baby, ce ai-dar vezi la doza cas difera). Si da-i sa bea multe lichide, si sucuri cu vitamina C.

Pt dintisori, dna dr mi-a dat Camomilla, e un produs homeopat pt eruptii dentare, se diz 3 granule in putina apa ( eu ii pun in 1-1,5 ml apa in siringa) de 4-5 ori/zi cand se cere. Vad ca e bun, are efecte mai bune ca Dentinox gel.

Noi suntem bine, au cam trecut bubitele, Filip si-a revenit aproape la normal, nu mai maraie asa mult , dar tot se trezeste o data sa bea apa si apoi la 6-6.30 Sper sa-si revina cat mai curand!
Mai avem si maine si apoi putem iesi din casa!
Deja i se vede si al2lea dintisor de jos, e asa dulce, ca un !

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Se RE-voteaza in concurs:Bebe Filip Gabriel in tinuta business
Multumim !

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele!!

Yannia, sa iti traiasca printesa, ti-am lasat comentariu si la poze
felicitari mami curajoasa!!

Florin-a, eu nu stiu ce sa-ti spun, doar trag cu urechea s ama pregatesc daca o sa fie cazul si la noi.

Angi, Pupi e ! daca ar fi dupa mine as face o sedinta de-asta foto pe luna, numai ca Bucurestiul e departe... macar una de-as apuca pana se face golan mare!

Mai stim ceva de Ina si Gabriel??
Madaluta, bagajul e gata??
Arabela, mai e ceva in aer?
Mai faceti fetele si Taurasi, ca vad ca 2 s-au grabit sa iasa Berbeci!
Daria_Ioana, tu cum mai stai??

Bine ai venit dodo-pui!

noi suntem ca de obicei, adica lenesi, sapt trecuta a luat... 50 grame!! of-of-of, iara il punem la indopat.
iara acasa sunt cu tat-su in silenzio stampa, de cand am ramas gravida i-am spus ca pana la nastere sa se lase de fumat, canci, i-am luat tigara electronica, cred ca a scapat-o pe gresie sau ceva, nu mai merge un acumulator iar celalalt nu-l mai 'satisface', asa ca i-am spus ca intru in tacere, sau ma apuc si eu de fumat cot la cot cu el. si a preferat tacerea, asa ca vorbesc strictul necesar, de obicei in legtatura cu Serban. sa vad cat ma tine... ca asa sigur n-o sa se lase de fumat, asta imi dau seama. da' o pedeapsa acolo tot trebuie sa fie. mai ales ca declara ca vrea sa se lase... ce ziceti, il trimit la un psiholog??

opa, s-a trezit ingineru'. cuplarea la pompa!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

'neata constantencelor! n am mai scris la voi dar simt nevoia sa va impartasesc experienta noastra de sambata, ptr ca se poate intampla si asta, oricat de supravegheati sint puii nostri, oricata atentie si grija le purtam.
loli innumara acum 2 dinti in minus. e o fetita hiperkinetica, in agitatie continua, temerara si vioaie. e innebunita dupa catarat, in casa avem o scara si ne plimba zilnic in sus si n jos, urcand singura treptele si coborand tinuta de mana. sambata se juca iar, i a alunecat un picior si a dat cu gurita de o treapta. i au sarit cele doua aschiute de jos cu totul, din radacina. i am gasit pe scara, am facut soc nervos. ea ma privea la taica su in brate, mirata usor, ca nu intelegea de ce ma zbat. pentru ea, din fericire, daca mai poti spune asa ceva, gingia nu e sfasiata, mandibula e ok, iar dintii vor creste pe la 5-6 ani, atunci cand orice copil ii schimba pe cei de lapte. m am simtit nenorocita, inca ma umfla plansul cand ii vad aschiutele albe in cutiuta, doua boabe de orez pierdute prea devreme. si mi e teama de ce mi era teama oricum: ca voi tresari la fiecare pas al ei, de frica sa nu mai cada. ea, caprita, nu pricepe ce a patit, se cocoata sprintara peste tot, ca si inainte, o ia la fuga, roade tot ce prinde in gura. nu mai poate scrasni din dinti, asta i singura diferenta. ma sustine moral tati, cel mai bun, optimist, pozitiv tatic din lume.
sarcina usoara in continuare la gravidute, bun venit noilor nascuti pe lume si copii cuminti la toata lumea!

mama de Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata...
Yannia: felicitari inca o data si ma bucur k v-am cunoscut..sunteti niste frumoase...

Adryana: in medicina moderna, zaharul este unul din produsele interzise pana la varsta de un an...acum tu faci cum crezi cu indulcirea ceaiului. Eu am incercat pe cat am putut sa i-l dau neindulcit k sa-i tina si de sete. O perioada l-a acceptat pt k oricum el nu stia ce inseamna dulce, apoi a inceput sa-l refuze. Atunci am inceput sa-l indulcesc cu ceai Baby drink.Asta e dulce, dar nu contine zahar. E indulcit cu fructoza( zahar din fructe) si este permis bebeilor.

Doc: oho..pedepse....Parca te si vad.. ?
dc esti interesata de studiouri foto din c-ta, sau ma rog, de fotografi profesionisti as putea sa-si dau ceva situri pe care le-am adunat de la targul de mirese..sper sa nu fie considerate reclame... Le scriu si eu doar numele urmand sa pui tu ww..sau ro.
fotopenaru, clickart,adorastudio,fotoalbumstory,meritage.

Bagajul inca nu l-am terminat, dar strictul necesar l-am pus...
Trebuie sa-l definitivez zilele astea neaparat..., dar mai grav e k inca nu ne-am hotarat asupra numelui......nu stiu cum sa fac sa ma pot decide...

Madalina34
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mada..poti sa alegi prin eliminare: fa o lista cu toate numele care iti plac, din asta alegi 10 care iti plac cel mai mult, din astea 10 alegi apoi 5, apoi 3 si poi 1, sau 2, cate nume vrei sa ii pui. Succes!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Mada..poti sa alegi prin eliminare: fa o lista cu toate numele care iti plac, din asta alegi 10 care iti plac cel mai mult, din astea 10 alegi apoi 5, apoi 3 si poi 1, sau 2, cate nume vrei sa ii pui. Succes!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

...am ramas la 5 din toata lista..da nu-mi place niciunul in mod special.....nu ma inteleg...

Madalina34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!

Dodo-pui, multumesc!

Principe, nu-ti mai trimit nr de tel, ca in curand o sa poata sa ti-l dea chiar Ina, daca doreste.

Se pare ca azi vor veni acasa bb Gabriel si mamica Ina! Abia astept!

pisikuta, iti inteleg supararea... Sebi totusi a avut mai mult noroc, s-a ales cu 3 fire cusute-n buza, dar a ramas doar cu dintii strambi... bine ca-s doar cei de lapte!

Mada, lasa-l pe tati sa aleaga dintre cele 5 nume, nu te mai stresa!

Docule, uneori tacerea poate fi de aur, dar chiar crezi ca rezolvi treaba asta asa....?? mamica, sa treaca supararea!

Azi nu ma simt ok, credeam ca am scapat de "rau", dar iar am dat la ratze... Si imi displace profund vremea asta ploioasa...

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisikuta

'neata constantencelor! n am mai scris la voi dar simt nevoia sa va impartasesc experienta noastra de sambata, ptr ca se poate intampla si asta, oricat de supravegheati sint puii nostri, oricata atentie si grija le purtam.
loli innumara acum 2 dinti in minus. e o fetita hiperkinetica, in agitatie continua, temerara si vioaie. e innebunita dupa catarat, in casa avem o scara si ne plimba zilnic in sus si n jos, urcand singura treptele si coborand tinuta de mana. sambata se juca iar, i a alunecat un picior si a dat cu gurita de o treapta. i au sarit cele doua aschiute de jos cu totul, din radacina. i am gasit pe scara, am facut soc nervos. ea ma privea la taica su in brate, mirata usor, ca nu intelegea de ce ma zbat. pentru ea, din fericire, daca mai poti spune asa ceva, gingia nu e sfasiata, mandibula e ok, iar dintii vor creste pe la 5-6 ani, atunci cand orice copil ii schimba pe cei de lapte. m am simtit nenorocita, inca ma umfla plansul cand ii vad aschiutele albe in cutiuta, doua boabe de orez pierdute prea devreme. si mi e teama de ce mi era teama oricum: ca voi tresari la fiecare pas al ei, de frica sa nu mai cada. ea, caprita, nu pricepe ce a patit, se cocoata sprintara peste tot, ca si inainte, o ia la fuga, roade tot ce prinde in gura. nu mai poate scrasni din dinti, asta i singura diferenta. ma sustine moral tati, cel mai bun, optimist, pozitiv tatic din lume.
sarcina usoara in continuare la gravidute, bun venit noilor nascuti pe lume si copii cuminti la toata lumea!

mama de Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

of... ce rau imi pare...
Imi imaginez ce soc ai avut....Si darius al meu este foarte energic si la fel se catara pe oriunde apuca alearga, dar nu stie sa cada...face numai borobooate...Stau cu o frica mereu..
ieri dupaamiaza am fost la padure si n-a avut stare nici o secunda...Bineinteles k a cazut de nenumarate ori, dar ultima cazatura s-a lasat cu semne..are o julitura de toata frumusetea pe frunte si pe pleoapa.M-am speriat rau sa nu-i fi intrat vreo creanga in ochi sau vreo pietricica, pt k a cazut pe burta dar direct cu fata in pamant..nu stie sa puna mainile sa mai atenueze...

Mav:la cat mai putine greturi...!!!
sa stii k ar fi bine dc si tati s-ar putea hotari...el e si mai indecis k mine..Nu stiu dc in 10 ani de cand il cunosc a luat el singur vreo hotarare..... Uneori chiar ma supar pe el si ii spun sa fie si el mai barbat, sa puna piciorul in prag si sa hotarasca...k e ditamai animalu( are 1,95)si k m-am saturat numai sa aprobe ce spun eu...da n-am cu cine sa ma cert...
Cica ia destule decizii la serviciu...acasa sa le iau eu...
De cumparaturi pt botez te-ai apucat? Poate mergem impreuna prin magazine intr-o dupaamiaza cand ies baietii la plimbare, caci eu inca n-am terminat de cumparat pt bebelina mea...

Madalina35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Multumesc Madaluta, eu o sa incerc sa ma lupt pentru ele.Sunt in valoare de 300Ron.Tu mai cumperi lucrusoare noi pentru bebelina?Eu am multe de la Victor si de la verisoare, mi s-au mai anuntat niste cadouri si nici nu cred ca o sa poarte tot ce are acum, daramite altele.Si daca mai primesc cum am primit la nasterea lui, mai trebuie sa-mi cumpar si un dulap.

Pisikuta, imi pare tare rau.Si Victor a cazut pe o scara acum ceva vreme dar am scapat fara urmari.

Mav, sper sa-ti treaca greturile repede.Ina deja iese din spital, super!

Doc, s-a schimbat vremea.Sper ca berzele s-au ascuns din cauza ploilor.Eu vreau la petrecerea lui Victor de duminica, caci sper sa iasa frumos.Eu vorbesc una si in momentul asta bebe apasa jos de parca ar vrea sa iasa.Mai avem si o plimbare de acut la medgidia la pediatru, caci i-au iesit analizele cam prost lui Victor.Azi am primit si o analiza a lui tati care are o bacterie.Si are un tratamant cat o zi de post.Sper ca nu o avem si noi.

Numai bine,
+35

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Salutare, mamici si gravidute. Am citit tot ce ati scris azi. Eu nu am avut net pana la ora asta si sunt disperata. Nu am putut sa scriu nimic la mine pe blog. Asa ca ma apuc acum rapid pana se trezeste Maria. Va pup pe toate.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput