LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

aloooooo! buna dimineatzaa!!!! vesti proaspete de la KITTY si BUNEEEEEEEEEEE
. nivelul nacl la testuld e azi a iesit 32... deci nici macar in zona de risc! toate sunt bune si la locul lor! Giulia este asha cum ne-am rugat toate sa fie : SANATOASA!.

Mami de giulia e inca putintel varza ..dar o asteptams aisi revina sa dea berea aia!

Tati de Giulia te pupam si pe tine, un card intreg de femei! Ma bucur ca a iesit totul bine!

pffff... URAAAAAAAA URAAAAAAAAAA URAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

si acu rad c aproasta ... m-am tampit de tot..da is asha de fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

paaaaaaa. sa fiti cuminti! iubiti-va muuult!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Ma bucur enorm ca Giulia nu are nimic dupa cum ne si asteptam.Poop Kitty si te asteptam sa te descarci de nervii acumulati pe medici.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ma bucur mult ca Giulia e bine!Multa sanatate in continuare!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Ce bine-mi pare! Sunt asa de fericita! Tocmai citeam rugaciuni dedicate copiilor cand am dat refresh si uite ce vesti! Sunt furioasa ca parintii trebuie sa treaca printr-un asemenea iad din cauza unor medici care, probabil, asteptau ziua sanatatii ca sa "se relaxeze". Rad si plang in acelasi timp si ma gandesc acum ca orice viroza sau altceva nu conteaza, atata timp cat exista tratament pentru ea. Ar fi ideal sa avem puterea sa nu ne stresam pentru raceli, ci sa ne bucuram ca puii sunt sanatosi. Dar, dupa cum zice Alexa, nici macar la al doilea pui nu te poti relaxa suficient.
Muuultaa, muultaaa sanatate, ca e cel mai de pret lucru!

Multi ani puilor care au implinit un anisor!
Multi ani Gabyd!

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Ce veste minunata primesc de ziua copilului meu! Dincolo de bucuria ca Giulia este sanatoasa (asa cum toate stiam in sufletul nostru), am nishte draci pe doctorii aia de nu va pot spune! Le-ar trebui un mare pumn in nas si un sut in dos! Nenorocitzi oameni! Astia nu se gandesc frate, ca distrug cu vorbele aruncate aiurea!???

In sfarsit! Dumnezeu e mare si bun, si poate, uneori, pe diverse cai ne arata care sunt cu adevarat prioritatile din viata noastra...

Va pup si multumim, multumim, multumim ptr urari!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Luca luna IX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Ma bucur si eu enorm pentru micuta Giulia si mamica ei Kitty ca este totul bine. Rugaciunile noastre nu au fost in zadar.Drept sa va spun eu nu am crezut nici o clipa ca micuta Kitty poate avea o boala asa de grava, mai ales ca nu avea asemenea simptome.
Sunt si eu asa de lamurita cu medicii astia ca imi vine uneori sa ii impusc si gata.Rar gasesti medici dedicati meseriei si care sa stie cum sa vorbeasca.
Am uitat sa le spun tuturor bondareilor si albinutelor care isi serbeaza azi ziua de nastere LA MULTI ANI si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

TUTUROR ALBINUTELOR SI BONDAREILOR CARE AU MAI IMPLINIT UN AN

KITTY suntem alaturi de tine si refuz sa cred ca Giulia are asa ceva,ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Doamne ce veste buna ,multumim Iunia ,acum am vazut ca ai postat,Kitty cred ca esti foarte fericita o pup pe Giulia de mii de ori,sunt fericita alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

[blue]LUCA[/blue]
GABDYD
Sa fiti sanatosi si fericiti !!!!

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Kitty- o veste extraordinara!!! Sanatate multa va dorim. Linisteste-te ca acum totul este bine. Va pupam.

Paxela- sanatate multa si voua si sa scapati de atatea medicamente....... ai putere nu gluma!

Asa cum va spuneam in urma cu doua zile Ian mananca din ce in ce mai mult, am senzatia ca nu se satura deloc. Azi dimineata a papat cam asa: pe la 6.45 titi lapte, la 9.30 un mar mare ras cu cereale de biscuiti de la Milupa, o felie uriasa de paine cu unt, un biscuite Balocco si inca mai cerea de mancare: imi spunea cand m-a vazut cu painea in mana dai, dai.
In schimb sora'sa a mancat o feliuta de paine cu un si jumatate dintr-o feliuta cu gem. Zana si acum ma terorizeaza cu mancarea, face nazuri si mofturi de m-am plictisit. Ca si greutate e foarte bine, e chiar grasuta insa fiecare gram de pe ea e pus cu rugaminti fierbinti si de foarte multe ori cu forta.

Ian e tare cumintel si intelegator. Nu e deloc suparacios. Ma striga mama daca sunt in alta camera iar daca nu ii raspund ma striga mami - ma topeste.

Sanatate multa tuturor!!!

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput