Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

urra!!!vine sotu acasa!nu mai sunt singurica in noapte asta.
daria doarme,eu sunt pe aici cu voi sau fara voi,vedem daca dormiti sau nu.
hai sa facem prezenta!
cine e treaza??

gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Ereena

jelomoni, mitsu are farmecul ei asa cum e:-) nu degeaba a numit-o miri mitsu panicardu'

am vazut ca unele dinre voi ati inceput sa mergeti la gimnastica. eu inainte de sarcina faceam tae bo, acasa doar , dar faceam zilnic. vreau sa reincep dar la inceput fac febra musculara sigur sigur . intrebare(sper sa nu fie tampita)febra musculara si oboseala are legatura directa cu alaptatul? influenteaza?

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

da stiu ca mitsu are un farmec aparte..de aia o iubim!si pe bebe C la fel..asa ca ii sarim in aparare..

si eu am tot vrut sa ma apuc de sala insa nu prea am timp, caci n-am cu cine sa-l las pe bebe, asa ca mi-am luat o bicicleta, si seara dupa ce adoarme roby, ma pun la pedalat, zic ca e ok pt inceput
am facut si cate o ora si n-am observat sa-mi influenteze productia de lapte..

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

va pun absenta nemotivata!!!!

gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by gabrittza

urra!!!vine sotu acasa!nu mai sunt singurica in noapte asta.
daria doarme,eu sunt pe aici cu voi sau fara voi,vedem daca dormiti sau nu.
hai sa facem prezenta!
cine e treaza??

gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2

eu sunt treazasi prezenta..pana iasa sotu de la dus...caci tocmai a venit acasa..asa ca nu mai stau, va pup noapte buna

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

jelimoni ai absenta motivata!! si noapte buna.
eu cu sotu o sa avem treaba.....nu va ganditi la
ca vreau sa ii spun ce decoratiuni am ales pentru nunta/botez!ca am vrut sa combin decoratiunile si marturiile si tot ca doar sunt 2 evenimete,nu?

gabrittza si Daria Maria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Da, mi fetelor..asa cu pataniile astea..cosmaruri pentru noi...

Jelimoni, eu cand am citit si de tine ce-ai patit...am retrait momentele alea groaznice...si, ma gandesc cu groaza sa nu mi se intample si mie pt. ca eu, una, ma stiu o impiedicata fara pereche..cea mai mica denivelare, gaurica etc. din asfalt...n-o ratez..de aia ma impiedic, in aia calc si tot asa..in casa ma lovesc de toate usile si de toti peretii si de alte obiecte...asa ca...imi este groaza sa nu mi se intample o chestie din asta sa ma impiedic sau sa ma lovesc de ceva sa-l lovesc si pe bebe...Doamne fereste...sper ca ne va feri Doamne-Doamne de ceva rau..

Angi, pup pe Pupi cel mik si dragalas! L-am votat! Este minunata poza "somn adanc"...

Alina023, saru'manuta...am retinut numele cofetariilor...o sa rog nasa sa dea o fuga pana acolo sa vada ce si cum caci noi daca o sa venim intre paste si 1 mai cine stie daca mai putem comanda in perioada aia sau daca nu este prea din scurt pentru ei..botezul fiind pe 3 mai..
Mai, da' aveti niste poze su-per-beee de la botez...profi, profi...mami frumoasa de bebelusa frumoasa...

Ellenuta, thank you, thank you de aprecieri...Eva este una din bebelusele mele favorite! O sa i-o prezint si lui Matei ..asta daca nu a pus ochii Eva pe alt clopotel...

Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Iar intru in mare graba, nu am mai avut timp de citit de numai stiu cand ...ma tot chinui sa recuperez din urma da nu reusesc, ca se astern capitole peste capitole, nu-i nimic, perseverez.

Ema si Ereena eu am gasit Infanrixul mai ieftin cu vreo 300 000 fata de restul farmaciilor la farmacia Helpnet de pe Crangasi, dupa ce se coboara Podul Grant pe dreapta la vreo 200m. Daca aveti card Helpnet, se mai adauga o reducere de 5%.

Miri am apucat sa citesc despre problema ta cu lapticul lui Sacha, tocmai tu sa te ingrjorezi ca ramai fara laptic? Nu se poate sa-l pui la fiecare masa la san si sa-i dai doar putin de completare formula? Sau sa mulgi ? Nu mai iese la pompa acum, am vazut si eu, dar am descoperit ca iese cu mana. E adevarat ca e mai obositor decat cu pompa, da incearca asa decat sa se diminueze productia.
Incerc sa citesc din urma ca am mult de recuperat.

A, vrem si noi la intalnire pe 11. La ce ora si unde? Da' nu ma descurc singura cu 2 pitici. Ne primiti cu tot cu tati?

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Alina eu nu l-am pus pe Marc si nu o sa-l pun nici pe Andrei in premergator din lipsa de spatiu in apartament si din cauza de praguri de care se poate impiedica. Si eu stiu ca e controversat premergatorul, dar neavand conditii propice in casa nici nu-mi bat capul.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Pupi doarme cu suzeta in gurita si eu traduc dar mai trag un oki si pe-aici.

Alina, nici eu nu am sa iau premergator din acelasi motiv - mers pe varfuri dupa aceea, stiu un copilas pe care tare greu l-a dezvatat mamica lui de mersul asta pe varfuri din cauza de premergator.

Cati, multumim de vot!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Zuzici...bebe meu cred ca trece printr-un alt prag de crestere. Exista unul la 6 saptamani??

E nehotarat,nu stie ce vrea, ba vrea tzitzi,ba o scuipa apoi tipa,un tipat din acela de zici ca l-a muscat ceva.
Se poarta ca si cand ii este foame, dar e si somnoros si mai casca din cand in cand ...cu ochii pe jumatate deschisi.

Aseara am avut un moment delicios. Il tineam in poala, abia mancase (eu am o perna de alaptat,pe care o pun in jurul meu,altfel mi-ar rupe mainile) ...era satisfacut ,n-aveai treaba. Si vine tati si il ciupi ciupi de burtica, apoi de obrajori... si numa' ce ne tranteste Andrew vreo 3-4 zambecici de ne-a topit nu alta.
Normal, pana sa luam camera sa-l filmam,se plictisise omul.

Acum, s-a marait toata dimineata...se purta de parca nu ii ajungea sanul si eu l-am tot invartit,cand la dreptul cand la stangul.... de cred ca a ametit saracul copil...dar acum macar doarme in leagan de vreo ora.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput