Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Tnx, fetelor, de laude
irinouka, nu mai am febra, dar ma dor amigdalele... Am bagat lamaie cu miere... Dar... Nu am vazut cine-stie-ce efect... O sa fug la farmacie. Da' am stat sa ii fac clip lu' bby cand se vaita
jelimoni, daaaa... A crescut surpinzator de bine! D'aia am si pus botezul in mai, credeam ca o sa fie un slabanog sensibilicos, cand colo acum ma tem ca ii rupe cocoasha popii
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
virgo spune:
quote:
Originally posted by irinouka
aseara am auzit de un bebe care la varsta de 10 zile e deja EXCLUSIV PE LAPTE PRAF! maica-sa a considerat ca laptele ei "nu e hranitor" din moment ce copilul plange atat de mult, asa ca l-a rezolvat direct cu formula. da' direct, suta-n suta. nici macar completare nu a incercat. si nu era vb ca nu are lapte, frate, sau ca avea canalele infundate sau alte patanii deh, firesti. a decretat ca doctorii cu care au vb habar n-au si ca ea stie ce e mai bine pt copilul ei. n-am mai auzit asa ceva.
irinade bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Ehe ... pai aici te intreaba de pe la inceputul sarcinii daca VREI sa alaptezi . Deci nu e deloc obligatoriu si , din punctul de vedere al multor femei , nici necesar .
AngeliquedeS spune:
Vai mai mitsule cum se vaita!!! ce frumusete de copil!!!
Avem si noi un filmulet scurt aici http://good-times.webshots.com/video/3036163260065968642EKnNvC
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
buna ziua zuzilici
mitsu e superb bebe C. ce mutre interesante face!!
miutza ce frumoasa e maya!
fetelor cica tinctura de marar mareste sanii ... io nu ma bag ca si asa am 2 bidoane!!!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
ceska777 spune:
Pssssssssst! Benji a adormit singurel. De oboseala bataia pe aici, nici tati nu il mai putea distra, nici eu asa ca l-am asezat in balansoar dupa ce la san nu a vrut ca sa ii prepar "drgoul". Se freca la ochi cu pumnuletul de zor, eu trageam cu ochiul din bucatarie...si....a inchis ochii a tras adanc aer in piept de credeam ca ii sare suzeta din gurita si ......a adormit. Se intampla a doua oara sa adoarma singurl ziua...Yupiiiii!
Eu astept soacra si familia in vizita! chiar sunt curioasa ce lucruri nu fac bine la Benji in optica ei..... ori o sa ma laude?!?! Vom iesi cu ei probabil sa mancam aici nici nu am loc sa intind o masa pt 6 persoane!
Ieri am primit si pachet promotional de la Nestle-Alete si astia ma deruteaza rau in a alege o marca pt diversificare. Pt cate o lingurita doua la introducerea in meniu a sucului/pireului de morcovi nu cred ca merita sa ma apuc eu sa il fac. Asa ca ma uit la borcanele si nu stiu ce oi alege cand va fi vremea lor....Cum va avea mese intregi diversificate o sa ii fac eu, mixer bun am deja mai oala de fierb legumele in aburi sa iau...
MIRI, am avut si eu un junghi in inima cand ai pove de patania lui Sacha si cu problema de sanatate a mamei tale, sper sa se mai repete. Parintii nostri isi ignora uneori problemele de sanatate si ne dau palpitatii.... doar ramane sa aiba grija de Sacha si nu se mai poate repeta criza,nu. Si ce scoala faci? Asa as face si eu ceva daca as avea cu cine sa il las pe zan!
Iar Sacha cred ca a ramas cu gandul la Amandine dupa vizita voastra, nu?
De ce naiba am emotii ca vine soacra in vizita????? Bleaga mai sunt!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
laura_dimitris spune:
Buna si de la mine... mai scrisesem un mesaj dimineata dar a intrat dimitris la calculator si mi-a inchis toate ferestrele deschise...
So,
Ellenutza, Roli, ce ma bucur ca veti putea veni si voi!!!! Abia astept sa va cunosc si sa va vad si puiutii frumosi!
Roli, si eu il aduc pe copilul 1 asa ca ma bucur ca va avea cu cine sa se joace!!!
Mitsule, ce "aventura" ai avut la budimex....
Of, s-a sculat copilul si ma duc sa o hranesc...
Revin.
Sper!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
stoisor spune:
ceau la clopotei.....noi suntem singurele astazi asa ca daca vrea Sara o sa va am pe voi aproape dar daca nu ...NU ,asta este,am mai vazut si eu ceva poze de clopotei ....sunt niste dulcei mici si dragalasi ....ce pacat ca nu raman asa mereu ,ar fi frmos sa i avem mereu mititei dar fiecare etapa va avea farmecul ei ma gandesc nu?
va pup ,acum la 13 trebuie sa papam ,daca se poate intru dupa masa ei ok
pusicSara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Tnx, fetelor, de laude
irinouka, nu mai am febra, dar ma dor amigdalele... Am bagat lamaie cu miere... Dar... Nu am vazut cine-stie-ce efect... O sa fug la farmacie. Da' am stat sa ii fac clip lu' bby cand se vaita
jelimoni, daaaa... A crescut surpinzator de bine! D'aia am si pus botezul in mai, credeam ca o sa fie un slabanog sensibilicos, cand colo acum ma tem ca ii rupe cocoasha popii
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
si noi tot in mai, in 11, voi in cat?bine ca nu mai ai febra!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
ce mare am crescut!!
gattasalvaje spune:
Salutare !
Eu de azi de dimineata m-am umflat de plans , ca zuziliciu meu refuza sa mai puna gura pe biberon. Tot ce a mancat de azi dimineata sunt 120 ml. adica tot ce-a putut sa traga din tzitzi . Biberoanele care i le-am pregatit sunt neatinse si asteapta pe rand pe marginea chiuvetei sa fie golite si sterilizate. Pana azi o mai pacaleam sa suga ceva formula , dar azi nu reusesc cu niciun chip. Prefera sa faca greva foamei. Barbata-miu este plecat la tara si n-am pe cine sa trimit sa cumpere alt tip de lapte. Trebuie sa astept pana pe la 17 cand se intoarce el.
Aveti idee , cand schimb laptele trebuie sa procedez intr-un anume fel , sa amestec tipul nou cu cel vechi , sau pur si simplu , la urmatoarea masa , ii pregatesc un bibe cu laptele nou si gata ?
Ma rog la Doamne-Doamne sa vrea sa manance Topfer daca pe Humana nu-l poate suferi. Daca nu vrea nici Topfer , incerc pe rand Nan , Similac si Milumil. Din toate astea o fi unul si pe gustul ei. Doamne , ce printzesa sclifosita am ! Prevad o mare bataie de cap cu mancatul...
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Miutza/Miutza.jpg)
Miutza spune:
am cantarit-o pe Maya azi, are 5,44o kg la 2 luni si aproape jumatate. ar trebui sa aiba 5,800 la 3 luni ca sa fie ca-n carti, adica sa-si dubleze greutatea de la nastere, insa cred ca va depasi un pic...
am vazut poze cu frumoasa Daria, e tare scumpa si haioasa cand doarme si cu Razvanel care m-a impresionat cu privirea lui patrunzatoare
si Maya si-a descoperit manutele insa deocamdata doar isi priveste pe rand cate o mana, inchide si deschide pumnuletul, il apropie de ochi si se uita ff mirata hihi e o scumpa! aaa, si s-a descoperit in oglinda in ziua cand a implinit 2 luni. desigur, nu si-a dat seama ca e ea insa cand a dat cu ochii de mutritza ei, a inceput sa zambeasca hihi mi-a placut tare mult faza. fie vorba intre noi, e important sa-ti placa ce vezi in oglinda evident, nu trebuie sa ajungem la narcisism
iar acum, e un ritual, de cate ori o punem pe umar sa ragaie, o ducem si la oglinda pt ca ne place tare cum rade cand se vede
o duminica placuta in continuare!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra