Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Un mesaj postat la sfarsitul capitolului trecut:

mamicilor am o problema si va cer ajutorul:am niste pete mari rosii pe sani deasupra sfarcurilor, o pata este ff mare 10/7 una mai mica care ma amnaca ff tare da nu tot timpul.mentionez ca alaptez, am fost la derma mi-a dat advantan da dupa 3 zile nu vad nici un rezultat dimpotriva una s-a mai extins. ajutati-ma va rog daca v-ati mai confruntat cu probl asta

Veronica -mami lui Marc-Andrei

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cati ce dulcee e matei!! si ce ochisori mumosi are!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

angi acum am citit mai bine ce spune mama ta .. Doamne, iarta-ma dar io nu stiu de ce vorbeste aiurea. dak bebe creste frumos si ia in greutate, de ce sa-i dai si altceva??? si mai ales gris sau ce sugereaza mama ta .. mai bine n-o iei in seama, adik nu-ti mai bati capu sa-i explici ca vad ca nu vrea sa inteleaga.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Fetele, poate o sa spuneti ca am luat-o pe campii, dar va intreb oricum. Voi ii veti pune pe bebei in premergator? Cu 4-5 ani in urma nu era controversat, insa acum am inteles ca medicii nu mai recomanda sa fie pusi bebeii in premergatoare. Luca a mers in premergator de la 7 la 9 luni. La 9 luni mergea deja in picioare.
Eu ma gandeam sa ii cumpar Anei de la BE, dar as vrea sa aud si parerile voastre, pro sau contra.

Sa nu-mi spuneti ca stati iar la cotitura sa merg eu la nani si dupa aia iesit la shueta, ca ma supar rau!!! Vreau si eu la o shueta la drum de seara!!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

marc al meu papa numai dintr-un san si nic pe ala nu il gloleste. cred ca il doare burtica se opreste , da gazelea fara si nu mai vrea sa primeasca in gurita titica orice asa face. iar in ultimele 9 zile a luat in greutate numai 140 de grame. eu lapte am da daca el nu vrea sa ppape ce pot sa-i fac?
sa il pun mai des la san? ii dau cam la 3 ore ca el saracu nu prea plange da suge suzeta ff tare

Veronica -mami lui Marc-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by ceska777

Jelimoni,
i-as da si eu forward la mesajul ancai.b dar sotul nu pricepe romaneste!!!!!!!!!!!
Fetelor, eu ma topesc dupa Benji! Cand zambeste face gropite plus inca una doar in obrazul dr. E asa haios!
Alina023,
Nu cred ca l-am promis cuiva. Momentan e baiatul maica-sii dar cum creste si da ochii de Ana poate, poate il pierd prin Romania.....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

ceska am apucat si eu sa vad vocalizele lui benji si ma inscriu si eu in clubul mamicilor topite dupa benji!!!pnuma ca eu nu ti-l cer ca tot baiat am

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cati_magureanu

Buna, buna!

Miri, mama....nasol momentul...groaznic...stiu cum este..am vazut ca au mai povestit fetele (parca jelimoni) de patanii din astea d-ale "parintilor"...Sa-ti zic si de noi...La prima lui baita, dupa ce am venit acasa de la materniate, bebe al meu era fie sa nu mai fie, fie sa se aleaga cu cine stie ce injurii...Noi, ca niste parinti destepti ce eram, am pus cadita bebelui transversal pe cada (sunt facute sa se potriveasca)...cadita asta avea o chestie, ca un hamac (o broscuta) pe care sa stea bebele nou-nascut ca sa nu fie bagat in cada (o masura de protectie si pt. buricut sa nu fie udat)..si dam noi sa spalam copilul..intr-o fractiune de secunda, cadita a cazut in cada mare, intr-o parte, iar copilul (infinite multumiri lui Dumnezeu si ingerului lui pazitor..ca numai mana lor cred ca a fost) a ramas oarecum agatat in hamacul ala si nu a cazut..ca noi..ce reactii..am inghetat pur si simplu..si ne uitam cu ochii holbati cum bebelusul de 5 zile era cat pe aci sa cada si sa se loveasca cu capul de fundul cazii mari...Deci nu pot sa-ti spun cat am plans si cum tremuram si cum revedeam de zeci de ori faza inchipuindu-mi ce s-ar fi putut intampla...Brrr..si acum imi vine sa plang, cand povestesc...si ma cutremur la gandul ca puteam sa ne omoram copilul sau cine stie ce...

Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM

da cati eu eram cu patania...imi pare rau ca si tu ai trecut prin asa sperietura...bine ca sunt bine copilasiinostrii...se pare ca au ei acolo sus un ingeras care sa aiba grija de ei in asfel de momente :)
am vazut poze cu matei cel supeeerbbb!!!!are niste ochi minunati!pup minunea de baiat!

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Veronika, cate luni are Marc? Eu m-am confruntat cu o perioada de vreo 2-3 saptamani in care Ana nu a mancat prea bine si implicit nu a luat nici in greutate multumitor. Insa acum si-a revenit si vad ca recupereaza si cu greutatea.

Moni, ai scapat de dintzar? Cand ma gandesc ca dupa ce nu mai alaptez trebuie sa merg si eu...ma apuca ashea o jaleeeeeee!!!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ereena

astazi am fost la vaccin , infanrix, mateiut a plans doar putin dar asta pt ca l-am trezit din somn. am pus acum o felie de lamaie acolo, e putin bazait ,nu a papat prea bine si are un 37,4 rectal .mi-a zis sa ii dau o lingurita de calpol pt febra, sper sa trecem cu bine noaptea asta. ne-am si cantarit ,6,7 kg la 2 luni si 2 sapt

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

ereena imi pare rau pt pozele de pe calc..m-ai facut sa ma gandesc serios sa ma apuc sa salvezi din poze pe cd-uri ca nu stii niciodata.. felicitari pt bebe cel grasun!

POZE BEBE ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina023

Fetele, poate o sa spuneti ca am luat-o pe campii, dar va intreb oricum. Voi ii veti pune pe bebei in premergator? Cu 4-5 ani in urma nu era controversat, insa acum am inteles ca medicii nu mai recomanda sa fie pusi bebeii in premergatoare. Luca a mers in premergator de la 7 la 9 luni. La 9 luni mergea deja in picioare.
Eu ma gandeam sa ii cumpar Anei de la BE, dar as vrea sa aud si parerile voastre, pro sau contra.

Sa nu-mi spuneti ca stati iar la cotitura sa merg eu la nani si dupa aia iesit la shueta, ca ma supar rau!!! Vreau si eu la o shueta la drum de seara!!!!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

eu n-o sa-l pun caci am vazut la verisoara mea care are 2 ani acum,calca doar pe varfuri...asa ca mai degraba am folosit hamul sau clasic cu spatele aplecat

POZE BEBE ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput