LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna seara stup!

Multumim de urari...si ne pare rau ca nu mai avem timp de forum...am un program infernal la serviciu...asa ca timp de mine ioc...ce sa mai zic ...dar cum azi e o zi importanta nu puteam lipsi...deci
Bebelina e bine sanatoasa, a avut citeva zile mucisori, dar i-am rezolvat usor..ca sa zic asa, avem doi dinti iesiti bine si alti doi au spart gingia ( ca doar recuperam , NU?), alergam cit e casa de mare si mai vrem si in curte, da` acolo facem buf mai repede...ca de e cu denivelari, saptamina viitoare mergem la dr...asa ca bilant de kg si cm atunci.
Azi i-am rupt turta, si a ales oglinda, un biscuite (ca era pe acolo), un trandafir si un lant de aur...apoi s-a infipt in pieptene, pe care i l-a dat unui prieten si in bani pe care ii arata la toti...bine la final copilul tot vroia sa ia de pe tava si noi ne hlizeam...cred ca mai alegea de o suta de ori daca era dupa noi

Uram si noi la multi ani albinutelor si bomdareilor care au implinit un anisor si celor care urmeaza! Multa sanatate tuturor!

Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Daria

Sabin

Teodora

La multi ani,sanatate si numai bucurii albinutezelor si bondarelului mai sus mentionati!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

In primul rand, la multi ani si multa sanatate copilasilor care fac un anisor astazi!!!

Se pare ca mi-am facut un prost obicei sa dau numai vesti proaste, ca si acum asta am de gand... Nici nu stiu... nu sunt superstitioasa, dar am impresia ca in ultimul timp se intampla tot felul de lucruri rele cu noi. Nu mai intru in nici un fel de detaliu cu ce a fost, dar dupa fiecare lovitura imi zic 'asta e, gata, mi-ajunge, nu mai pot, nu se mai poate intampla nimic rau' si sunt contrazisa de ce urmeaza.
Ce a fost acum: Dragos a fost operat. Ieri s-a trezit urland de durere; il cunosc, nu face asta asa din senin. Nu stiam ce il doare, nu parea nimic suspect, pana ce l-am schimbat si am vazut ca avea o umflatura mare deasupra testicolului, care era si el umflat si tare. Am chemat salvarea, consult la chirurgie, diagnostic: hernie inghinala, doctorul incearca sa repuna intestinul cu mana, nu reuseste... De prisos sa spun ce urla Dragos si se zvarcolea. A transpirat leoarca de durere. In final, operatie. Nu-mi venea sa cred. Totul a durat, de la primele simptome, doua ore. Dupa care cred ca l-am tinut in brate ... nici nu stiu... ore in sir. Mai corect ar fi sa spun cate minute NU l-am tinut in brate. Mi-era teama sa nu o ia la fuga, sa cada, sa se loveasca... A fost o noapte de cosmar. S-a trezit de o mie de ori, a urlat de durere, a facut caca, l-am schimbat, a facut pisu, l-am schimbat - sa nu ajungaceva la pansament - a facut un alt pisu cand era dezbracat, a udat patul, am schimbat patul... Toate astea pe intuneric, ca era un alt baietel in salon. In somn ofta de-mi rupea sufletul si se agata cu bratele de gatul meu.
Azi a zis dr ca ne lasa acasa. La fix. Nu-mi mai simt mainile, am o febra musculara ca in zilele mele bune, si n-am dormit nici 5 minute. Asta nu e nici o o problema. Dar mi-e asa de mila de el, era evident ca avea dureri, nu se putea misca... Of, Doamne, tare greu a fost.
Ma gandesc acum ca daca as fi fost insarcinata... Sau lasa sa nu ma mai gandesc.
Sper sa isi revina repede, noroc ca e mititel si se reface rapid si mai ales n=o sa-si aduca aminte. Cel putin el, ca eu n-o sa uit niciodata cum se uita la mine plangand cu manutele intinse cand l-a dus infirmiera in sala de operatie.
Sa va dea Dumnezeu la toti copilasii sanatate, sa nu treceti niciodata prin asta. In rest... chiar nu mai conteaza nimic.

"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

buna dimineata!
ieri am fost pe plaja cu mica, la joaca. era o familie cu 4 copii. sttaeam pe nisip, loli era cu mainile bagate intr un castel si l imprastia pe jos, in aer, peste noi, cei 4 se jucau la mal, printre pietre, si noi cochetam cu ideea de a avea 4 copii. si seara intru pe net si citesc de elyanna, cu operatia ei cascata si 3 copii in sarcina. mi a trecut betia gandurilor instantaneu...ELYANNE, succes azi la doc...

sambata a fost zi de cosmar. loli innumara cum 2 dinti in minus . a dat cu gura de o treapta si i au sarit cele doua aschiute de jos cu totul, cu radacina. i am gasit pe scara, am facut soc nervos. ea ma privea la taica su in brate, mirata usor, ca nu intelegea de ce ma zbat. are cel mai bun, optimist si pozitiv tat din lume si asta ma sustine moral tot timpul. pentru ea, din fericire, daca mai poti spune asa ceva, gingia nu e sfasiata, mandibula e ok, iar dintii vor creste pe la 5-6 ani, atunci cand orice copil ii schimba pe cei de lapte. m am simtit nenorocita, inca ma umfla plansul cand ii vad aschiutele albe in cutiuta, doua boabe de orez pierdute prea devreme. si mi e teama de ce mi era teama oricum: ca voi tresari la fiecare pas al ei, de teama sa nu mai cada. ea, caprita, nu pricepe ce a patit, se cocoata sprintara peste tot, ca si inainte, o ia la fuga, roade tot ce prinde in gura. nu mai poate scrasni din dinti, asta i singura diferenta.

va pup pe toate, aveti grija mare.

mama de Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani cu sanatate sarbatoritilor! Sa fiti sanatosi!

Sanatate bolnaviorilor din stup! Ma seaca la suflet de cate ori aud de pneumonie, branule, injectii. Brrr! Nici nu-mi pot inchipui cum faceti fata.

Eliana mult curaj! Sa se prinda bine acolo!

Noi am avut o zi de baie de soare si una de baie de vant . Adica ieri a batut un vant, dar am ales sa iesim pentru ca era in afara orasului si am zis ca n-or colinda microbii astia si pe acolo. Sambata a fost o zi superba, desi foarte calduroasa, pe care am petrecut-o in parc cu tati, mami si matusica. Iar duminica, de ziua nasei, am mers la un gratar.

Dar ieri, inainte de plecare, am avut o aventura destul de greu de depasit de mine. A impins caloriferul electric in spatele caruia a reusit sa se strecoare si l-a impins. Numai ca in cadere, a uitat sa isi ia manuta de pe el si i-a fost prinsa sub. Am crezut ca mor cand am vazut. O si vizualizam cu degetelele retezate, ca elementele alea sunt subtirele si ascutite. Nu s-a ales decat cu ceva taieturi la pernutele degetelelor, iar eu cu o automorala care nu rezolva nimic.
Ei, Mady, sa te aud acum ce mai zici de mama denaturata.

In rest, merge din ce in ce mai bine, e foarte fericita in compania multor oameni, la copii e inca circumspecta, desi chiuie din toata inima cand ii vede in carucior. Dar are si ea simpatii si antipatii. Hm, nu m-as fi asteptat de la varsta asta. Acum are o perioada in care repeta "da, da, da" si canta reclama cu de, de, de de la Ford, parca. . A, da si ne mai si cearta, uneori printre lacrimi , alteori doar asa, de control.

Despre carucioare sport, inca nu m-am gandit. Ea inca mai doarme afara, asa ca nu ar fi practica nici tricicleta si nici carucior sport. Stam multe ore afara, dar poate, mai tarziu le vom fractiona in 2 perioade si atunci om lua si noi ceva mai usor.

Cam astea fiind spuse, va urez o zi frumoasa cu mult soare!

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Uf, uf, uf! Si eu care ziceam ca s-a terminat cu vestile rele.

DDana, mult curaj ai! Incercare dupa incercare! Lasa ca asa ne intareste Dumnezeu, desi stiu ca nu e nicio consolare in asta. Multi pupici si imbratisari virtuale sa ma simti alaturi de tine!

Pisikuta ce zi! Ce cosmar! Pupam gingiuta goala de Loli mic!

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

DDANA: refacere grabnica lui dragoshelu! nu fi fatalista ca te doboara psihic. eu am avut sambata sentimentul ca, in fata durerii copilului tau, corpul tau devine inert. nu mai simti durerea ta, frig, foame, nu ti mai simti nici pasii, poate cel mult o strangere in dreptul inimii. si ptr decizia pe care ai fost nevoita s o iei, daca ai credinta, fa crestineste ceea ce ar trebui sa faci, in sufletul tau, iar daca nu, mergi inainte si urmeaza ti viata si nu cauta in tot ce ti va fi dat sa traiesti o legatura nevazuta cu evenimentul ala.

mama de Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna fetelor! Am venit la apel.Nu prea mai reusesc sa intru pe forum dar incerc sa scriu de cate ori am timp.

Arianna este bolnava,tuseste de mi-i se rupe sufletul,astazi merg dupa-masa la doctorita sa vedem ce tratament ne mai da ,ca a mai fost saptamana trecuta putin bolnavioara dar i-a trecut si acum iarasi....
Astazi este si ziua sotului,musafiri toate pe capul meu dar ce sa fac incerc sa ma gandesc ca la noi e bine ca sunteti multe dintre voi care treceti prin incercari mult mai grele si totusi nu va plangeti si va admir pentru asta.

TUTUROR ALBINUTELOR SI BONDAREILOR CARE AU MAI IMPLINIT UN AN
Si multa putere mamicilor sa treceti peste toate problemele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna....ele,ddana,pisikuta imi pare tare rau k aveti necazuri...
lauramar multa sanatate
elyanne succesc la doc

nici eu nu am vesti prea bune...razvi nu stiu dake mai bine ca ieri a fost tare scancit si azi la fel plange din orice chiar si fara motiv,zic ca is dintii k un dinte sta sa iasa,dar nu stiu ce sa mai zic iar eu...mi-au venit musafirii si ma simt groaznic,imi vine sa vomit,ma ia ameteala si nu pot sa il tin pe razvi in brate ca simt ca il scap....si is singura nici mancare nu i-am facut abia de ma misc...pot sa ma impusc???????????????????????????????????????????????

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

MADY

lauramar pe Arianna sa se fac bine si sotzului tau

Roxi ni avem carucir umbrela de la Bertoni, am dat 150 ron pe el l-am luat in toamna si era la reduceri...se lasa spataru pe spate si se strange ca umbrela...eu su fff multumita...dar am vaz la miniblu si altele mai faine de la Hauck....depinde...sunt si la Baby care sau Primii pasi in Help net...asta le-am vaz dupa ce am luat IO

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Aprilie 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput