LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 10
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
LUCA
MATEI HORATIU
SA FITI SANATOSI, SA CRESTETI MARI SI SA AVETI PARTE IN VIATA DE TOT CE ESTE MAI BUN!
KITTY ne bucuram enorm ca totul s-a terminat cu bine si va doresc sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti, sa va dea dumnezeu numai bucurii de la cei doi copii minunati pe care ii aveti.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
ramiha spune:
Kitty, desi nu prea scriu eu des pe forum, sa stii ca m-am rugat pentru tine si am stat cu sufletulla gura pana cand am primit vestea cea buna. Ma bucur mult ca totul s-a dovedit o alarma falsa!
Nu pot sa nu ma gandesc a mia oara la inconstienta totala care domneste in spitalele romanesti.
Va las acum, Nectaria e maraita si trebuie sa pape si sa doarma. Va pup!
Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007
elyanne spune:
Dana
Am fost cu baietii la pediatru, pt. ca Andrei avea 38,5 de dim. si era marait... Evident e bolnavior... Doar el pana acum...
Trecea luna fara nimic... pai se putea...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
madybulancea spune:
buna fetelor....nu am apucat sa citesc decat asa pe sarite si vreau sa zic ca ma bucur pt giulia ca e sanatoasa!!!
la multi ani celor care au implinit un anisor in special pt carl de stefanya,pe care am avut ocazia sa il cunosc si este un copil deosebit la fel si mamica!!!
eu sunt trista azi razvi a urlaaat fff tare si m-am speriat asa ca am chemat doc...si este de la masele are 2 colti iesit si il mai supara si pe jos si evident ca nu am putut scapa numai cu mucii si are si gatu varza si evidesnt iar antibiotic ca sa nu faca nik la plamanii!!!ma simt o inutila,nu sunt buna de nimic,nu stiu sa am grija de copilul meu imi vine sa fug in lume de rusineee!!!
asa ca va pup si sa auzim numai de bine!!!
aaa azi razvi al meu face 11 luni...ink un ic si gataaa anull!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
elpower spune:
quote:
Originally posted by ddana
Hai ca destul am stat pe tusa...
Si voi ati fost cu toate asa de dragute ca simt ca trebuie sa mai zic o data prin ce am trecut si pe urma sa incerc sa imi scot din minte - cel putin din minte - si sa merg mai departe.
Am renuntat la sarcina. Nu mai are rost sa zic ca a fost cea mai grea decizie pe care a trebuit sa o iau vreodata. Si ca am ezitat pana in ultimul moment, si ca sufletul spunea 'nu' iar ratiunea, 'da'. Nici nu stiu ce sa zic, cum sa zic... de fapt nu am nici o datorie sa fac asta, dar simt ca ar fi un pas inspre vindecare. Ei... rational, lucrurile stau in felul urmator: nu avem spatiu, si nici perspective rezonabile de a obtine ceva mai mult decat avem acum in viitorul apropiat. Chiar si acum Dragos se plimba din camera in bucatarie si invers, si simte nevoia sa exploreze mai mult decat cei 20 de metri patrati ai camerei. Eu sunt in faza finala a doctoratului.. ar trebui sa sustin teza in septembrie-octombrie. Iar o amanare ar insemna, mai mult ca sigur, o renuntare. Si am investit atata energie, timp, bani... N-as fi putut sa ma bazez pe un ajutor constant, as fi fost mai mult sau mai putin singura, in cea mai mare parte a zilei. Cu doi copii mici, Dragos prea mic sa mearga la gradinita si oricum, asta nu era ceea ce mi-as fi dorit pentru el, nu asa de repede. Eu, inevitabil, cu o alta cezariana... nu as fi facut fata. Ma cunosc, imi stiu limitele, si asta m-ar fi coplesit. M-a coplesit si un singur copil, am avut momentele mele de depresie adanca, cu nopti nedormite care acumuleaza oboseala psihic, in primul rand. N-as fi putut. As fi clacat. Ma consolez cu gandul ca asta a fost acum singura noastra solutie, ma gandesc si ca inainte de a avea confirmarea sarcinii am facut anestezii, radiografii, am luat medicamente, si ca e mai bine sa nu risc nimic in privinta asta... Dar adevarul e ca doare al naibii de tare, ca ma simt vinovata si voi duce povara asta tot restul vietii, ca indiferent cine ma va ierta, eu nu cred ca o voi face prea repede. Era un copil pe care ni l-am fi dorit, daca nu ar fi fost situatia asta asa de dificila acum, si asta se adauga la frustrarea pe care o simt. Rational.. era singurul lucru de facut. Si acum gandesc asa. Dar ma innebuneste ca mi se dovedeste ca fac lucrurile pe care mi-am promis ca nu le voi face niciodata. Asta e. Cu asta va trebui sa invat sa traiesc. Si daca Doamne Doamne nu se supara prea tare pe noi, la anul o sa facem o surioara pentru Dragos.
Imi cer scuze ca nu am mai urat sarbatoritilor cele de cuviinta. Sa cresteti toti mari si sanatosi si sa fiti fericiti!
"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
si putere sa traiesti impacata cu decizia pe care ai luat-o. Rational ne putem gasi milioane de scuze, dar mereu inima e de alta parere. E pacat ca nu o putem asculta de fiecare data, dar trebuie sa incercam sa ne asumam deciziile luate. Eu nu iti doresc decat sa nu doara prea tare si sa fiti sanatosi.
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Multi ani traiasca sarbatoritul de azi, Matei Horatiu ! Sa cresti mare si ocolit de rele!
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Acum, daca e Theuca fetita cuminte si doarme, sa va mai povestesc si despre ea. Am facut vaccinul ROR-Priorix joia trecuta. Pana acum nu a avut nicio reactie la el. Bilantul e de 12.5 kg si 80cm. A fost foarte vesela la doctor, sociabila. Uneori ma uimeste, pentru ca eu , in ultimul timp, nu prea mai am putere sa ma tin de ea si o cam las de capul ei prin casa. In zilele in care putem iesi afara, stam intre 4 si 5 ore, mai mergem, mai papam, mai dormim...
Merge binisor in picioare, dar afara inca nu am curaj sa o las singurica. Trebuie sa ma mobilizez si sa imi fac curaj, dar in parcul nostru sunt alei asfaltate si imi e teama ca se loveste.
Sunt tare intristata ori de cate ori vad cum cuplurile isi plimba copii in parc, iar tati al nostru munceste de dimineata pana noaptea. De multe ori ajunge dupa ce adoarme Thea si pleaca dimineata, inainte ca ea sa se trezeasca. Acum am incercat sa ii scimb un pic programul, adica sa adoarma pe la 6-7 si sa se trezeasca pe la 9-10 sa il prinda un pic pe tati.
In rest spune "mama, tata, papa,baba(banana sau baie, depinde de imprejurare) papu(papuc), pa, ba-ba-ba(asta fiind cantecul I'm a barbie girl pe care il canta una dintre papusile ei), nani-nani" si multe alte silabe carora nu le-am depistat inca sensul. Rastoarna scaunele din casa, chiar si cele tapitate, din lemn, care sunt destul de grele, vrea sa se catare peste tot, e innebunita sa traga de televizor, desi nu are voie, il speculeaza la maxim pe taica-su, care nu are nicio sansa sa ii reziste, se pocneste si ea cu palma peste cap, dar nici chestiei asteia nu i-am aflat vreun sens.
In rest, ma rog la Dumnezeu sa mi-o tina sanatoasa, ca ea e ,de fapt, un copil tare cuminte. O iubim detot!
Va pupam si va dorim doar zile bune!
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
carmenefr spune:
Bianca super tort, super sarbatorita
Dana , nu stiu ce as putea sa-ti spun ... si multa putere ca sa poti trece peste si mai ales ca sa te poti impaca tu cu tine inseti.
Eliana of...... imi pare rau pt Andrei ca a luat-o din nou de coada...
La multi ani sarbatoritului zilei !!
carmenefr spune:
Am fost si noi mai devreme in parculet.Sunt o groaza la noi in sector.Teodorei ii place sa se dea in balansoar.Ea pe-o parte eu, pe-o parte. La un momentdat vine un pusti de vreo 3ani cu bunica.alerga spre locul meu de balansoar. Ok, ma dau la parte, o smuceste pe fi-mea de cateva ori, ea cum e topita dupa copii, n-avea treaba!!
Apoi ii zic Teodorei sa ne dam pe toboganul mic. Pustiul fuge in directia toboganul, o imbranceste pe Teo...ok, zic io, e mic, mai impulsiv,si apoi nu-i fac io educatie... O dau pe tobogan, nu prea-i place...hai la casuta albastra cu trepte si cu joc(are un decupaj pe exterior si niste bile care se plimba prin decupajul ala), io "hai Teodora sa vezi ce joc..."pai pustiul era calare pe joc...o mai imbraceste de cateva ori, o pupa un pic, apoi gaseste o frunza uscata, eu tocmai ma mutam in cealalta parte a casutei, o freaca un pic pe fi-mea pe fata, ii lasa si niste nisip-probabil voia sa-i faca peeling pe fata-ea saraca nu zicea nimic, se uita la el, ne dam un pic in leagan, bineinteles ca el ajunge primul si se catara , io, ma gandesc ca n-are rost sa mai stam in parculet, mi se parea aiurea situatia, eu zic ceva, el hop acolo, o iau pe Teodora de manuta si-i spun bunicii pustiului La revedere , ca noi plecam sa ne uitam dupa gandacei rosii de stau la soare-sunt in fata blocului nostru-.Ea ce sa mai zica...timp in care vine nepotul in fuga, o imbranceste zdravan pe fi-mea, si pe pregateste sa-i traga o palma peste ochi.
Eu o trag intr-o parte, pustul da cu palma in aer, ma iau de el...Il mai stiti pe Dl Goe?? Cam asa parca era...angelic(blond si cu parul cret, ochi albastri) si totusi...
II lasam in urma, bunica-sa ii facea morala, probabil pustiul numai de morala lu' ma-sa mare n-avea treaba...il durea la basca, pardon, sapca, ca asta purta
Ajung acasa, ii spun lu' ta-su'" vezi ca fi-ta era s-o ia pe coaja"el face niste ochi...uite-asa, Teodora n-avea nici o treaba, ii ducea lui tati o frunza s-o miroasa(cica e floare)
carmenefr spune:
Si din ciclul "traim in Romania" , azi am fost toti 3 la politie, sa depunem actele pt pasapoarte, inclusiv pt includerea Teodorei. Am stat la coada 2ore(vreo 15 pers in fata nostra), timp in care Teodora si-a facut remarcata prezenta, NICI O singura persoana nu a zis nimic, toti se uitau, o admirau, ea se juca, apoi si-a pierdut rabdarea, era cald, soare...noroc ca aveam carutul in portbagaj, am luat-o un pic la plimbare, sa cumparam deva de mancare, o apa, si Doamne Doamne a tinut cu noi, ca am fost ultimele persoane care am intrat.
Si intr-o sapt le si avem. Si mai bine!!
Acolo, la tanti aia de te pozeaza, Teodora a vazut flori(avea niste narcise)nu ziceti ca i-am cerut o floare s-o miroasa fi-mea???