Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by veronicka

marc al meu papa numai dintr-un san si nic pe ala nu il gloleste. cred ca il doare burtica se opreste , da gazelea fara si nu mai vrea sa primeasca in gurita titica orice asa face. iar in ultimele 9 zile a luat in greutate numai 140 de grame. eu lapte am da daca el nu vrea sa ppape ce pot sa-i fac?
sa il pun mai des la san? ii dau cam la 3 ore ca el saracu nu prea plange da suge suzeta ff tare

Veronica -mami lui Marc-Andrei

ai incercaat sa mulgi sa vezi daca din bibe vrea?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina023

Veronika, cate luni are Marc? Eu m-am confruntat cu o perioada de vreo 2-3 saptamani in care Ana nu a mancat prea bine si implicit nu a luat nici in greutate multumitor. Insa acum si-a revenit si vad ca recupereaza si cu greutatea.

Moni, ai scapat de dintzar? Cand ma gandesc ca dupa ce nu mai alaptez trebuie sa merg si eu...ma apuca ashea o jaleeeeeee!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

alina am scapat pt azi!mai trebuie sa merg peste o saptamana sa-mi puna plomba, caci azi mi-a blocat canalele..ah ce m-o durut..mi- bagat 3 ace pe canale..si mi le-o impiins ...pana in creier le-am simtit..

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

mitsule eu te bat daca mai zici ca bebe C. nu-i frumos!!!cum sa nu fie frumos???ia uita-te mai bine la el!!e un frumos si-un dulcic ca si mamica-sa!!clar???

POZE BEBE ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
Originally posted by veronicka

marc al meu papa numai dintr-un san si nic pe ala nu il gloleste. cred ca il doare burtica se opreste , da gazelea fara si nu mai vrea sa primeasca in gurita titica orice asa face. iar in ultimele 9 zile a luat in greutate numai 140 de grame. eu lapte am da daca el nu vrea sa ppape ce pot sa-i fac?
sa il pun mai des la san? ii dau cam la 3 ore ca el saracu nu prea plange da suge suzeta ff tare

vero la intrebarea cu petele nu stiu exact sa-ti dau un raspuns . sa nu fie vreo reactie la o crema pe care o folosesti. eu stiu o crema foarte buna, asocilin, merge la rani, la urticarii, la spuzeli etc .. vezi poate iti merge.

la partea a doua .. nu cumva sunt colici? a mea asa facea in acea perioada .. nu vroia sa pape, era furioasa pe sfarc, tragea de el .. sanul drept nu-l vroia sub nicio forma .. iti dau un sfat .. pune-i susezta in gurita, lasa-l putin sa se linisteasca si apoi scoate-i usor suzi si vara-i pe tzitzi .. la mine merge.

bafta si sanatate!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

zuzici ..

ce ametita sunt ... acum mi-am dat seama ca 11 e vineri nu duminca!!! hurraaa .. deci pot sa vin si io la intalneala. pe la ce ora ati stabilit?? treceti-ma si pe mine pe listuza .. desigur ca nu voi veni cu iubi caci e la munci .. cred ca voi aparea cu una bucata socra din dotare .. caci nu stiu dak vin singura cu masina cu bitzi .. hmm .. vedem ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

jelomoni, mitsu are farmecul ei asa cum e:-) nu degeaba a numit-o miri mitsu panicardu'

am vazut ca unele dinre voi ati inceput sa mergeti la gimnastica. eu inainte de sarcina faceam tae bo, acasa doar , dar faceam zilnic. vreau sa reincep dar la inceput fac febra musculara sigur sigur . intrebare(sper sa nu fie tampita)febra musculara si oboseala are legatura directa cu alaptatul? influenteaza?

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

mai e careva pe aici?? mie nu mi-e asa somn .. sotu e plecat la training pe undeva pe langa sibiu .. bitzi se pare ca doarme ..

voi pe unde umblati???

mitsu nu-ti faci aparita la rondu de noapte?

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

bine .. bine ... ma bag in pat! poate gasesc ceva interesant la tv ..

noapte bunaaaaaaaaaaaaa!!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

ellenuta da numai pe mitsu o strigi la apelu de noapte?
nu stii ca eu sunt zuza de noapte?

gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

elenuta buna idee cu suzeta sper sa tina. marc are luni 6 sapt

Mergi la inceput