LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 7
Mihaelaaa spune:
Kitty,nici nu sti ca ma bucur de rezultatul bun...Am fost tot cu gandul la voi de cand am aflat,si l-am rugat si eu pe Doamne-Doamne,sa nu lase sa se intample asa ceva... pe Giulia si pe parintii ei curajosi...noi putem numai banui prin ce-ati trecut...
Bine ca e bine....nici nu sti cat ma bucur!
Si...
La multi ani sarbatoritilor de pana acum...
Eu reusesc doar sa-mi fac timp sa citesc,sa scriu e mai greu...cu David in brate...Si chiar daca nu scriu zi de zi sunt alaturi de voi...cu bune si cu rele...
Rianna_stef,ce repede a trecut timpul....iti doresc si eu o nastere usoara,bebel sanatos si refacere rapida...Sper ca mai intri cu vesti...
Elyanne,cu intarziere iti doresc refacere rapida...Cand ai fost in spital n-am prea avut timp de citit forumul,si am citit asa mai pe diagonala....si eu am inteles ca pleci in concediu...si vroiai sa mai iei si pe cineva cu tine sa-ti tina de urat...abia mai tarziu mi-am dat seama ca tu de fapt glumeai...ca sigur imi faceam timp sa sa-ti urez si eu toate cele bune... ca sa ma ierti!
Paxela,offf,offf...nu scapati bine de una si dati de alta,nici eu nu stiu cum rezisti...Dar lasa ca trece...cum zicea Kitty,e grozav sa sti ca va trece...La voraba asta ma gandesc des in ultimul timp,si incerc sa ma bucur...ca va trece
Si daca tot am reusit si eu sa scriu un mesaj,sa pun si eu o intrebare:
Mai sunt puiuti care se lovesc singuri cu palma in cap???
David face treaba asta de un timp ,si nu stiu cum sa o iau...Nu e nervos,face asta si cand canta,bate din palme,si rade...Am incercat sa nu-l bag in seama,ca ma gandeam ca daca-i zic "NU",face mai rau...dar acum parca nu mai pot..
Ieri s-a lovit din greseala cu capul de usa....nu tare...si lui i s-a parut tare hasliu.si radea si dadea cu capul de usa una intr-una...razand...Ce sa-i fac oare sa nu mai faca asta....???
Aaaa,de ziua lui nu ne-am prea petrecut,ca am fost si eu si David bolnaviori...dar daca musafirii au venit am mancat tortul...si n-am prea facut nimik din ce am vrut...nici macar tortul nu a fost fain..dar lasa ca ne petrecem la anul cum am vrus sa fie anul asta...
Mihaela de DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
carmenefr spune:
Ce vesti buneeeeee !!!Doamne, ce bine ca Giulia e sanatoasa !!
Doamnme, si de data asta ne-ai ajutat!!!
Nu mai zic nimic de dr, in mom asta conteaza ca totul e bine!!! Sunt cu mucii taras de bocet de fericire!!
Kitty va pupam pe toti, si acum trebuie sa va continuati viata frumoasa pe care o aveti...cu mica motociclista in frunte!!
elyanne spune:
Kitty ti-am zis io? Si restu' fetelor
Al'data sa ne asculti pe noi
Ooooo Mihaelaaa mai ai dai si pe aici Cum sa ma supar, se poate?
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Mihael@ spune:
Ufff, ce bine... draga Kitty, sunt foarte bucuroasa de rezultatul bun, am stat cu inima stransa asteptand vesti. va pup de o mie de ori si sper sa uiti cat mai repede zilele astea groaznice.
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
Crina_mio spune:
URAAAAAAAAa Kitty . Doamne ce ma bucur ca totul a iesit bine. Am stat toata dimineata in laborator cu gandul la Giulia si acum am fugit repede sa vad daca e vreo veste si ... este, asa cum am sperat cu totii.. una grozava. Giuliuta mica si parintii ei.
LUCA
Sa fi sanatos, vesel si tot ce-si doresc parintii tai pentru tine sa ti se indeplineasca!!!/
Diana!!!
Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de cele doua printese ale tale!!!
Crina si Maya Georgia
Luna a 11-a
varsta Maya
Kitty spune:
Nici nu stiu ce sa mai spun....sunt asa de bucuroasa....momentan nici nu vreau sa ma mai gandesc la altceva (daca mergem la ADN sau nu). Ideea e ca modul de aplicare a testului a fost diferit de la cer la pamant. Vineri Giulia are dupa 5 ore in care i s-au facut analize, plansese pana la epuizare, era intepata din 30 in 30 de minute pe analizele de lactoza, lactoza ii fusese introdusa cu sonda prin nasuc, n-avusesem voie sa-i dau nimic (mancare , apa) transpirase si se uscase de zeci de ori. Testul masoara concentratia de saruri din transpiratie, pe Giulia nu a sters-o nimeni pe brat inainte sa-i monteze chestiile alea care captau transpiratia, mi-au lasat-o in brate in pat, in acelasi pat pe care stateam de dimineata....deci igienaaaa, frate , nu gluma!! Au cazut chestiile respective pe pat, le-au pus inapoi....si dr imi repeta ca "MAI MULT CA SIGUR" si ca consolare "MAI AVETI UN COPIL"
Astazi? cu totul altceva! Mi s-a spus sa duc copilul hidratat, totul era pe masa sterila, au sters-o pe mana cu apa distilata, nu avea voie nici macar sa indoaie mana, sa nu se atinga de nimic, asistenta ii stergea lacrimile si nasul , sa nu cumva sa atinga acolo. Dorctorul citea analizele, ma linistea, ca nu arata nimic asa ceva, ca si daca iese testul pozitiv este sansa sa nu se confirme boala....E drept ca au fost cele mai lungi minute din viata mea, dar A FOST ALTCEVA!! Cred ca acolo sus, cineva ne iubeste!
Va multumesc din suflet, a insemnat atat de mult ca ati fost langa mine, fiecare cuvant, totul...nu sunt prea coerenta si suna telefonul intr-una...revin!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Selene spune:
Oau, cea mai buna veste pe ziua de azi!
Iunia, multumim! Nu pot decat sa fiu de acord cu Karla,si sa o citez: "Dumnezeu e mare si bun, si poate, uneori, pe diverse cai ne arata care sunt cu adevarat prioritatile din viata noastra"
LUCA
GABDYD
LA MULTI ANI si multa sanatate, ca e cea mai importanta!
(nu stiu sa pun poza cu Happy Birthday, nu o vad in lista cu smilies... cine imi spune si mie... )
Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
iunita spune:
am uitat..ma scuzti, am motive intemeiate, nu-i asha?!
Multi ani traiscaaaaa , multi ani traiscaaaaa!!! Laaa muuulti aaaani!!!!
La multi ani Luca!!!!! SA cresti maaaaare , sa fii sanatos, voinic, voios, plin de bani , de prieteni si de fericire! La multi ani Karla! Ssa te bucuri de odorul drag si scump 120 de ani!
La multi ani Gabyd! Mutla sanatate fericire si impliniri iti doresc! te assteptams a dai acolo un fursec ceva...
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
arissa spune:
Salutare!
Am lipsit cateva zile, am fost plecati.
La multi ani pentru:
CARL iubitul SI DARIUS
AMALIA, CARLA SI ANDREI
TONY LEON SI VLAD ochi albastri
LUCA nazdravanul
Aseara am citit depre Giulia, m-am intristat,dar azi m-a luat si bocitul cand am vazut ca este bine. Pai cum se putea, asa minune de fetita sa fie bolnava? Mai fetelor, daca voi avea vreodata probleme serioase, la voi vin sa va rugati pentru mine, vad ca functioneaza.
GABDYD
Noi suntem ok, facem mici progrese cu vorbitul si nu numai. Ma bucur ca inteleg mult mai bine ce vrea, imi arata ea. Acum doua seri (eram in deplasare), la culcare, si-a luat biberonul de unde il pusesem eu, apoi s-a dus la intrerupator si-mi arata cu mana sa-l inchid. Eu o adorm cu lumina stinsa. Adineauri m-a luat de mana si m-a dus la dormitor, sa o culc. Cand vrea un obiect, face semnul "da-mi" cu manuta. Mi-e draga de nu mai pot.
Plec sa pun craticioara la inmuiat, ca am reusit sa ard legumele azi. Adica am salvat o parte din ele, dar cratita...
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
arissa spune:
SELENE, scrii [ s], fara spatiul dintre prima paranteza si s.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)