LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 21
Mihael@ spune:
ddana, eu zic sa gandesti asa...de-acum ne-asteapta numai lucruri bune, nu se mai intampla nimic rau..imi pare tare rau de mititielul Dragos, va pup pe amandoi si-i doresc multa sanatate, sa scape repede de spital!
pisikuta, imi imaginez ce-ai simtit cand ai vazut-o pe loli fara dintisori, of, of, saracuta
lauramar, sanatate multa pentru Arianna
crina mio, haioasa treaba la serv tau, cu camere speciale pt. net! n-am mai auzit desi si la mine serv iti sta mintea-n loc ce idei crete pot avea ...la fel patesc si eu cu calculatorul, daca indraznesc sa-l deschid cat e cuconita prin preajma e jale, sta numai calare pe mine, iar daca ma mai si asez pe scaun, phiuuu, e rau de tot, trage de tastatura, de mouse, mi-l stinge, asa ca prefer sa nu-l mai deschid ziua.
tricicleta - nu cred ca e prea devreme, stefaniei ii place foarte mult in ea, isi pune singura muzica si troneaza ca o printesa ...a mea n-are nici un fel de centura, are libertate de miscare, sta cat vrea, oricum nu plec prea departe cu ea, sa risc sa se plicitiseasca si sa sara de-acolo
carut sport - nici eu n-am reusit sa iau inca, sunt in cautari, dupa principiul sa fie usor si ieftin...singurul model care corespunde e unul de la Primii Pasi, www.strumfi.ro/produse-pentru-copii/carucioare-8/primii-pasi-carucior-sport-umbrela-c-103b-212.html" target="_blank">adica asta
mai aveam eu de zis, dar nu mai pot de oboseala...va pup pe toate si sper sa reusesc sa intru mai des
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
BiancaM spune:
Off, multa sanatate la puiutii bolnaviori!!!
Mihaelaa, ziceai ca ti se pare mult sa dai 45euro/sapt, la gradinita, dar eu ce sa mai zic, ca daca as vrea sa o dau tre sa platesc cel putin 1000$ pe luna? De asta nici nu m-am agitat sa-mi caut de lucru, ca dupa ce am facut calcule, a reiesit, ca ea sta toata ziua la gradi, apar problemele cu muci, tuse, si alte infectii, noi o vedem max 5 ore pe zi si dupa ce plateam gradi din salariul meu imi mai ramaneau cateva sute de dolari. Am zis, ca mai bine stau acasa si am eu grija de ea. Daca ar fi fost pretul de la voi, poate m-as fi gandit de 2 ori.... Oricum, fieacare isi cunoaste problemele si buzunarul... Sa nu te superi pe mine pentru ce am zis...
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
madybulancea spune:
buna dimi....va multumesc din suflet pt incurajari,gata nu ma mai impusc!!!!
emil e mai bine,dar ink nu e fff refacut,vrea la munk dar cred ca il iau la bataie dakm se duce...razvi nu prea a fost incantat acolo caci mai intai a fost la sora mea si a plans ne cauta prin casa si apoi l-am dus la mama k pe e o iubeste dar tot nu a fost in largul lui,acum dimi zicea ca e mai bine,oricum si acasa era nesuferit ca ii iesea un dinte si il tot chinuia avea gingia crapata si pe acolo s-a mai accentuat starea lui de agitatie!!!
va multumesc ink o data pt sustinere !!!va iubesc pe toate ssi pe toti de la mic la mareeeee!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan