Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
irinouka spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Tnx, fetelor, de laude
irinouka, nu mai am febra, dar ma dor amigdalele... Am bagat lamaie cu miere... Dar... Nu am vazut cine-stie-ce efect... O sa fug la farmacie. Da' am stat sa ii fac clip lu' bby cand se vaita
jelimoni, daaaa... A crescut surpinzator de bine! D'aia am si pus botezul in mai, credeam ca o sa fie un slabanog sensibilicos, cand colo acum ma tem ca ii rupe cocoasha popii
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
scumpul de el! aproape ca i se lipesc ochisorii de somn...e mortal!
irina
![](mamica.gif)
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irinouka spune:
gatta, nu ameeteci laptele nou cu cel vechi. cand decizi sa il schimbi, i-l schimbi de tot. pup si sper sa aveti mai mult spor cu noua firma.
irina de bebe rares
gugushtiuc spune:
fetelor, Luca al meu nush ce are ca nu mai vrea sa pape, suge putin la un san si gata, tipa daca mai insist. Flamand nu pare, ca vad ca e bucuros tare cand e lasat in pace si da de zor din maini si picioare.
GUGU de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danybv/danybv.jpg)
danybv spune:
gattasalvaje imi pare tare rau pentru tine petru ce ti se intampla cu bebelusa ta dar eu iti recomand sa mai astepti putin poate bebelusa este satula si nu are nevoie de papa ca daca ar fi flamanda eu cred ca nu ar refuza biberonul sau sanul tau .
- in legatura cu schimbatul laptelui sa stii ca se inlocuieste treptat laptele vechi cu cel nou adica : ex , daca la un biberon pui 170 ml apa si 6 cupe de lapte vechi acum vei face asa pui 5 cupe de lapte vechi si una de lapte nou , a doua zi pui 4 cupe de lapte vechi si 2 lapte nou si tot asa pana in ziua cand vei inlocui cele 6 cupe numai de lapte nou - mie asa mi-a dat sa fac Dr pediatra cand i-am inlocuit la Andrei laptele iar la Maria la fel am procedat
- s-ar putea sa se constipe de la laptele nou dar sa nu-ti faci griji este ceva normal se regleaza scaunelele singure , te pup si bafta multa si fii puternica
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danybv/danybv.jpg)
danybv spune:
Mitsu-bishu bebe este un dulce si jumatate
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
virgo spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
fetelor, Luca al meu nush ce are ca nu mai vrea sa pape, suge putin la un san si gata, tipa daca mai insist. Flamand nu pare, ca vad ca e bucuros tare cand e lasat in pace si da de zor din maini si picioare.
GUGUde LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
Femeie , lasa copchilul in pace , daca nu vrea inseamna ca e satul ! As face si al meu , mananca putin si des ziua , iar seara sta la san pana goleste tot ce prinde . Isi face stocul pentru noapte .
emabucuresti spune:
Mitsu si eu am avut zilele astea amigdalele umflate si de la farmacie mi-au dat strepsils miere si lamaie.Contine un dezinfectant care ajuta si cel putin nu mai doare cand inghit.Pentru febra, paracetamol este indicat in timpul alaptarii.
Cel mai bine este sa iei ce-ti recomanda insa medicul.
Fetelor am facut si eu album, iata link-ul
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
sper sa mearga.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
irinouka spune:
ema, esti foarte frumoasa si ai o mandrete de grasunel!
irina de bebe rares
emabucuresti spune:
Uf, dupa ce ca stau la pc cu bebe in brate si scriu cu o mana, mi se si inchide pagina cu 'explorer has stopped working', si mereu mi se intampla asta pe siteul DC. Este vreo setare pe care tb sa o fac si nu stiu eu?
In alta ordine de idei,fi'miu cere de mancare din ora in ora cand e treaz, in greutate a crescut bine dar ma sperie cu frecventa meselor.Mai pateste cineva chestia asta?Pediatra spune ca ii e lene sa mai suga dupa ce bea laptele ce vine usor si asteapta un timp sa curga iar repede lapticul.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
AngeliquedeS spune:
Gatta, in maternitate Pupi nu manca laptele Nan, isi provoca voma singur si pur si simplu desi era lesinat de foame nu manca. Si atunci i-am cumparat noi Milumil si l-a mancat din prima si f bine, pana mi s-a dat drumul la lapte. Dar i l-am dat dintr-o data si gata, daca nu ii place degeaba le amesteci. eu stiu ca le amesteci doar daca e ok cu laptele si ii place dar vrei sa treci pe alt tip fiindca o constipa, sau e alta pb, dar daca nu ii place o chinui sa i-l amesteci. I-l schimbi cu totul si gata. Dar poate s-a saturat de la sanul tau. proba suptului te poate pacali tare...
Pupi a descoperit jucariile! i-o intind si o apuca cu manuta, daca o scapa plange pana cand i-o dau iar si o muta dintr-o manuta in alta!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc