LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
kmi78 spune:
Kitty, ma bucur tare mult pt vestea cea buna, va doresc multa liniste de acum incolo!!!
LA MULTI ANI LUI LUCA !!!! SI TOT CE E MAI BUN PT EL!
despre noi , am fost la control si din bronsita a dat in pneumonie mixta, ne-a dat tratament injectabil pt ca la sirop CECLOR nu a dat rezultate si in plus i-a scazut pofta de mancare ; am citit si despre Delia ca are pneumonie si sunt curioasa ce antibiotic luati?? noua ne-a dat CEFORT plus inca ceva, adica ne-a dat direct f puternic a sarit peste cele mai usoare; Timi are pt a doua oara branula in manutza , nu va spun cat a plans si suspinat; n-am avut eu branula cat a avut ea si cat e de mica; sper sa dea rezultate si sa se vindece bine
sa fiti sanatosi!!!
florin-a spune:
Super poze, super tort super mamici!
Am vz ca albinuta ta bea din cana....cum a invatat?Ii dau si eu cana Anei o duce la gurita dar nu stie sa traga.Cum sa procedez?Sa o las olecut sa rabde??
quote:
Originally posted by BiancaM
Ma bucur foarte mult ca sunteti bine Kitty!!!!!!
Azi am fost si noi la medic. Sta cam asa:
Intre 9,800 si 10 kg, are 78 cm. La vaccin a urlat, dar nu asa rau cum ma asteptam. I-au facut MMR(ROR) SI VARILIX si HEPATITA A .
Sper sa nu reactioneze urat de la ele.
A, multumim pentru urarile de La multi ani! Petrecere facuram si noi, cu cativa copilasi si cu parintii lor. A fost cam 'naspa', ca Amalia reactioneaza cam urat cand nu e lasata sa descopere ea lumea. A stat numai la Ovi in brate. Foarte putin a umblat si ea, sau s-a jucat.
Aici sunt si pozele .
Tortul l-am facut eu dupa o reteta gasita in 'La bucatarie' aici pe DC.
A iesit foarte bun.
Asa, pitica mea nu vrea sa mai spuna mama, zice numai tata, dada, nana,baba, caca(nu neaparat la produsul in sine) ti-cac(tic-tac) crl sau un amestec de c,r si l, la cra, cand vede pisica face ssss(pis-pis). In rest nu-mi arata in carti ce o intreb, in schimb daca ii cer sa-mi aduca diferite obiecte mi le aduce faca sa clipeasca. Se bucura cand vede catei, si bucuria ei cand mergem la cumparaturi si o lasamm sa bantuie printre rafturi. Isi alege ea de pe ele papuci, haine, sticle, trage cu mana jos, ca la ea acasa.
Pe olita n-am pus-o si nici nu incerc inca. O sa stept pana o sa ne terminam de mutat( la vara ne mutam la New York). Nu vreau sa o debusolez cu calatoria cu avionul, si apoi acolo cu casa noua.
De mancat mananca cu toane, cand vrea da, cind nu vrea urla de zici ca o tai.
CAm atat de la noi, sa aveti parte ne noapte usoara si somn odihnitor!!!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
karla32 spune:
Buna dimineataaaaaa!
Fac eu cafeaua, desi ma cam clatin...am dormit doar 4 ore si alea cu matzaiala flacaului meu...
Va multumesc pentru urari, va sarut si va imbratisez cu drag! Sa dea Dumnezeu sa avem copii sanatosi, feriti de greutati si necazuri!
Ce sa va spun. L-am serbat pe domnishorul meu dar nu i-am taiat motzul. Ne-am distrat copios. E atat de nazdravan! Ma uimeste si pe mine...Sper sa reusesc in cincinalul urmator sa pun si poze. Dar e greu. De la serv nu am cum, de acasa nu am timp si mai grav, am cam uitat cum si in ce fel!!!! Deci trebuie sa mai exersez...aseara am tinut in brate o fetita de 2 luni. Nu va pot spune ce am simtit. Imi venea sa plang. E altceva decat strengarul meu! Din nefericire nu cred ca ma voi bucura de inca un copil...asa ca raman cu nostalgia bebeului mic si a tuturor acelor sentimente unice si minunate!
asa ca Rianna...bucura-te, bucura-te, bucura-te! aliona, la fel! sa aveti bebei sanatosi!
kitty, nu mai comentez! Ma bucur nespus ca totul este bine! Sa ne fereasca Dumnezeu de astfel de specimene de doctori!
roxanici, descrie in cuvinte cum urla Rares! pleaaaaaaase!
si Luca e cam fandosit la mancare! ii trage mai mult cu laptele...ei, dar are o gingie pe sus...asa ca, sa zic ca are o scuza!
Va doresc o zi buna si multi, multi !
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
Luca luna IX
ioanaradu spune:
buna dimineata,
hai ca vin si eu la cafea!
va pup!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ghibuadina spune:
Neata,
KITTY, ura, ura, Doamne ne bucuram si noi cu voi!Nu-mi vine sa cred de vb dr.aluia..Mai aveti un copil????Idiotul...si copilul perfect sanatos!dar ce diagnostic ii pusesera tampitii Giuliei?Eu sunt cam in urma, scuze....
PAXELA, putere mama sa treceti cu bine si sa va tineti departe de dr....
RIANNA, nastere usoara si multa putere...
Fetelor, sfatuiti-ma ce sa fac!!!!!!!
Alexia a devenit ff dependenta de mine, tocmai ea care era ff sociabila si statea cu toata lumea.sambata seara, am venit din oras, ca urla din gura de sarpe cu soacra era, bine ca ea a stat ff putin cu ea si nu mai trecuse de 2 sapt, dar totusi...
Acum pe 20 plec la slatina cu ea, cu ceva tp inainte s-o acomodez pe-acolo.fetelor, mi-e teama ca o sa planga tare dupa noi, si eu chiar nu pot sa ma intorc din europa la orice ora...ce ma fac, cum sa fac??/Poate nu pare o pbl pt voi, mai ales pt fetele care au trecut prin incercaro grele, insa pt mine e o pbl ca n-as vrea sa planga sa se imbolnaveasca.
Asa ca , intrebare pt fetele care au copiii la distanta, mai ales, cum s-au acomodat, in cat tp??/Ca acum sunt mari , constientizeaza multe si e diferit...
Pupici...
BIKY, in leg cu indemnizatia, dc o pierd dc imi duc cop la cresa, cei de la pbl legislative mi-auu raspuns ca da...tu stii cazuri concrete care au luat in continuare banii de la stat dupa ce au dus copilul la cresa???Cred ca o sa intreb la directia muncii, cel mai sigur....
elyanne spune:
kmi mula sanatate... Noi am prestat in iarna... dar noua nu ne-a dat injectabil... tot un antibiotic mai puternic decat precedentul... insa nu mai retin ce anume exact...
Pupam pitica sa treaca repede...
Ce se intampla fratilor cu virozele astea??? Din ce in ce mai multe cazuri de viroze care dau in pneumonii... cand era Elena mica nu erau asa... si doar are 3 ani jumate... Au ajuns sa fie rezistente la antibiotice....
BiancaM vaaaaaaiii ce mi-ai facut cu pozele... cu tortul... vreau si eu... Nu-mi trimiti?
Foarte frumoase si restul pozelor, mai ales cele cu pitica
La multi ani, Matei Horatiu!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Crina_mio spune:
Matei Horatiu
Raluca - vreau si eu o cafea ca tot cam cat tine am dormit, iar acum numai chef de stat in laborator nu am .
Adina - si mie mi-e teama de cum va reactiona Maya dupa Paste cand o voi lasa la mama. La fel si ea, este sociabila, mama a mai stat cu ea dar la noi acasa. Mi-e groaza cand ma gandesc la saptamanile viitoare, nu stiu care dintre noi va plange mai mult, ea la mama sau eu acasa/serviciu. Dar trecem si peste asta, important e ca sunt sanatosi si bine ingrijiti si alintati....
Delia si Timi sa se faca repede bine si sa scape de viroze. Uffffffffff credeam ca daca vine primavara se duc si virozele, dar de unde. Pana acum am avut noroc si ne-a ocolit, sper sa nu apara si pe strada noastra.
Bianca - mai ai ceva tort sa ne trimiti si noua?!?!?! Foarte faine pozele de la petrecerea piticii tale.
Crina si Maya Georgia
Luna a 11-a
varsta Maya
paxela spune:
kmy Fromilid ia Delia si becotide spery
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
karra80 spune:
'Neata si de la noi.....
...ca am nevoie......
Winiicu s- trez la 2 si a mai adormit la 4...acuma hoatza doarme asa frumos......nu a avut nimik nu o durea nimik doar nu-i era somn...can incerca sa adoarm se punea in toate pozitiile osibile si cu fundu-n sus dar nu reusea sa adoarma....la final dupa o sticl ade lapte si inca juam de ora de foial a adormit...vred ca IO inaintea ei ca numai tin minte
cam asa face in fiec noapte si dimi baga som pana pe la 10:30ca smechera.
Cu ocazi asta si-a scos si somnu de dupa-masa pt ca daca se trez asa tarziu...papam pe la 11-11:30 poi mergem afara pana pe la 13 pe la 13:30 bagam somn pana pe la 15-15:30 apoi papam si iar afara la 18 numai doarme....ar mai rupe-o somnul pe la19 da atunci nu oa mai culc eu ca nu-mi adoarme seara decat dupa 22:30 si asa daca ra dormi sigur ar adormi pe la 23:30
Ne distram.....da nu ma mai enervez pe ea....dupa ce am vaz prin ce a trecut Kitty am zis ca sanatoasa sa fie ca avem timp sa recuperam somnul......
Kmiva s ava faceti bine repede....pe draga de TIMI o pupam pe manutza unde e intzepata
Bianca M ce frumoasa e pitica ta i ce ochi are
New York zici? frumossssss spor la mutat si sa va accomodati usor
Azi plecam la Petrosani asa ca av rog sa ne motivati absenta.
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
ddana spune:
Hai ca destul am stat pe tusa...
Si voi ati fost cu toate asa de dragute ca simt ca trebuie sa mai zic o data prin ce am trecut si pe urma sa incerc sa imi scot din minte - cel putin din minte - si sa merg mai departe.
Am renuntat la sarcina. Nu mai are rost sa zic ca a fost cea mai grea decizie pe care a trebuit sa o iau vreodata. Si ca am ezitat pana in ultimul moment, si ca sufletul spunea 'nu' iar ratiunea, 'da'. Nici nu stiu ce sa zic, cum sa zic... de fapt nu am nici o datorie sa fac asta, dar simt ca ar fi un pas inspre vindecare. Ei... rational, lucrurile stau in felul urmator: nu avem spatiu, si nici perspective rezonabile de a obtine ceva mai mult decat avem acum in viitorul apropiat. Chiar si acum Dragos se plimba din camera in bucatarie si invers, si simte nevoia sa exploreze mai mult decat cei 20 de metri patrati ai camerei. Eu sunt in faza finala a doctoratului.. ar trebui sa sustin teza in septembrie-octombrie. Iar o amanare ar insemna, mai mult ca sigur, o renuntare. Si am investit atata energie, timp, bani... N-as fi putut sa ma bazez pe un ajutor constant, as fi fost mai mult sau mai putin singura, in cea mai mare parte a zilei. Cu doi copii mici, Dragos prea mic sa mearga la gradinita si oricum, asta nu era ceea ce mi-as fi dorit pentru el, nu asa de repede. Eu, inevitabil, cu o alta cezariana... nu as fi facut fata. Ma cunosc, imi stiu limitele, si asta m-ar fi coplesit. M-a coplesit si un singur copil, am avut momentele mele de depresie adanca, cu nopti nedormite care acumuleaza oboseala psihic, in primul rand. N-as fi putut. As fi clacat. Ma consolez cu gandul ca asta a fost acum singura noastra solutie, ma gandesc si ca inainte de a avea confirmarea sarcinii am facut anestezii, radiografii, am luat medicamente, si ca e mai bine sa nu risc nimic in privinta asta... Dar adevarul e ca doare al naibii de tare, ca ma simt vinovata si voi duce povara asta tot restul vietii, ca indiferent cine ma va ierta, eu nu cred ca o voi face prea repede. Era un copil pe care ni l-am fi dorit, daca nu ar fi fost situatia asta asa de dificila acum, si asta se adauga la frustrarea pe care o simt. Rational.. era singurul lucru de facut. Si acum gandesc asa. Dar ma innebuneste ca mi se dovedeste ca fac lucrurile pe care mi-am promis ca nu le voi face niciodata. Asta e. Cu asta va trebui sa invat sa traiesc. Si daca Doamne Doamne nu se supara prea tare pe noi, la anul o sa facem o surioara pentru Dragos.
Imi cer scuze ca nu am mai urat sarbatoritilor cele de cuviinta. Sa cresteti toti mari si sanatosi si sa fiti fericiti!
"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii