LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 20
carmenefr spune:
Buna dimineata si de la noi!!
noi am lipsit in wk motivat, am fost la tara, au facut ai mei parastas bunica-mii. Ce sa va spun de ghidusa noastra, a fost f incanatata!! A alergat o gaina, voia in curta gainilor, urmarea cocosul, a vazut curcani(la vecini),3 pisici si 2catei.Era atat de fericita!!! si mergea non stop.Crad ca a facut kilometrii sambata si duminica. Ieri am plecat la cealalta tara, am fost intr-o livada,si acolo am facut gratar(pe locul unde au unchii mei bucata de livada).A fost soare puternic, a dormit Teodora ca boieroaica in carut, mai bine de 2ore, pe mine m-a parlit soarele pe fata(mai ales pe nas) si sunt bronzata pe piept cu decolteu in V.Ca tractorista
Desi e obositor, ca avem o groaza de neamuri, tre' sa treci un pic pe la toti, m-am bucurat pt Teodora ca i-a priit f bine iesirea.Seara dormea neintoarsa, de oboseala nici laptele nu-l bea pe tot...n-a mancat extraordinar, chiar putin, dar a facut sport, neneeee si pt mine
Lipsesc si io 2zile si ce vad? Eliana cu cusatura desfacuta, Ddana cu problememe cu piticul,Pisikutasuparata pt dintisorii lipsa,Ela cu problema cu caloriferul...Si asta numai la prima strigare si in 2zile...
Pupici pt toti:
Roxana, carutul nostru e sport, nemtesc, se strange umbrela si l-am cautat sa nu fie ff greu(stam la 3fara lift, si io cu cezariana...).A fost bun, pt ca are ff multe trepte de ridicare,copertina se lasa pana in fata-daca copilul e in fund-sa nu-l bata soarele.Al nostru a fost 3.5mil.L-am luat de la bebecomfort
elyanne spune:
M-am returnat de la doctor... am scapat necusuta, doar intepata sa scoata ceva de pe acolo, habar n-am ce ca n-am avut curiozitatea sa vad... mai ales ca mi-e frica de mor ace... Cica o sa se "repare" singura... e bine asa cum e, ca n-o sa ramana cicatrice mare /urata... nu mai pot io de semn... ca e cu circuit inchis, nu le arata orisicui...
Analiza inca nu e gata... se pare ca dureaza 3 sapt., nu 2 cat stiam initial... Asa ca mai am de asteptat vreo sapt. pana scap si de ultimul stres...
si multa sanatate bolnaviorilor... virusati sau operati sau din alte motive... Hai sa treaca repede... ca-i tare greu sa-i vezi suparati si maraiti... neajutorati... ce stiu ei...
S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ddana spune:
Promit sa fie ultima veste proasta... Dragos e iarasi internat. A facut temperatura, i s-a umflat zona scrotului... Nu mai zic nimic. doctorul a zis ca plaga arata normal. Mie, care n-am mai vazut niciodata asa ceva, nu mi se pare asa. Ce ma ingrijoreaza cel mai tare e ca medicul a zis ca era foarte aproape de a pierde testicolul drept, pentru ca fusese strangulata o vena care il oxigena, si incepea sa aiba culoare violacee. Dr zice ca arata normal, dar ca trebuie tinut sub observatie, si ma ingrozeste ideea ca temperatura ar putea insemna ceva rau. Nu vreau sa ma gandesc la asta acum. A ramas sotul meu la spital, eu nu am dormit de .. of... oare cate ore.. nu mai stiu. De-abia ma mai tin pe picioare. Noroc ca a putut sa isi ia concediu sa stea o zi - sper ca doar o zi! - cu Dragos la spital. Saracutul, cum am intrat in spital, a inceput sa planga.
Oare de ce e asa de ciudat in tara noastra ca un tatic sa stea cu copilasul lui in spital?? A trebuit sa intervina medicul care l-a operat, sa primeasca un salon in care nu mai era altcineva.. Noroc ca nu e prea mare aglomeratie acum.
Va pup si tineti pumnii!
"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
madybulancea spune:
buna din nou....ddana imi pare atat derau ca treci prin asemenea lucruri...acum te rog sa te odihnesti pt ca e fff important si ai incredere in Dumnezeu ca totul o sa fie bine!
ghiciti cine e acum bolnv????????sotul meu drag si scump!!!!cu febra cu voma si cu toate celeeee...turbez!!!!!!!!am trimis copil la mama inaine sa mai ia vreeun virus si acum stau si am grija de alt copil...groaznic!!!!
gata m-am hotarat...ma duc sa ma impusc,mai iau pe careva cu mine?????????
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
elyanne spune:
Dana eu am facut trmperatura dupa operatie... vreo 3 zile... in primele 24 de ore chiar 40... Cred ca e normal ca organismul sa reactioneze... iar la ei, mititeii mai ales... N-a fost vorba de nici o inefectie, pur si simplu am facut dupa operatie... Asa ca stai linistita, trece si febra
S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
coolutz spune:
offfff
ce weekend..numai vesti proaste, copii bolnaviori, accidentati, mamici speriate....
bebei de ddana, mady, pisikuta, lauramar pt eliana sa se inchida rpd gaurica...sper sa nu fi uitat pe nimeni
vineri am facut si noi buf de pe topogan, asa ca avem o julitura pe nas, buza umflata si un cucui in frunte....din vina mea...evident...era un topogan mai inalt, a vrut sa urce scarile, a trebuit sa urc cu el sus dupa care sa ma dau jos sa il ajut sa se dea...prima oara a iesit ok, a doua oara dupa ce m-am dat jos, cand vrut sa il prind a crezut ca ma joc cu el si a luat-o in directia opusa ssi a picat pe scari in jos...nu mai spun ce spaima am tras...acum e bine buza nu mai e umflata, cucuiul s-a tras dar mai e n pic vanat..si s-a dus coaja de pe nas..dar cand ma gandesc ca putea sa fie mult mai rau....
am pus poze de la ziua lui andrei
,
andrea si andrei(6april2007)
radcarmen spune:
Dana sa stii ca si eu cand am fost operata am facut temperatura. Eu zic ca e normal ca dupa taietura corpul sa reactioneze cu febra. Sanatate multa va doresc. la Dragos.
Imi pare rau de Loli mic ca a pierdut dintisorii. Dar asta sa fie cel mai mare bai care il va avea in viatza. Pupici pe nasuc.
Mady rezista mamicoooooooooooooo!!!!!!!!!!!! Si fara gloante please.
Eliana eu bag seama ca vrei sa il vezi pe medic mai des de aia ai facut buzunaras la titi. Sa te faci repede bine!
Sanatate si la Arianna sa treaca repede raceala.
O seara buna va doresc si o noapte cu somn usor!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
Crina_mio spune:
La multi ani puilor care s-au sarbatorit zilele astea. Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si tot ce-si doresc parintii vostrii sa vi se implineasca!!!
ce de copilasi bolnaviori!!! pentru ddana, mady, lauramar, pisikuta sa reziste langa puiutzii lor si pe Razvanel, Dragos, Arianna si Loli mic sa se faca repede bine. Vine acum vara si scapam de viroze ... cat despre cazaturi.. cred ca de acum incepem, dar trec ei (si noi) peste ele.
Eliana piciulicii tai cum mai sunt? si pe ei sa fie cumintei sa te lase si pe tine sa-ti mai tragi sufletul si sa ti se inchida repede si bine operatia.
A inceput sa-mi fie din ce in ce mai greu sa stau la calculator. Daca inainte mai reuseam sa scriu cate un mesaj cu puiul meu in brate, acum a invatat sa-mi stinga monitorul si nu mai e chip. Va mai citesc (stand mai mult in genunchi langa birou, ca daca ma vede ca ma asez pe scaun incepe sa tipe ca vrea si ea). De la serv... daca va spun ce idei traznite au avut directorii nostii!!!! Cica asa rezolva ei problema protectiei informatiei... nu ne-au mai lasat acces la internet de la fiecare calculator ci ne-au facut camarute speciale pentru internet , asa ca deocamdata protestam neutilizandu-le, dar curand o sa incepem sa ne obisnuim si macar pentru problemele de serv. tot vom merge.
pentru Amma. Sa treci cat mai usor peste perioada asta.
Crina si Maya Georgia
Luna a 11-a
varsta Maya
Crina_mio spune:
Ma pregateam sa ma duc sa mananc dar am vazut pozele de la ziua lui Andreiului coolutz. vreau si eu un ou umplut sau macar putin din salamul ala din care mananca Andrei !!!! Ca nu indraznesc sa cer din tortulet ca sigur l-au mancat invitatii tot Andrei sa-i treaca buba de la cazatura.
Fetele care au cumparat la bebei tricilcete, sunt utile la varsta asta?? As vrea sa-i iau si eu una Mayei, am si okit una care-mi place, e simpla (nu vreau cu muzicute si alte brizbritzuri) e cu centuri de siguranta in 5 puncte, dar ma tot intreb daca ar sta Maya in ea. La carut noi am avut centuri doar in 3 puncte, iar la scaunul de masa nu le prea suporta pe cele care vin peste umar. Ma gandeam ca pot inlocui carutzul (prea greu sa-l mai ridic cu ea in el si sa-l car pe scari) cu tricileta ... sau e prea devreme???
Noapte buna mamici si bebici
Crina si Maya Georgia
Luna a 11-a
varsta Maya
Kitty spune:
Ce se intampla totusi? N-am mai vazut atatea vesti proaste la un loc!! Ia sa incetati imediat si sa ne revenim!
Ddana, totul e in regula, trebuie sa te odihnesti si Dragos va veni acasa si o sa fie bine. Ne intalnim in parc si cu Andreiutu care nu se mai catzara pe topogan! Si bucura-te ca ai asa sot care vrea sa stea cu Dragos in spital!
Mady, voi ati mai trecut peste greutati, o sa treaca si astea! Acum cateva zile raspundeam la apel si mergeam amandoua sa facem rost de gloante....acum stau mai bine cu moralul, desi am umblat toata dupamasa cu bunica la doctori, farmacii, apoi am dus-o acasa, cu Giulia dupa mine. La mine moralul creste si scade in functie de nivelul kk-ului...
Loli mic e frumusica si fara dintisori!
Pupam Ariana si Thea sa treaca supararea!
Elyanne, bine ca nu a trebuit sa te coase din nou, asa in cateva zile esti ca noua!
Deci cum spuneam...a fost capitolul dedicat Giuliei, o sa inchid ochii ca i l-ati stricat cu vesti rele, ca sa va iert - urmatorul va fi cu vesti buuuuneeeeee!! Inteles?
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow