Gravidute si mamici de Constanta (22)
Raspunsuri - Pagina 14
jojo_miha spune:
Yannia felicitari! Sunteti doua frumoase.
Angi superbe poze si ce mare a crescut Pupi!
Andicu nu ma pricep,dar nu cred ca are ceva daca il speli doar pe cap,asta doar daca nu are si in cap.
Pupici,noi hoinarim azi toata ziua.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni
intalnire09.03
printesa mica
Adryana_4u spune:
quote:
Originally posted by mav
Adryana, poti sa-i indulcesti ceiutul, dar trebuie sa pui zaharul la fiert! Totusi, cel mai bine este sa intrebi pediatrul...
Mie mi se pare inca mica sa-i dai ceai... si cred ca lapticul tau ii tine si de foame si de sete acum...
Stiu si eu asta, mav, insa chiar am senzatia ca ii este sete uneori...si in plus, ea se chinuie sa faca caca, si am inteles ca ar ajuta-o putin ceiut de musetel...sa citez pe cineva..."nu este necesar, dar nu este nici interzis in alaptatul exclusiv..."
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
abibrinza spune:
Yannia, sa-ti traiasca printesa cea frumoasa!
Adriana, daca ii dai ceai mai bine nu il indulcesti.
Andicu, nu pateste nimic daca nu il speli pe cap.
Roxana, in timp isi va face singur program.Incearca sa-i faci tu programul de baie si apoi cred ca isi va aranja el timpul.Poate iei si niste magneziu ca e perioada cand depresia e in floare.Numai bine!
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1" target="_blank">poze
Ontica Camelia spune:
Felicitari Yannia, refacere rapida si bb-lina mancacioasa! 
quote:
Originally posted by Adryana_4u
Fetelor, vreau si eu sa ii dau ceiut (de musetel - cate o lingurita - am inteles ca-i face bine la digestie...)Biancai, ca uneori chiar am impresia ca-i este setica.Intrebarea este cum sa-l prepar si cum/daca il indulcesc?
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
La 100 ml apa se recomanda o lingurita rasa de zahar, fierbi, apoi faci infuzia, medicii numesc asta dilutie 5 % sau cam asa ceva.
Noi participam la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=Clipe de viata 2007" target="_blank">concurs cu poza "2fetecucuiete". Voi ?
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Dodo-pui spune:
Bine v-am gasit mamici si "burtici cu samburici"![]()
Ina
refacere rapida si BB Gabriel sa fie sanatos;
Mav sarcina usoara,
Sarcina usoara tuturor "burticilor"
intregul
fara exceptie.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
andicu spune:
Yannia, FELICITARI MAMICO!
Sa-ti traiasca bombonica!

aveti poze super, frumoase amandoua! refacere rapida si sa devina o mancacioasa bubulina!
Adryana, eu pt constipatie ii dadeam la varsta Biancai ceai diluat Baby Drink; adica 1 pliculet la 100 ml apa; ii facea bine la burtik. Nici eu nu i-am dat ceai de musetel mai devreme de 4 luni.
Fetelor, va multumesc pt sfaturi
. Il spal numai la fundulet si rezistam asa. Mai avem 2 zile si gata, asa ca nu mai e mult.
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Se RE-voteaza in concurs:Bebe Filip Gabriel in tinuta business
Multumim !
Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi 
Mirela79 spune:
Yannia sa-ti traiasca bebelusul. Sunteti doua frumoase.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
Yannia spune:
Multumim pentru felicitari si aprecieri! Am inceput sa ne acomodam una cu cealalta, a inceput sa manance. Sunt cea mai fericita! Pupici!
36+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
principe spune:
Mamici de Constanta,am dat si eu buzna ca as vrea sa o felicit pe mamica lui Gabriel...
INUTA FELICITARI SA-TI TRAIASCA PUIUL SI SA VA FERICEASCA PANA LA ADANCI BATRANETI!

fetelor....
v-as fi recunoscatoare daca ati putea sa-mi dati un numar de telefon ca sa o pot felicita pe ina prin viu grai....multumesc.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
florin-a spune:
Offfff...is tare necajita.De aseara Anuta mea face temperatura 38 in fundulet.Nu crescut dar nici nu a scazut sau dc scade , scad doar 2 liniute.Sper sa fie dintisorii de vina, ca ii dau incisivii laterali sus.Semne de raceala nu are...a mai stranutat (cauze pot fi multe) dar tuse, sau refuz de papa, voma, caca moale nu!Bibele il ia mai greu -adica mai mult molfaie tetina decat sa bea.
Doamne ce-o mai fi???Nici nu stiu ce sa fac sa ma duc cu ea la dr sa nu ma duc!De dumvrava mai stiti ceva?Are cabinetul tot acolo?
andicuce simptome a avut Filip la pojar ?Nu am starea sa caut in urma sa citesc.
Va pupic
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png