LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 5
martutza spune:
La Multi ani cu sanatate si noroc in viata sarbatoritilor de ieri Bianca,Carla si Andrei,celor de azi Tony si Vlad si celui de maine Luca.Sa va fie viata o primavara insorita.
Sanatate Delia pui mic.
Sanatate si celor care sunt bolnaviori si parintilor cu tratamente.
Eu numai am timp deloc pentru mine.
Victor e un nazdravan,iute si neastamparat si foarte incapatanat iar eu ma descurc din ce in ce mai greu singura cu el.Sper sa iasa soarele si pe strada mea.
Miercuri mergem in sfarsit la vaccin si sper sa fie totul ok si inainte si dupa.E tare oparit la fund si la putza de zi dimineata si ma ingrijoreaza im plus i-a aparut pe umarul stang o eczema ca niste cosulete aspre la pipait ...sper sa nu fie dermatita .Are 8 dinti acum si cred ca mai vin altii ca e marait,roade tot si musca si mana care-l hraneste cand o prinde.In rest e minunea mea de baiat dansator si cantaret care imi umple inima de bucurie cand ma priveste si ma pupa.
Noapte buna si vise placute.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
roxanici spune:
La Multi Aaaaaaaaaani, Vlad!!!!
La Multi Aaaaaaaaaani, Tony!!!!
si pt maine:
La Multi Aaaaaaaaaani, Luca!!!! sa iti aduca tati un buchet maare de zorele si pufoasa de matza sa te gadile cu codita pe la botic
La Multi Aaaaaaaaaani, Gabdyd!!!! hai
sa traiesti si sa fii sanatoasa cuscra si sa vii mai repede la printesele tale!!!
Acu.... ma Alexa, ce ii faci ma Deliei de nu e nicicum bine?! ce mama esti tu?! tz tz tz. Sanatate multa si voua ca vad ca e groasa si la voi.
Kitty, nu mai zic nimic. Sunt cu gandul la tine si ma rog sa fie asa cum stiu eu ca e. te imbratisez si te tin de mana maine, bine?!
Rianaaaaaaaaa, moamaaaaaaa, 36 de sapt, pai tu nasti fetito in cateva sapt. Nastere usoara si sa mai vii pe la noi si dupa bebe2 sa ne zici cum e
Karra, nu e cinstit, de unde ati luat voi soare, ma? De la unguri?! si uite la ei....nisip fin uscat....pai aici ii mocirla inca.
gata, am uitat ce mai era de spus....
noi: rares mucos, maine merg la dr... mie imi miroase a sinuzita da va zic maine cert ce e.
Pozici noi...pt cine nu le-a vazut deja :p
http://picasaweb.google.com/roxanici/RaresLuna13
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
karla32 spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaa! Hai ca fac cinste azi! Care, cum, ce vreti!
Am un nod in gat si... imi vine sa bocesc si ...ce repede a trecut timpul...si ce baiat mare am...acum un an imi tarshaiam picioarele spre spital...chiar ca mergeam la taiere! si nu vroiam sa-mi scoata bebele....
acum trag aer in piept si ...
Luca…Iubirea mea…
Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sansa sa stiu ce inseamna dragostea. Acea dragoste uimitoare pe care numai pentru copilul tau o poti avea. Iti iubesti sotul, parintii, fratii, prietenii dar... iubirea pentru copilul tau e deosebita, profunda, fara limite si cu siguranta infinit mai pretioasa.
Ma intreb: ce am fost fara Luca? Ce as fi fost fara Luca? Nu stiu...si probabil nici nu se cuvine sa stiu...traiesc ancorata in prezent si prezentul meu e LUCA! Copilul meu frumos si destept! Sunt coplesita. Cuvintele nu pot sa exprime ce simt. Mi se ingramadesc haotic in minte, imi coboara in suflet dar nu prind forma scrisa... simt doar o caldura imensa cum se imprastie in tot corpul. Si lacrimi...Lacrimile fericirii si bucuriei! Sunt mama...minunea ce se agata de gatul meu, cu ochi de carbune si sclipiri de diamant, cu zambet strengar si cuceritor, e baiatul meu...carne din carnea mea...suflet din sufletul meu...nu incetez sa ma minunez. Il strang la piept, il respir si ma inspaimant. Simt un soi de egoism amestecat cu o dragoste imensa dusa pana la limita aproape insuportabila a durerii. Vreau sa il pastrez mic, lipit de sanul si sufletul meu...Vreau sa fie in siguranta, sa nu il raneasca nimic, niciodata...Puiul mamei, pui...
La multi ani, Luca ! La multi ani, copilul meu scump ! La multi ani, dodoatza!
Ma scuzati...am luat-o putin pe aratura...dar stiti cum e!
martutza si roxanici, multumim ptr urari!
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
Luca luna IX
paxela spune:
Luca
Gabdyd
ma roxi nu stiu ce le fac eu copiilor astora, ca asta ma intreb si eu...., si ma intreb cum naiba e posibil ,de unde le culeg pe toate , si oare cand se va oprii
doctora zice ca nu sunt singura care vine asa des, de parca m-ar incalzii cumva, si sa ma mut in strainataturi ca acolo le prieste, si zau ca daca as avea o bunica sau cineva de incredere sa stea cu ei ca bona acolo, maine as pleca, dar asa in necunoscut , cu 2 matze, unde sa pleci... si nici aici nu am cu cine sa ii las macar o luna pana stabilim ceva undeva......
kitty rugaciunile noastre merg catre voi si azi
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Kitty spune:
Acuma plecam spre spital. La ora 9 incepe testul. Ganditi-va la noi.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
elyanne spune:
Kitty suntem cu gandul la voi! Totul o sa fie bine, pt. ca suntem atatia care ne rugam pt. Giulia.
La muuuuuuulti ani, Luca!
La muuuuuuulti ani, Gabdyd!
Multa sanatate celor bolnaviori! sa treaca repede.
Ai mei n-au mai dat cu nasul de aer de o mie de ani... cred ca de-asta au tot stat pe loc, pe loc cu virozele... dar urmeaza ca doar a reinceput Elena gradinita.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Selene spune:
KITTY, suntem alaturi de tine! Ne rugam toate. Vei vedea ca a fost doar o greseala a medicilor! Mult curaj!
PAXELA, multa sanatate si voua!
ROXI, e un dulce Rares. Si foarte harnic din cate se vede in poze
KARRA, voi mergeti in parc la Generala 25 si nu spuneti nimic? Pai se poate, cand eu stau gard in gard cu scoala? Glumeam , dar am vazut pozele mai noi si Winnie e tot mai scumpa. Poate mai reusim sa ne intalnim, dar doar pe weekend cand e si gaza mea prin Timisoara. Doina, ce spui? Ca acuma sunt mai mari si pot sa se smotoceasca
p.s. Karra, in spatele scolii mai este un parculet, amenajat anul trecut foarte frumos, ceva mai mic decat cel in care ati fost, dar amenajat pentru pitici, cu groapa de nisip si caluti/balansoare (nu stiu cum le zice exact, dar ceva de genul asta ) mai mici, pe masura bb-ilor nostri. Parcul Vidraru se cheama. Asta in cazul ca vreti sa mai mergeti si prin alte locuri in apropiere...
Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
radcarmen spune:
La multi ani Luca!
Sa fii sanatos si sa ai o viata minunata asa cum iti doresc parintii tai!
Kitty suntem cu gandul la voi.Doamne ajuta!
Alexa sanatate la piticuta. De groaza a fost iarna asta in viroze si acuma continua si primavara. sa treaca repejor si usor.
Karra e o mare figura Winnie. Eu daca il scap pe Vlad la nisip goleste groapa si creste in greutate de la cat ar manca. Se vede ca e fetita finuta!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
Lumi_Nag spune:
Neata!
Kitty sunt si eu cu gandul alaturi de tine si de puica ta.Sunt sigura ca va fi bine, nu are cum sa fie altfel.
Karla32, foarte frumoase cuvinte ai folosit si bine alese ca sa exprime ce simtim toate mamicile: dragostea pentru puiutii nostri.La multi ani,Luca.Sa cresti mare si sa o iubesti pe mamica ta asa cum te iubeste ea.
Roxana,baietii nostri au aceleasi preocupari.Amandoi au treaba la uscatorul de rufe si saptamana trecuta tocmai a fugarit si Georgica vro 2 porumbei (in alta locatie desigur)
Paxela multa sanatate piticei Delia.
Rianna_Stef nastere usoara....ce repede a trecut timpul
La multi ani, Gabdyd !Oriunde ai fi
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
carmenefr spune:
La multi ani Luca si Gabyd!!
Kitty suntem cu gandul la voi, si ne rugam ca diagnosticul sa fi fost eronat.
Rianna_stef pai mai ai o sapt pana la 37, cand, teoretic bb se poate naste oricand!! Asa ca iti doresc de pe acum o nastere usoara si fara probl, si o recuperare rapida(dupa cezariana)