Gravidute si mamici de Constanta (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata de la o familie fericita!!!

Acum sintem 3, minunea noastra ne-a facut o surpriza de zile mari. Ne-a luat tare prin surprindere. Nu ne asteptam... sau nu ma asteptam sa fie asa grabit. Puturosicul mamei a vrut sa ne vada mai curind.
Sa va povestesc pe scurt nasterea ... a fost totul asa rapid ca nici n-am apucat sa ne dam seama ce se intimpla.

Ni s-a rupt apa in prima mea zi de stat acasica, in patutz... ceea ce m-a surprins si m-a facut sa cred ca e dor dopul. Am vorbit cu Mav si cu Doc (saru-mina) care m-au convins ca e mai mult dee atit si sa merg al spital cu bagaj cu tot... voiam sa merg doar la control.
Asa ca la 11 apa rupta, la 14 eram la spital iar la 15.30 a scincit prima data bb Gabitzu.

Multumesc tuturor pentru urari, nu va enumar ... dar va pup pe toate. Multumim si va dorim si voua... ce vrem si pentru noi: multa santate. Abia asteptam sa ajung acasa sa intru pe forum... eu si sutele mele de intrebari de acum inainte.

Yannia ma scuzi ca ti-am luat-o inainte... dar vad ca nu te-ai lasat nici tu. Sa-ti traiasca printesica, sa fie sanatoasa.

Dodo, Principe va multumesc pentru urari... nu am reusit sa mai intru. Noroc cu Mav ca a anuntat ea si m-a ajutat enorm... am cam siciit-o cu telefoanele...

Andicu multa sanatate lui bb Gabriel... tizu...

Noi ne luptam cu mincatul... sintem micutzi si nu prea avem forta si rabdare sa tragem. Avem laptic ... credem - am ajuns cu mulsul la 40 ml. (inca nu stiu daca e mult sau putin).
Dar bebelinul nostru se cam limiteaza la 20 ml la o masa ... desi de cind am venit acasa, desi si in spital... l-am cam "pompat".

Am fost santajati ... ca daca scade mult il baga la prematuri si daca nu ia in greutate ne mai tine in spital. Asa ca ... bitul copil maninca ... si chinuit, tras de obraji sau picioruse. Nu prea vrea sa se trezeasca sa pape. O singura data l-am lasat si mi-a dormit 5 ore. Cred ca e f. mult pentru el, nu?

Acum avem iar 2.400 Kg cit am avut al nastere, de fapt ieri am avut atit. Iar eu sint super ok, de ne-au lasat "la vatra".

Legat de doctori... ce sa spun. Eram asa suparata si debusolata... Dr Daduianu- Torok era la spital... si noi ajunsesem la urgenta si ni s-a spus ca trebuie declansata nasterea... Am crezut ca lesin.. luasem bagajul partial.
Insa au vorbit la telefon si am fost preluata de Dr Ionescu care s-a purtat de nota 10. Ambele Drr m-au vizitat ulterior si mi-au purtat de grija. Am fost cu adevarat multumita.

Va pup acum ca merg sa pregatesc tetine pentru bb si pompitza... ca mami... presteaza.

Va multumim inca o data pentru urari si revenim.

Adaugam poze ...

eu si micul meu print Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Ina78 bine ai venit acasa. Sa-ti traiasca bebe Gabriel. Cred ca nu e bine sa il lasi sa doarma 5 ore fara sa manance. Mai mult de 3-4 ore fara papa nu e chiar bine. Oricum, bine ca ati ajuns sanatosi acasa si bine ca ai avut o experienta placuta legata de doctori si nastere.
Monica cand ne intalnim pe la Delfinariu? Bine ca ai iesit din silenzio stampa ca nu ai nici o sansa cu barbatii la asa ceva. Cred ca ei se bucura ca mai tacem.
Tinna, La multi ani lui Alexandru Luca! Bine ca ai scapat de mastita.
Madaluta vad ca mai ai putin pana nasti si la ce grabite sunt fetele de pe forum, nu stiu ce sa zic.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Inutza, nu m-ai sacait deloc, mamico, pai se poate? Ma bucur ca ai impartit cu mine emotiile si ca ti-am fost de ajutor si as fi vrut sa fi putut sa fi fost mai aproape de voi (fizic) in momentele acelea cand erai asa derutata, nu doar la telefon, dar lasa ca ne scoatem noi parleala!
Pune poze, ca bb Gabriel e un scump, micut si frumoooos! Eu deja pot sa-l si vad baiat mare si nazdravan (in mintea mea)!

Tinna, ma bucur tare ca ai scapat de mastita si ca inca il alaptezi pe bb! Bravo!!!

Eu tre' sa vad cum fac sa ajung la Centrul de Transfuzii, acolo mi-au sugerat fetele de la odiseea mea sa merg, pt testul pt anticorpi anti A... Habar n-am avut pana acum ca faptul ca eu am grupa de sange OI (Rh+)si tati AII poate fi o problema.... Daca am dezvoltat anticorpii aceia la sarcina cu Seb, este posibil ca din cauza asta sa fi pierdut ulterior cele doua sarcini, sa le fi respins corpul meu... Hmmmm... sa vedem ce aflam si ce se poate face...

Sa aveti o zi frumoasa!

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Mirela79 multumim pentru sfaturi... asa citisem si pe forum. Dar e o adevarata lupta in a-l trezi sa pape. Tras de picioare, nas ... si ar suge de 2 ori si apoi s-ar culca la loc.
De aceea ma si mulg... sa-i fie mai usor lui.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Angi, dr Ciufu si-a mutat cabinetul, cand ai timp, poate modifici in listuta! Numerele de tel raman valabile. Noul cabinet este in Complexul Flamanda, langa Rest. Delfinul, cica are niste termopane maro... (nu stiu adresa exacta, doar am cerut puncte de reper sa stiu cum sa ajung acolo).

11+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ina, bine-ati venit acasa! ma bucur ca sunteti bine ! si eu zic ca e micut, si nu ar trebui sa-l lasi asa mult fara sa pape!
Si sa stii ca astept sa te ajut si eu cu raspunsuri la cele 1 milion de intrebari!

Tinna, la multi ani pt bebe Luca ! ce repede a trecut timpul, deja 2 luni!!
Ma bucur ca ai scapat de mastita, bravo tie! eu n-am avut norocul asta! de-acum, numai bine o sa fie !!

quote:
Madaluta, iar cu deciziile si eu patesc fix la fel, ma simt uneori ca barbatul in casa, si e cam obositor... inchipuie-ti ca la noi e problema si cu negocierea/achizitiile, desi el lucreaza vanzari. cred ca isi epuizeaza toate resursele la serviciu, si acasa se baga ei din proprie initiativa 'sub papuc'. ma rog, in cazul nostru pana la cumparaturile de electronice, IT si de-astea, unde parca dau de un zid de incapatanare. zici ca orice e necesar si mama, ce-l mai mananca in palma...

Doc, si io si io!! tot ca voi...singura diferenta e la ultimul paragraf! acolo eu sunt aia care scapa la cumparaturile pe net!
Si la chestia asta cu morala facuta sotilor, stiti ce mi-a zis al meu care e un Peste veritabil(adica se intoarce cu spatele, pasnic, si ma lasa vorbind):" stii cand ma enervezi cu sacaiala, ma fac ca te ascult, dar de fapt in capul meu se aude numai : bla-bla, bla-bla..."

Mada, succes la cumparaturi si la alegerea numelui! eu astept sa vad ce nume va avea printesa!

Noi mai avem si azi de rabdat si cu baita si cu iesitul afara..bubite parca mai are cateva doar , pe gat si pe un obrajor..sper sa-i treaca pana vineri, cand ne vin musafirii.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Se RE-voteaza in concurs:Bebe Filip Gabriel in tinuta business
Multumim !

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Bine ati venit acasa Ina si puiul mic, ma bucur ca sunteti sanatosi. Nu pot sa-ti dau sfaturi despre alaptat, ptr ca nu ma pricep, dar cu rabdare cred ca o sa se acomodeze si cu papica.
Pe de-o parte esti norocoasa ca ai nascut atat de repede dar cel mai important este ca bebe e sanatos ... si fooooarte frumos (am vazut pozele).

Multi pupici de la noi

29
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze
Andreea-Paula
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ina: Mai ce bebe mare si frumos ai!!!
bun venit acasa si adaptare rapida. Ia zi-ne tu noua acum daca s-a meritat tot stresul tau de dinainte...ai vazut ce frumos si simplu a fost? ai rezolvat cumva ceva dc ti-ai facut un milion de ganduri dinainte? Nu te cert, sa nu intelegi cumva asta, doar am vrut sa iti amintesc...
Cat despre orarul de masa al lui bb, eu zic sa nu iti faci probleme deocamdata. El poate dormi mai mult din cauza icterului.In primele 2 luni eu l-am alaptat pe darius la cerere...dc nu plangea sau nu se trezea, nici gand sa-l trezesc eu. Si acum fac cam la fel. Can ii este foame, da semne si eu ii dau. Nu-l oblig niciodata....

quote:
Originally posted by mav

Eu tre' sa vad cum fac sa ajung la Centrul de Transfuzii, acolo mi-au sugerat fetele de la odiseea mea sa merg, pt testul pt anticorpi anti A... Habar n-am avut pana acum ca faptul ca eu am grupa de sange OI (Rh+)si tati AII poate fi o problema.... Daca am dezvoltat anticorpii aceia la sarcina cu Seb, este posibil ca din cauza asta sa fi pierdut ulterior cele doua sarcini, sa le fi respins corpul meu... Hmmmm... sa vedem ce aflam si ce se poate face...

11+

despre ce anticorpi vorbesti? Si noi avem aceleasi grupe de sange numai k eu am AII si Cip 0I, dar nu stiu de nicio incopatibiliatea intre aceste grupe. RH + amandoi, deci une ar fi problema voastra...
Ai mai scris despre asta si eu nu am citit??Acum e prima data cand aflu.
Andicu, Doc: off si cu barbatii astia....Noua cred k ne tebuiau de-aia sa urle la noi si dc nu intelegem sa ne traga si vreo doua, caci vad k niciuna nu e multumita de faptul k e lasata sa ia decizii...
Andicu: ce bine k bubitele sunt pe vindecate..gata, ati scapat...
Pojarelul asta ce denumire medicala are? nu e pojar, adica varicela, nu?

Madalina35
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Lamurita in legatura cu alaptarea inca nu sint... dar mincam ... cind ne indoapa mami ce putem, de la sin, muls si pre-nan.
Dar nu ne trezm de foame niciodata... doar ca sintem murdarei.

Se pare ca de la spital ne-au dat solutie Vigantol oil... au omis sa ne spuna ce sa afcem cu ea. Miine vine Dna Dr Sima si la noi - a vorbit tati.. dar pina atunci va intreb ati folosit asa ceva?

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Ina, bine ati venit acasa! am vazut si eu pozele, ce micut e si ce dulcel!!
Vigantol abia de la 2 saptamani ne-a zis noua sa ii dam, deci e ok pana vine dr. acasa sa-ti spuna ce si cum.
daca tot ai lapte de sa si mulgi, eu zic sa nu-i mai dai completare lapte praf. e ok 20 ml, inca are stomacelul mic-mic! daca nu plange d foame, inseamna ca i-a ajuns.
daca are icter, nu-l lasa mai mult de 5 ore nemancat (poate dormi de le icter, si nu de satul). bebelusii se deshidrateaza daca stau namancati mai mult de 6 ore, si apoi fac febra din cauza asta.
eu il tineam treaz la san schimbandu-i pozitia, sanul etc. nu-i convenea, da' se trezea. sau ciupit de piciorus (era cel mai sigur). nu dureaza mult perioada asta, bucura-te de ea si odihneste-te
pupici la mami si bebelul ei mic si somnoros!

Madaluta, poate cine citeste aici zice ca a dat peste un club de masochiste, da' mie asa mi-ar prinde bine uneori un "mai taci, mai femeie". sau "nu, facem cum zic eu". m-as mai relaxa, asa ma simt responsabila de tot si toate, inclusiv de binele copiilor lui, si sunt asa de obosita...

Andicu, eu duminica de suparare am dat iama in cardul lui, nu tare, a avut noroc ca nu mi-au venit toate alea de le luasem la probat. asta e o reactie care lasa urme, nu ca 'bla-bla'... Un fel de shopping online, numai ca el ma astepta cu copilu' afara, de-l agatau toate gagicile! si pentru Filip care scapa repede de bubite!!

Tinna, ma bucur ca esti mai bine, ma pregateam sa te sun da' imi ziceam sa te las sa te refaci, poate te bat la cap...

Mirela, eu azi stau si astept un curier cu o livrare, abia dupa ce vine fata de la scoala (adica vreun 3) pot pleca de acasa, pana atunci la mantinela... si apoi trebuie sa merg la posta, asa ca maine e mai bine! da-mi daca esti draguta un PM cu un nr. de telefon la care sa te gasesc, sa ne coordonam!

pupici de la noi

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput