Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Jelimoni,
i-as da si eu forward la mesajul ancai.b dar sotul nu pricepe romaneste!!!!!!!!!!!
Fetelor, eu ma topesc dupa Benji! Cand zambeste face gropite plus inca una doar in obrazul dr. E asa haios!
Alina023,
Nu cred ca l-am promis cuiva. Momentan e baiatul maica-sii dar cum creste si da ochii de Ana poate, poate il pierd prin Romania.....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

buna fetelor
inainte sa va citesc va scriu ca sa ma linistesc. azi mi-au adus computerul de la service si nenorocitii au sters toata memoria ,ce poze cu matei si filmulete nesalvate pe cd mai aveam incluzand si toate pozele de la botez.....nu va spun ce am plans,cu suspine vreo 2 ore.........si mi-am amintit apoi ca i le-am dat nasilor pe cd, nu pe toate dar macar mai am ceva.
acum il astept pe sot cu un kg de inghetata ca sa imi treaca supararea

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ereena off .. ce rau imi pare ptr pozute si filmuletele cu mateiu. bine macar ca mai ai la nashi ceva pozute. ce idioti aia de la service .. dar cum au sters memoria? intentionat sau era un virsu ceva care si-a facut de cap?

sa treaca supararea! pofta buna la inghetataaa .. de care ti-a luat sotu?? io-s nebuna dupa nirvana cu caramel si nuci pecan .. yummyyy

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, dragutele mele

Eu cam rarut, pe bunica o am tot la pat, am si o traducere imensa de facut cu dead line in mai, am citit insa tot din urma

La intalneala m-as bucura sa mai fie tatici ca abia nu se simte iubitul meu singurel intre atatea mamici. Si daca veniti cu bebicii si mai bine, oricum eu sunt mama cangur cu Pupi peste tot cu mine

Stancutza, la botez poti sa faci ce vrei, dc te uiti la pozele noastre vei vedea ca sunt infipta peste tot, inclusiv langa nasu cand tine copilul... numai in altar nu m-am dus [rad tare]

De o saptamana Pupi urla seara ceva de speriat. Urla zici ca-l tai. Pe urme adoarme...

Ramonab, linisteste-te, bble tau e bine, e doar suplu ca si al meu- Pupi la 14 saptamani are 5800 si 63 de cm si pediatra mi-a spus ca e pe curba undeva la medie. A spus ca nici nu se pune problema de supliment pt ca creste f frumos si e sanatos tun. Si mie mi-a spus mama ca la 3 luni un bb tb sa aiba 8 kg Ar tb sa fie mastodont. Si are asa un aer superior si compatimitor totodat la adresa mea de imi vine sa mor. Mi-a spus ca dupa legile omenesti e prea slab si tb sa ii dau mancare, nu san ca sa nu faca gastrita

Ellenuta, felicitari pt bitzi cum se intoarce ea!

Irinouka, cum staati cu bubitele?

miri, sa stii ca si eu cand am vb cu tine la tel am avut aceeasi parere cu Isidora!

Irlandeza, ma bucur tare ca ati scapat de ham! Sa cresteti mari si voi si Thea de Laura_I

Ceska, eu am vazut filmultul, e un scump tare!

Ereena, as innebuni sa patesc ce ai patit tu cu pozele!! ia sa pun mana sa salvez ce am!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Buna, buna!

Multumesc mult, fetelor, pentru urarile de ziua mea!
La multi ani, Ginger, cu intarziere..sa fii sanatoasa, o viata fumoasa si bogata in realizari! Sa primesti infinite bucurii de la cei dragi, in special de la copilutii tai dragalasi!

Monicutz (doc)..imi este groaza, realmente, de drumul asta in Romania d.p.d.v. al mulsului...Canalele mele nu sunt asa bune...abia reusesc sa golesc sanii cu pompa aia electrica intr-o ora..daca ma pompez manual...nu stiu in cate ore o sa reusesc sa-i golesc...sper sa pot folosi pompa electrica ..ma inchid in toaleta 10 minute si macar eliberez sanii de tensiune...Imi este groaza, pt. ca am fost de 2 ori in pragul mastitei..stiu ca daca nu golesc ca lumea sanii se infunda un nenorocit de canal (acelasi de fiecare data) si vai de capul meu...sper sa nu ajung in tara "beteaga" de un san..

Ellenuta draga, nu suge capcaunul nici acum la san si mi-am luat de tot gandul ca va mai suge vreodata...asta a fost o cauza pierduta la mine ..din pacate...

Miri, mama....nasol momentul...groaznic...stiu cum este..am vazut ca au mai povestit fetele (parca jelimoni) de patanii din astea d-ale "parintilor"...Sa-ti zic si de noi...La prima lui baita, dupa ce am venit acasa de la materniate, bebe al meu era fie sa nu mai fie, fie sa se aleaga cu cine stie ce injurii...Noi, ca niste parinti destepti ce eram, am pus cadita bebelui transversal pe cada (sunt facute sa se potriveasca)...cadita asta avea o chestie, ca un hamac (o broscuta) pe care sa stea bebele nou-nascut ca sa nu fie bagat in cada (o masura de protectie si pt. buricut sa nu fie udat)..si dam noi sa spalam copilul..intr-o fractiune de secunda, cadita a cazut in cada mare, intr-o parte, iar copilul (infinite multumiri lui Dumnezeu si ingerului lui pazitor..ca numai mana lor cred ca a fost) a ramas oarecum agatat in hamacul ala si nu a cazut..ca noi..ce reactii..am inghetat pur si simplu..si ne uitam cu ochii holbati cum bebelusul de 5 zile era cat pe aci sa cada si sa se loveasca cu capul de fundul cazii mari...Deci nu pot sa-ti spun cat am plans si cum tremuram si cum revedeam de zeci de ori faza inchipuindu-mi ce s-ar fi putut intampla...Brrr..si acum imi vine sa plang, cand povestesc...si ma cutremur la gandul ca puteam sa ne omoram copilul sau cine stie ce...

Ceska, bebe Benji este adorabil..ce frumos gangureste...Doamne..si al meu "vorbeste" de ne capiaza...il apuca si noaptea ..ii dau sa manance si dupa ce mananca 3 sferturi de biberon..il scuipa si incepe sa "vorbeasca"..si da-i, si da-i...eu ii explic ca trebuie sa papam si sa facem nani iar el ii da inainte..si rade si gangureste..mor de dragul lui...insa dupa o vreme ma apuca pandaliile ca el nu mai termina cu vorbitul (cred ca o mosteneste pe soacra-mea la capitolul asta) iar eu mor de somn...

Si noi intampinam probleme cu "mancatul"...mananca aiurea...inghite cu noduri..nu manifesta apetit cine stie ce..se smiorcaie in timp ce mananca (de fapt dupa ce mananca cam jumatate, incepe si intoarce capul intr-o parte, lasa biberonul..apoi vrea sa manance din nou, nici nu inghite de doua ori ca iar intoarce capul si tot asa o tine..apoi devine frustrat si incepe sa se maraie, sa planga)..e un adevarat show pana terminam de mancat...Este in stare sa stea si 7 ore nemancat si nu manifesta cine stie ce interes...cateodata in ultimele zile...o fi pragul asta de 3 luni?

Ereena, of..ce rau imi pare..cred ca a fost teribil...si eu cred ca as fi plaaaans de oftica...bine ca mai aveti, totusi, ceva pe cd-ul nasilor...uite un de la mine sa-ti mai treaca supararea!
Tizul lui Matei al meu este o dulceata!

Fetelor, recomandati-mi si mie o cofetarie buna unde sa comand totul bebelui..

AVEM SI NOI POZE NOI!!!!

Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cati ce frumos ai povestit de bb! Doamne dar ce era sa pateasca!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

ereena off .. ce rau imi pare ptr pozute si filmuletele cu mateiu. bine macar ca mai ai la nashi ceva pozute. ce idioti aia de la service .. dar cum au sters memoria? intentionat sau era un virsu ceva care si-a facut de cap?

sa treaca supararea! pofta buna la inghetataaa .. de care ti-a luat sotu?? io-s nebuna dupa nirvana cu caramel si nuci pecan .. yummyyy

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

nu a fost virus , procesorul trebuia inlocuit .....in sfarsit
a gasit nirvana(preferata mea) dar cu lichior numai , dar buna si aia

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

pup toate fetele si toti clopoteii
azi nu am avut timp de nimic pentru ca daria a fost cam agitata.acum o tin treaza ca sa ma lase si pe mine sa dorm la noapte!la 4 m-am culcat si la 6 a cerut papa.si apoi toata ziua nu am mai putut dormi!
sunt zombi !

gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2

Mergi la inceput

astazi am fost la vaccin , infanrix, mateiut a plans doar putin dar asta pt ca l-am trezit din somn. am pus acum o felie de lamaie acolo, e putin bazait ,nu a papat prea bine si are un 37,4 rectal .mi-a zis sa ii dau o lingurita de calpol pt febra, sper sa trecem cu bine noaptea asta. ne-am si cantarit ,6,7 kg la 2 luni si 2 sapt

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Cati, ce gurita scumpa are bebe Matei!! Si ce mami frumoasa!!!
Ingrozitoare pataniile astea de parinti... Traiesc si eu momente de groaza citind ce scrieti voi aici...

Eu cred ca am mai povestit, dar nu sunt sigura, ce am patit cu Luca. Avea 1 an si cateva luni. Eram toti in sufragerie, bebe pe langa noi si noi chiombandu-ne la un film bun la TV. Luca isi ia biberonul sa bea apa si deodata il vad ca i se umple fata de apa si el se inneaca. Ia-l si bate-l pe spate, zguduie-l si incepe sa planga tare. Eu vad ca nu mai era tetina de la biberon si in momentul ala tip ca a inghitit tetina. Luca dadea sa verse... Merg cu el la baie, ii bag degetele pe gat incercand sa vad unde e tetina, vad curgand cateva picaturi de sange pe chiuveta si ma panichez ingrozitor. Nu stiu cum am ajuns in masina cu el si cu sotul, nu stiu cum am ajuns la spitalul municipal, cel mai apropiat de noi. Luca se linistise insa noi tremuram din toate incheiturile. Cei de la urgenta ne vad speriati, le povestim ce si cum, il consulta si declara ca ei nu cred sa fi inghitit tetina dar sa mergem oricum la Gr. Alexandrescu. Mergem si acolo, i se face o radiografie (ceva cu bariu) si nu se vede nimic. Doctora ma asigura ca daca , Doamne fereste, s-ar fi intamplat asa ceva, nu ar mai fi putut respira deloc. Doamne....ce spaima am tras!!! Intre tip sotul mersese acasa sa mai caute tetina si revine victorios. Nenorocita era in biberon dar pentru ca era incolora nu se vazuse in apa. Si la spaima noastra, nici nu ne=am dat seama sa ne uitam acolo... Cert este ca am trait momente de groaza pe care nu le doresc nimanui. Sa ne fereasca Dumnezeu de probleme cu copiii!!

Cati, pentru tort iti recomand fie cofetaria Pasticeria Giusepinna (acolo am facut noi tortul pe care il poti vedea in pozele de la botez) sau cofetaria Agapitos. Ambele fac prajituri si torturi absolut delicioase.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput