Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
danybv spune:
angi sa fiti voi sanatosi si sa castigati premiul cel mare
ellenuta eu o pun pe Maria pe burtica in timpul zilei cand ma joc cu ea iar la somn nu o pun sa stea pe burtica fiindca este cam periculos ( pericol de asfixiere ) acum depinde poate sunt si mamici care-si pun bebelusul sa doarma pe burta, difera de la mama la mama
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
sweetgys spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
gabritza intelesesem din prima ce ai vrut sa spui ..
louiza ce faci? cum e la job?
ceska ce frumos e benji!! iti vine sa-l papi!
virgo inca un copil .. Doamne .. eu asa vroiam inainte de bitzi .. acum nu cred ca mai ma incumet la inca unu
aurel cris foarte frumusica biencuta ta!!
alinuscha imi pare rau ca tati tau a decis sa plece in italia. dar asta va fi motiv sa-l vizitati des acolo si sa mai va si plimbati!!
gratiela uff , n-a scapat tudorashu sa nu ia raceala. sanatate multaaaa
ramona fiecare bebe creste in ritmul lui. cel mai bine ar fi sa intrebi un dr pediatru, dar unul bun. iar 37,5 nu este considerata temperatura .. mai ales dak ai luat rectal .. scazi 0,2 grade! temperatura recomandata ptr bebei (in romania cel putin) este de 21-22 grade .. doar la baie cam 25!
gya eu nu am reusit cu punguta .. mai mult il iroseam, adica se scurgea .. eu folosesc pahare de plastic, din alea de unica folosinta!! sunt superr ptr pastrat laptic!!
anca noi am iesit afara. nu a fost soare dar a fost caldut si bine. a dormit bitzi dusaaa!
ema uite ce vreau eu sa iau .. www.newbabymilk.ro/produs57/Fisher-Price---Infant-to-Toddler-Rocker---Balansoar.htm" target="_blank">BALANSOAR PE BATERII sau asta www.newbabymilk.ro/produs55/Fisher-Price---Newborn-Toddler-Portable-Rocker---Balansoar.htm" target="_blank">ALT BALANSOAR CU BATERII
honey la multe saptamani si luni si ani lui bebe AJ!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Pahare din plastic? Ok, dar eu stiam ca trebuie vase sterilizate si inchise ermetic..., sau ma insel? Pup
Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
Ellenuta spune:
gya stiu ca exista si niste pungute speciale ptr pastrarea laptelui, dar fetele pe aici il pun in pungute din alea de sandwich .. eu il pun in paharele de plastic de unica folosinta si in bag si in doua pungute mici. bitzi nu are nicio problema de la el ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
dany multumesc. si eu reusesc s-o tin cate 5 minute .. dupa aia, incepe concertul. iti dai seama ca nu pot s-o pun sa faca nani asa si mi-ar fi si frica. stiu ca bebele nu se pune sa doarma pe burtik decta atunci cand se poate intoarce singur de pe fata pe burtik si invers ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
virgo spune:
Am baiat maaaaaaaare , golan de golan ! Am schimbat masura la scutec , 'mnealui deja poarta nr. 3 ! Iar la hainutze purtam de vreo saptamana masura 62 , ca 58 nu ne mai vine dacat stretch .
Fetelor , tot ma mai seaca faza cu vacuum-ul , el tot forma aia specifica o mai are la cap , "trasa" in crestet . Are cineva vreo idee cam cand o sa-i treaca ? Daca-i trece ...
LaLa_20 spune:
danonique pe suzeta poti sa-i pui putina glicerina..si chiar ii face bine
alina023 ... o scumpik anita
ceska ,benji e tare scumpic si tre sa laud si ursuletul lui...tare imi mai plac jucariile...
Virgo...nu esti singura deloc...si eu il vreau pe al doilea ACUM...din pacate ...avem in calcul o plecare in afara(sotul sa munceasca si noi sa-l asistam,k fara noi nu ar pleca)...ca sa ne facem o casa...si poate facem loc si pt un al 3 lea bebe
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
gugushtiuc spune:
Buna zuzici!
Azi m-am "luptat" toata ziua cu gugushtrumful meu care a inventat o chestie noua, respectiv suptul pumnului si suptul tzatzei IN ACELASI TIMP. E nervos nevoie mare ca nu incap ambele in gurita aia mica si dai scancete si tipete.
GUGU de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
virgo spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Buna zuzici!
Azi m-am "luptat" toata ziua cu gugushtrumful meu care a inventat o chestie noua, respectiv suptul pumnului si suptul tzatzei IN ACELASI TIMP. E nervos nevoie mare ca nu incap ambele in gurita aia mica si dai scancete si tipete.
GUGU de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
Join the club ! Asa face si Caz : numai ca deja s-a cam prins ca amandoua deodata nu incap . Asa ca sta cu pumnii pregatiti , cand prinde o pauza de supt , baga repede degetele !
gugushtiuc spune:
...mda. Cand m-am trezit si eu sa intru pe forum toata lumea a fugit la nani. Noapte buna tuturor!
GUGU de LUCA 19.12.2007
Ven spune:
I'll join the club too! Si Mathias face la fel, chiar in seara asta m-am distrat bine de disperarea cu care incerca sa bage pumnul si tetina de la bibe simulta in gurita :)