Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
emabucuresti spune:
Irinouka, multumim frumos, si eu v-am admirat zilele trecute, tot nu sunt lamurita, superbii ochi ai lui Rares sunt verzi sau albastri?
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AngeliquedeS spune:
Ema, si noi papam la fel de des, mai putin noaptea si la plimbare cand doarme 3 ore
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
emabucuresti spune:
Angeliquedes, bebeul tau este mai mare ca al meu, si deci tot asa o tine! Tu esti ok cu ritmul asta?Ca eu l-as schimba, dar urla, nu-l pot tine fara san mai mult de o ora, o ora jum.
AngeliquedeS spune:
Ema, eu merg pe ideea de alaptat la cerere. dc asa simte el nevoia, asa ii dau. Eu am avut mari pb cu alaptatul asa ca acum sunt prea bucuroasa ca am ce sa-i dau ca sa imi mai pese ca papa prea des. in plus cred ca bble meu e si ff lipicios si adora apropierea de mine si sa il las sa planga cand vine vb de papa... no way!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
Ereena spune:
ema si virgo am reusit sa va pun in album
ema , pune linkul cu bebe milan la semnatura sa il poata vedea si celelalte fete
va pup
Irina de
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
emabucuresti spune:
Asa fac si eu,ii dau insa uneori parca sta doar la san de placere,pentru suzeta.Bebeul meu a fost tare bolnavior la trei saptamani, am stat 9 zile in spital, asa ca iti dai seama ca fac mai mult decat orice pt el si nu ma plang, am plans destul in spital cand il vedeam cum se lupta cu boala.Ma intreb insa cum este mai bine pt. el sa procedez, caci in ritmul asta are tot timpul laptic in stomac.
emabucuresti spune:
Multumesc Ereena!
incerc sa pun link, sper sa ma descurc
ceska777 spune:
MIRI,
IMI DAU SINGURA PALME! Acuma am recitit ultimul meu mesaj: ERATA!!!!! sa NU se mai repete cumva criza mamei tale, asta sper ! Gata nu mai trimit mesaje fara sa le recitesc inainte!!!!!!!!!!!!!
Au ajuns musafirii, Benji s-a cam speriat cand a vazut navalitorii! Am trecut strada sa pranzim la italian, numa ce mi-au adus ce comandasem a inceput Benji sa planga de oboseala.... am venit noi doi acasa fuguta....acu doarme nu are treaba, mie mi-au adus la pachet gnocchi si ei au mers la plimbare. Soacra a adus prajitura eu dau cafeaua cand se intorc! Discutem detalii despre plecarea in RO la vara, ca vin si ei. Poate inchiriem un bus, ca astia sunt speriati sa nu le fure masina in RO! Zau asa, dar e masina de firma a sotului soacrei ultimul model de BMW combi, o frumusete.....daca s-ar intoarce fara ea adio slujba.... sau salar pe cativa ani.
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Hei! Am revenit...
Ma bucur tare ca va place de noi...
jelimoni, laura, am uitat sa va urez La Multe Lunitse!!! Cat mai multe si mai frumoase!
gatta, pai poate s-a saturat cu lapticul tau... Bebe C. are mese la care papa 90 - 110 ml si mese la care incap (nu stiu unde?!) 160 - 180 ml so... 120 e o medie frumoasa. Poate abia acum au inceput niste urme de colicutze si la voi, ca bb meu se screme si urla dupa fiecare masa... Si am mai auzit de bebei care plang la fel... Sunt putini cei care plang ca nu se satura imediat dupa masa. Dupa 120 ml eu zic ca nu poate sa planga, eventual sa manance mai devreme a doua masa... Mai ales ca Sara e o finutza si parca nu plangea cand nu ii era fomica... Oricum, relax, si daca vrei, totusi, sa ii dai laptic praf, baga-i din start alt lapte, zic eu. A! Si stiam ca bibele cu laptic praf gata preparat este "valabil" maxim 2 ore... Asa ca nu mai astepta cu ele "inshirate"... Te pupam mult si curaj!
ema, foarte frumos bebelinul si tu arati super bine, acolo gravi mai ales... Si stralucesti de fericire! Asa sa va fie mereu!
Angelique... Super tare Pupilinul... Deja jucarioare? Mai, dar tare "precoc" mai e baietelul asta al vostru! Am vazut cum tinea zanganeaua aia manca-l-ar mami pe el de ochios! Sa va traiasca! Sper sa se apice si bebe C. mai repede de jucarii... El nici macar nu stie ca are maini
I le mai bag eu cateodata in oki, doar-doar le-o observa
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Ceska, dar sotul soacrei nu e... socrul? sau e numai sotul ei, si nu tatal lui Tobias?
Noi am fost in Plaza... A papat mami o tigaie picanta Mai, chiar e adevarat ca substantele picante trec in lapte si ii ustura pe ei funduletsul? Sau numai le agraveaza colicile? Ca daca e asa... In fine, atata mi-a mai ramas... Mancatul picant... Of!
Asa, sa revin... I-am gasit la Zara Baby o salopetica de vara de-li-cioa-sa! Iti vine s-o papi! Sau cel putin mie... E de marinar, dar are dungulitele bleu-deshis si pe fond alb.. O sa o vedeti dupa sedinta foto de la studio de dinainte de botez... In fine, eu voi avea pozele dupa botez... Sunt foarte incantata!
Mi-am gasit si pantofi de botez la Leonardo dar nu mai aveam $ la mine... Ca erau 390 de roni si prafuisem banii pe cadoul pentru nasi - le-am luat un vas pentru gheata de la Bugatti Sper sa le placa! Voiam sa le iau o frappiera, da' aveau unele foarte grosolane... La Sara Blu... La Kare nu am incercat ca deja mi-era foame
Of, s-a si trezit... Kissez!
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!