LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 8
pisikuta spune:
doamne ajta, KITTYlico, ma bucur mult c ati incheiat o cu bine. ne am cam framantat cu totii pe aici, fii sigura, ai insamantat nelinistea si grija. nu sint fatalista, nu stiu daca vi s a dat o incercare care sa va intareasca, dar sigur v a marcat si v a facut mai puternici impreuna. si, tot fiindca nu s fatalista, eram sigura de ieri ca s bajbaieli de medici obositi de viata si asteptam sa mi se confirme azi o certitudine. ptr micuta de GIULI, ii dam si i dorim sa nu mai sufere niciodata. pana la urma ai aflat macar ce probleme are de s a ajuns la asa analize alambicate?
PAXELA: voi le faceti pe toate odata, asa, ca sa nu pierdeti vremea, nu? ia sa va faceti bine, cu dinti sanatosi ca sa recuperati papica din urma! ptr deliuta, asta asa, ca de la o tiza la alta
RIANNA: mamica curajoasa, ai grija ca se apropie! nastere usoara, recuperare rapida si bebe cumintel!
cu dintii vad ca sint o mama norocoasa, ca daca nu i vedeam gingia tumefiata nici nu stiam ca i creste maseaua, iesita de vreo luna intr un colt doar. fericita de ea, ori secreta singura anestezic, ori e asa, mai nesimtoare :).
MIHAELAAA: da, mai sint copii hiperexciatti care si trag palme peste cap si fata, care se bataie inainte si inapoi pe scaunul de masa si dau cu ceafa si fruntea de spatar si masuta si care rad bine dispusi ca la o mare realizare. nora e mama pleznelilor , nu sinteti singurii da' sa ne anuntati si pe noi daca i trece si cand...
despre nori-papushuc, face progrese. ieri la masa, n a mancat pana nu si a pus singura, cu mana, mancarea in lingurita si apoi si a dus lingurita la gura. adica mancarea era in lingurita cu care o hranesc eu, ea o transfera manual in lingurita aflata in posesia ei, si apoi baga la ghiozdanel. si a asezonat bine papa si cu vigantol(he, cu flaconul inchis, normal), scuturand bine flaconul asa cum fac eu, ca sa pice. mi a zambit strengar si s a fastacit toata la primele mele ovatii, dupa care si a continuat linistita treaba.
ADINAGHIBU: vezi ca a venit si la noi vara?
am fost la nisip. doamne, nisip fin si lipicios, care adera la toate, intr o imbratisare stransa cu fie mea si care s a abandonat fir cu fir abia acasa, pe podele, mare iubitor de murphy si legile lui iritante si cinice, ca sa am ce strange de o ora...papushuca incantata insa, l a gustat, l a imprastiat in aer, s a iubit cu el tavalindu se toata, mi a bagat si mie in san si a dat si alti copii, cu generozitate. asa si a facut prieteni noi azi, care au poftit o la galetusa si forme. si cum sa nu iubesti vara, in conditiile astea?
mama de Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
tzuna spune:
Buna!
Tot pentru KITTY si Giulia am intrat ca in rest nu mai am timp de nimic. Maria face numai prostii si inca nu merge singura decat 3-4 pasi. Ieri a rupt centura de la scaunul de masa ca sa evadeze si mi-a dat peste pahar si-am scapat iaurtul pe jos, azi si-a zdrelit o ureche cazand peste manerul de la usa la balcon si evident daca tot suntem numai noi acasa a intrat in greva foamei. Dar e vesela, nu are febra, nu are nimic altceva asa ca multumesc lui Dumnezeu ca nu e si bolnava ca sa punem capac.
PAXELA - imi pare f rau pentru Delia. Multa sanatate si sa scapati d eprobleme cat mai repede.
RIANNA_STEF- nastere usoara si bebe sanatos si mancacios. Cred ca iti va fi greu mai ales la inceput dar apoi puiutii vor creste impreuna. Roaga-te Sf Nectarie sa te ajute la nastere sa fie totul bine. Va pup.
IUNITA multumim mult. Acum am citit mesajul tau legat de Giulia. Doamne ce bucurie. Ma bucur atat de mult pentru ei.... Nici nu am cuvinte.
L-am vazut pe Rares fugarind porumbei si dormind pe pisica...si pe Winnie in nisip.
Azi am fost si noi in parc (ieri era prea multa apa). maria e inebunita dupa leagane si toate alea si de cate ori trec pe langa un parc ea face in carut ini, ini.. (sunetul pe care-l scoate si cand o dau in leagan) ca sa ma atentioneze. si daca nu intram in parculetul respectiv incepe sa se matatie sau sa planga in functie de cat d emult isi doreste acolo. iar noi in sectorul 3 avem la parcuri.... Dar deocamdata ma amuz si o duc tot timpul in parc (uneori o tin numai 5 minute daca sunt copii mari care se joaca cu mingea sau daca e multa apa)probabil va fi mai greu cand va mai creste si va vrea numai acolo.
Cam asta e tot.Ma duc sa pregatesc ceva de mancare pt mine si gaza, apoi sa traga si ea un mic somnic ca pe la ora 18 sa iesim din nou afara daca tot suntem singurele.
Elena.2006 spune:
La multi ani sarbatorililor de zilele acestea!!!
Doamne Kitty ma bucur ca totul e bine si m-am gandit mereu la voi
Tzuna sa stii ca Mariuca are multe in comun cu Adrian, greva foamei si dependenta de parculelete.Din pacate prima este cea mai nasoala.Azi nu a mancat nimic.A baut doar apa.Poate acum ca s-a trezit...
Va pup, multa sanatate si Deliei .
Elena M.&Adrian Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II
loradin spune:
LA MULTI ANI LUCA!!!!!!
Nu cred ca mai are vre-un sens sa va zic cat de fericita sunt azi.I-am vazut avatarul lui cris si am inceput sa topai de nebuna prin birou.Colegilor,speriati de reactia mea,a trebuit sa le explic motivul iesirii mele.Au spus toti in cor"impuscati doctora".Este inadmisibil,este inuman sa te porti astfel.Este lipsit de profesionalism! Dar sa nu umbresc vestea cea buna.Giulia te iubim si mai tare ca inainte iar pe ai tai parinti ii pupam si ii felicitam! Sa treci prin astfel de momente si sa ramai intreg este mare lucru.Tot Dumnezeu dragutzul s-a ocupat si de asta!
Doamne iti multumim mult ca ti-ai trimis ingerasii sa aibe grija de Giulia si familia ei.Iti multumim ca ne-ai ascultat ruga si ca le-ai stat deasupra.
Nu a fost biserica sa nu ma opresc si sa nu-i multumesc Domnului.O sa radeti poate dar sotul meu care nu are nicio treaba cu forumul a trait cu aceasi intensitate ca mine evenimentul.Am ajuns acasa si mi-a zis mama ca era asa de fericit.Cum poti sa nu fi? Este ca si cum Giulia s-a nascut iar!
Va pupam si inca o data FELICITARI!
florin-a spune:
Kitty aseara candeluta a ars pentru voi iar mama nu se mai oprea din cruci si din cuvintele:''da Doamne sa fie bine si intareste pe mamica''
Ma bucur enorm pentru voi,,scriu asta din suflet si cu lacrimi in ochi...aseara cand mi-am pupat buburuza de noapte buna m-am gandit la voi.
Ce poate fi mai frumos pe lume decat ochisorii veseli ai ingerasilor nostri...va pupic si va iubi pe toate chiar d unele din voi poate nu ma cunosteti prea bine
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
roxanici spune:
Kitty, bine ca s-a terminat cosmarul. probabil ai "intinerit" cu 10 ani dar asta e sist medical la noi.
am fost cu raresu la dr, n-are nica... ma rog, n-are nik grav; polipi inflamati dar cica trec in o sapt, doua. L-a aspirat pana in gat, nu va zic in ce hal a putut sa urle.
Sanatate la toata lumea
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
radcarmen spune:
La multi ani Gabdyd!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate si sa te bucuri de minunile tale!
Kitty ma bucur ca s-a terminat cosmarul si ca piticuta cu ochi albastri e bine. Sanatate maxima! Ma bucur ca am avut dreptate cand am zis ca Giulia nu este un copil bolnav, dar imi vine sa urlu de nervi cand vad cum se arunca diagnosticele in sistemul nostru medical. Bine ca e bine si multumim lui Dumnezeu ca ne-a ascultat rugile.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
tzuna spune:
Buna seara dupa o zi istovitoare!
dar nu ma plang pentru ca am un copil f sanatos altfel nu inteleg cum ar putea face toate trasnaile. Zici ca-i bagata in priza ca nu sta deloc. Dar ce ma fac cand o merge singura peste tot?
ELENA.2006- imi pare tare rau sa aud ca Adrian nu a mancat nimic. Imi dau seama cat de greu ti-a fost. sper sa-si revina totusi ca Maria acum pe seara a mancat . Greu dar a mancat.
Pupici si lui Rares care a trebuit sa indure asa un tratament.
Noapte buna tuturor.
Kitty spune:
La multi ani Luca, sa cresti mare si sanatos, asa cum te viseaza mamica ta!!
La multi ani, Gabyd!
Atat mai pot la ora asta....e drept ca m-am bucurat....dar sunt epuizata si inca nu mi-am revenit...
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
BiancaM spune:
Ma bucur foarte mult ca sunteti bine Kitty!!!!!!
Azi am fost si noi la medic. Sta cam asa:
Intre 9,800 si 10 kg, are 78 cm. La vaccin a urlat, dar nu asa rau cum ma asteptam. I-au facut MMR(ROR) SI VARILIX si HEPATITA A .
Sper sa nu reactioneze urat de la ele.
A, multumim pentru urarile de La multi ani! Petrecere facuram si noi, cu cativa copilasi si cu parintii lor. A fost cam 'naspa', ca Amalia reactioneaza cam urat cand nu e lasata sa descopere ea lumea. A stat numai la Ovi in brate. Foarte putin a umblat si ea, sau s-a jucat.
Aici sunt si pozele .
Tortul l-am facut eu dupa o reteta gasita in 'La bucatarie' aici pe DC.
A iesit foarte bun.
Asa, pitica mea nu vrea sa mai spuna mama, zice numai tata, dada, nana,baba, caca(nu neaparat la produsul in sine) ti-cac(tic-tac) crl sau un amestec de c,r si l, la cra, cand vede pisica face ssss(pis-pis). In rest nu-mi arata in carti ce o intreb, in schimb daca ii cer sa-mi aduca diferite obiecte mi le aduce faca sa clipeasca. Se bucura cand vede catei, si bucuria ei cand mergem la cumparaturi si o lasamm sa bantuie printre rafturi. Isi alege ea de pe ele papuci, haine, sticle, trage cu mana jos, ca la ea acasa.
Pe olita n-am pus-o si nici nu incerc inca. O sa stept pana o sa ne terminam de mutat( la vara ne mutam la New York). Nu vreau sa o debusolez cu calatoria cu avionul, si apoi acolo cu casa noua.
De mancat mananca cu toane, cand vrea da, cind nu vrea urla de zici ca o tai.
CAm atat de la noi, sa aveti parte ne noapte usoara si somn odihnitor!!!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)