Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

Fetelor am postat si eu poveste nasterii pentu cine vrea sa o citeasca.
Honey felicitari pentru cele 6 saptamani si la multe, multe inainte

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ceska vazut si placut poze cu bebe benji!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Virgo, ce curajoasa esti! sa te gandesti tu deja la al doilea bebe! si noi ne gandim, insa pt viitor, peste vreo 2 anisori, asa...sa uit cum a fost la nasterea asta...ca sa-mi revina curajul.
by the way, daca va fi fetita (ceea ce ne dorim amandoi), first choice la nume e tot Briana

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Pana la urma ne-am facut curaj si am iesit. Si mie imie frica de vant mai ales ca noi am avut si rosu in gat si am tras ceva cu mucii.
Kkcioasa vremea asta... cand am iesit din casa a iesit soarele, dupa 10 min s-a innorat mai tare, apoi iar parea ca se lumineaza... ma rog, nu am stat decat 1h15'.

Ema, referitor la salteluta... noi am primit-o la botez, desi eu as fi vrut sa ii iau de la TinyLove, dar e buna si asta. La inceput, adica la 2 luni, nu il interesa si nu statea in ea nici 10 minute... dar vad ca pe zi ce trece devine interesat de ea si de jucariile de acolo... e drept ca acum avem 3 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gabritza intelesesem din prima ce ai vrut sa spui ..

louiza ce faci? cum e la job?

ceska ce frumos e benji!! iti vine sa-l papi!

virgo inca un copil .. Doamne .. eu asa vroiam inainte de bitzi .. acum nu cred ca mai ma incumet la inca unu

aurel cris foarte frumusica biencuta ta!!

alinuscha imi pare rau ca tati tau a decis sa plece in italia. dar asta va fi motiv sa-l vizitati des acolo si sa mai va si plimbati!!

gratiela uff , n-a scapat tudorashu sa nu ia raceala. sanatate multaaaa

ramona fiecare bebe creste in ritmul lui. cel mai bine ar fi sa intrebi un dr pediatru, dar unul bun. iar 37,5 nu este considerata temperatura .. mai ales dak ai luat rectal .. scazi 0,2 grade! temperatura recomandata ptr bebei (in romania cel putin) este de 21-22 grade .. doar la baie cam 25!

gya eu nu am reusit cu punguta .. mai mult il iroseam, adica se scurgea .. eu folosesc pahare de plastic, din alea de unica folosinta!! sunt superr ptr pastrat laptic!!

anca noi am iesit afara. nu a fost soare dar a fost caldut si bine. a dormit bitzi dusaaa!

ema uite ce vreau eu sa iau .. www.newbabymilk.ro/produs57/Fisher-Price---Infant-to-Toddler-Rocker---Balansoar.htm" target="_blank">BALANSOAR PE BATERII sau asta www.newbabymilk.ro/produs55/Fisher-Price---Newborn-Toddler-Portable-Rocker---Balansoar.htm" target="_blank">ALT BALANSOAR CU BATERII

honey la multe saptamani si luni si ani lui bebe AJ!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

laura ioana LA MULTE LUNITE INAINTE MICUTEI THEA!! SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

sunt restanta rau, mai am jumate din cap trecut plus asta sper ca sunteti ok

Noi am fost ieri la pediatru, avem 5800 si 63 de cm, toate bune mai putin dermatita... Mi-a luat la rand alimentele problematice - care provoaca reactia la bb:

Ea - lapte de vaca beti?
Eu - nu
Ea - oua?
eu - nu
ea - miere, ciocolata?
eu - nu
ea - banane?
eu - ooooooooppppsssss

Aviz fetelor care au pb cu bb cu dermatita, cica bananele sunt fffff alergice pt bbii predispusi la dermatita. Am sa observ.

Fug sa citesc din urma

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetelor
- am intrat si eu sa va salut si sa vad despre ce mai vorbiti
- vreau sa urez si eu pentru bebeul lui Honey la mai multe lunite si pentru bebelusa thea
- virgo sa stii ca este foarte frumos sa ai doi copilasi mai ales de varsta apropiata , iti spun eu din propria mea experienta , este un pic mai obositor dar ai si multe satisfactii .Plus ca o sa ai experienta de la primul bebe exact cum se intampla la mine acum , daca apar diferite probleme la bebe nr 2 deja stii cum sa reactionezi de la primul asa ca daca va venii bebe nr 2 pe viitor sa fii bucuroasa
- angi foarte frumoase pozele pentru vot
Maria mea este bine nimic deosebit la ea : doarme toata ziua , mananca bine si cand este treaza vorbeste in limba ei mult , rade si mai nou a inceput sa tipe cat o tine gura
va pup pe toate din grup

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor cu intalnirea de pe 11, eu o sa vin cu una bucata sot si una bucata bb, ca doar venim toti trei de la Cta, so...

Danybv, multumim pt aprecierile legate de poze si multumim tuturor care ne-au votat!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

zuzici

voi cam cat timp ii tineti pe bebici pe burtik?? ii puneti si la nani pe burtik? a mea nu prea vrea sa stea .. nu-i place. stiu ca e bine ptr ei, isi dezvolta musculatura mai repede ...

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput