LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

o sa o iau razna, nu se poate face azi testul , e ziua sanatatii si nu e nimeni la laborator , pana maine o sa innebunesc mai rau....plus ca trebuie sa va rugati si maine pentru noi....va rog sa nu ne uitati!
Va multumesc pentru vorbele voastre, ele ma incurajeaza..si mai fac cate o pauza de la plans.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Kitty, am intrat sa vad ce vesti ne-aduci...sunt cu voi in gand de ieri, cu siguranta o sa ma rog si maine pentru mititica Giulia....sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Kitty,imi pare foarte rau ca nu puteti face azi analiza.Nici sa nu te gandesti ca nu ne vom ruga si maine pentru tine si micuta Giulia.
Toate suntem cu gandul la tine si speram sa se termine cu bine.
Acum m-ai speriat si pe mine destul de tare ca si fetita mea face aproape tot timpul scaunul mai moale dar nu diaree si fara mucus. Si nici nu vrea sa manance si mi se pare ca si transpiratia ei este mai sarata dar sper sa nu fie nimic.In greutate a crescut pana acum foarte bine si alte simptome nu are.
In decembrie i-am facut niste analize si nu i-a iesit nimic anormal.
Inafara de faptul ca Giulia face diaree, ce simptome mai are?
Miercuri ma duc si eu sa-i fac niste analize fetitei mele, sper sa iasa bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Multumim dragele mele pentru urarile de bine.

La multi ani dragul meu pui Vlad!
Ai aparut in viata noastra ca un balsam pentru suflet, caci bunica ta l-a rugat de DD sa trimita in viata noastra un ingeras. Nu am cuvinte ca sa exprim ceea ce simt pentru tine puiul meu, cuvintele sunt prea sarace. Stiu doar ca tu esti totul pentru noi, tu esti soarele care aduce lumina in viata noastra in fiecare zi, tu ne faci sa uitam de greutati atunci cand ne zambesti si cand ne strangi in brate cu trupul tau micut.
Te adoram puiul nostru drag! Sa fii sanatos si sa ai o viata minunata, asa cum esti si tu!

La multi ani Tony Leon!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi si de ieri ca am uitat sa-i felicit desi am intrat de mai multe ori sa vad ce a facut Giulia.

KITTY- nu fi suparata ca s-a amanat pe maine. Sigur va fi bine ca se aduna si mai multe rugaciuni. Glumesc dar te rog nu mai plange ca Giulia te simte si va fi si ea f agitata. Aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Kitty imi pare rau ca s-a mai amanat cu o zi. Suntem aici si ne gandim si ne rugam pt. Giulia si azi, si maine... tot timpul.

La multi ani: Tony Leon & Vlad Gabriel!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

LA MULTI ANI SANATOSI , FRUMOSI SI LINISTITI PT VLAD SI TONY!!!! SI CAT MAI MULTE BUCURII PARINTILOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

sarbatoritilor care nu am apucat sa ii urez, sa fiti sanatosi si fericiti
Kitty multa sanatate, ne vom ruga si maine pentru voi

noi suntem..... bine.... da de unde, iese un dinte cu urleltele de rigoare, are de cateva zile ceva mucisori, tratati cu vibrocil, si oscilococinum, care in loc sa se vindece au dat in pneumonie, ca de era exact ce ne lipsea, de la vaccin e varza, a sta cu febra ca reactie, apoi a racit, a incceput dintele, e de pe 26 in greva foamei , si acum asta...... pai da ce pneumonie nu avusese, asa ca antibiotice, spreiuri imposibile, peritol, nurofen eurespal, si cum naiba ii dau eu toate astea in coditiile cand ieri pana la ora 18 nu a pus in gura decat apa cu siringa de nurofen, de am zis ca o duc la spital sa nu se deshidrateze,
si cand ma gandesc ca azi cand a inceput tusea am oscilat de 3 ori inainte sa sun la dr...., ca eu una m-am saturat de el dar el de noi...

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Kitty si manie ne vom pentru voi.......

Paxela draga mea cum mai rezisti....off....sa treaca repede sa va faceti bine....
Vlad Gbriel sa cresti mare si sanatos......

Cam atat ...ne punem la somnic...ca suntem fff obosite.....

Azi am fost in parc la nisip...uite aici dovadaa avut nisp in gura, in pampersi...in buzunare...peste tot si in cap........

Va

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Aprilie 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Buna seara...am intrat sa vad ce mai ziceti ca am fost cam ocupata si n-am avut timp si am ramas stupefiata sa vad prin ce trece kitty.
Kittyas vrea sa pot face mai multe pentru tine si familia ta,dar din pacate nu pot decat sa spun si eu o rugaciune la Doamne Doaamne...pot doar sa-mi imaginez prin ce treceti...Dumnezeu sa va dea putere sa treceti cu bine peste aceasta grea incercare...sunt alaturi de tine.

Dupa cum ziceam am fost ocupata zilele astea,ne-am apucat de varuit casa,m-am mutat in alta cameramai mare si mai luminoasa ca sa fim pregatiti cand vine bebe doi(eu stau la mama deocamdata);sunt foarte multumita de cum am aranjat camera,Daria e si mai incantata ca acum are loc sa se joace fara sa stau cu gura pe ea:"nu e voie"."ia mana de acolo","stai cuminte..etc

Am fost cu Daria la neurologie,la alta dr pentru o alta pareere si m-a linistit,mi-a zis ca n-am ce cauta cu ea acolo ca e u copil perfect sanatos;trebuie sa mai ajung la dr de familie ca are vreo saptamna de cand face febra usoara,si cateodata are nasul infundat;i-am dat panadol dar cum nu-i mai dau iar face febra;eu zic ca-i de la dintisorul care da sa sparga ,dar vreau sa ma duc si la dr ,nu cumva sa fie vreo raceala si sa trec prea usor cu vederea.

Am fost si eco cu bebe doi;toate bune si frumoase;m-a chemat iar sapt viitoare;sa speram ca ajung cu sarcina pana luna viitoare;acum am 36 sapt..deci nu mai e mult...incerc si eu pe cat posibil sa nu fac efort..greul il trage mama saraca..asta e.

N-am citit din urma asa ca nu stiu ce si cui sa-i raspund;dupa cum v-am zis mai greu de stat la calc..va pup si doresc multa sanatate la bolnaviori.

Am sa fac tot posibilul sa intru maine sa vad ce vesti sunt de la Kitty...sa speram ca afost alarma falsa.

Rianna_stef (32+)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
poze noi

Mergi la inceput