Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
angi am vazut si eu filmuletul cu pupi .. ce scump e Doamne! si deja tine jucariile in maini!
a mea le pipaie si da cu mainile in ele, zici ca boxeaza, inca nu le apuca. mai apuca nasu' unui elefant de plus. in schimb prinde lucruri ff usoare .. carpita cu care o sterg la gurita, bretele de la caciulita .. cred ca in maxim 2 saptamani va tine jucariile in mana.
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
jelimoni spune:
fetelor am pus si noi un filmulet aici, de la gimnastica, mai avem dar sunt asa de mari ca=-mi ia mult pana le incarc
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
am uitat sa pun linku
http://www.youtube.com/watch?v=bRhDtS7W64c
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
ce mare am crescut!!
stoisor spune:
quote:
Originally posted by jelimoni
am uitat sa pun linku
http://www.youtube.com/watch?v=bRhDtS7W64c
POZE BEBE ROBERT
ce mare am crescut!!
CE DULCE MIC FACE EL ROSTOGOLIRI
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
ceau Moni....si bebe Robert,pai unde a-ti fost voi la gimnastica??ce fain i si mai si bombane el acolo ceva sa vedem ca i si place asai??
Sara face nani dar este putin agitata deci trebuie sa fiu tot langa ea dar asta este.....va pupacesc pa
![](bebic.gif)
POZE CU MAMI SI SARA
stoisor spune:
ce scump i puiu.....m-am uitat deja de 5 ori la elMoni si ce sunete fainute face el din gurita ,iti vine sa-l pai tot,ce marisor baiatSara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
anca.b spune:
Moni, am vazut filmuletul. si l-am chemat si pe tati sa-l vada, ca sa nu mai certe ca-l pun pe stefan pe burta, chiar daca protesteaza ... e spre binele lui. si poate o sa ajunga sa-i placa, asa cum ii place lui Robert.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
kalosalina spune:
Am revenit si noi...am tras un pui de somn de vreo 2 ore jumate, tare bine a fost...dar m-am trezit asa ametita - cred ca e si vremea asta de vina
Gatta imi pare rau de problemutzele su Sara . Poate cu shimbarea laptelui totul va reveni la normal. Mie imi zicea cineva ca i-a zis dr ca Milumilul ar fii mai dulceag la gust fata de Humana. Sper sa gasesti cat mai repede laptele care ii place si printzesei
Mitsu am vazut filmuletul cu C - un scump si jumatate
Jelimoni si bb Robert este un scump...ce il chinuie la gimnastica...si el va cearta
Ema am vazut poze - ce frumosi sunteti - tu si Milan!
Hai ca incerc sa mai pun si eu niste poze ca sa ma mai laud si eu
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
honey79 spune:
Bun gasit, fetelor.
Vin la voi cu o intrebare... in special pentru Danybv...
Se pare ca, la 6 saptamani si 2 zile , cat are Andrew acum, mi-a venit menstruatia.(E posibil asa devreme, si chiar daca alaptez??)
Anyway.... ieri am sunat preotul, caaci am implinit cele 40 de zile...si ne gandeam sa mergem la Biserica pentru Molifta aceea ce trebuie facuta la 40 de zile.
Ce fac acum , insa...am voie sa merg...daca sunt cu "musafirii" pe cap??
Sa nu mai zic ca, preotul parca nici n-a vrut sa ne faca molifta.Caci dupa..randuielile Bisericesti, dupa cum spunea el, trebuie intai Botezat copilul si abia apoi, facuta Molifta mamei. Asta insa ar insemna ca,mamele sa nu participe la Botezul puiolor lor????
Anyway... astept raspunsul vostru,ca sa stim daca ne pregatim sa mergem la Biserica, sau amanam pentru Duminica viitoare.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
kalosalina spune:
Honey, cred ca cel mai bine e sa-ti raspunda Dany, dar vroiam sa-ti povestesc ca asa am patit si eu, mi-a venit la fix 6 saptamani, chiar in ziua in care tb sa merg la Molitfa si nu m-am mai dus, am amanat cu o saptamana.
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by stoisor
ce scump i puiu.....m-am uitat deja de 5 ori la elMoni si ce sunete fainute face el din gurita ,iti vine sa-l pai tot,ce marisor baiatSara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
multumim multumim
as vra sa scriu mai multe dar avem musafiri acum
la gimnastica mergem la o doctorita care lucreaza in spital la fizioterapie , si si-o deschis acasa cabinet...in mare parte ii place lui roby, insa la sfarsit sunt niste exercitii care il enerveaza rau de tot!! revin mai tarziu va pup
POZE BEBE ROBERT
ce mare am crescut!!