Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ca si model de balansoar (bouncer), aveti ceva recomandari fetelor?Si dintr-asta i-as lua, poate asa va sta si el cateva momente singur.
Cum sa fie, electric sau nu? I=as lua unul mai mare, sa-l poata folosi si ca scaunel cand va putea sta in fund.Am vazut un model care se poate regla in 3 pozitii, si spatarul si sezutul, si cu optiune de pozitie fixa,dar nu este electric.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Hello zuzici.

Noi astazi implinim 6 saptamani.
Andrew meu aseara a avut prima baita in care nu a plans. Abia dupa , cand i-am facut masaj a plans un pic.De fapt, nu stia ce sa faca...sa planga sau sa se bucure de masaj..smecheru' lu' mama.

A papat apoi si a adormit in jur de 10,s-a trezit la 2:30 (supt si adormit in pat la mami) si la 6.Acum doarme iarasi...e tecut de 7 am.
Asa ca, ma duc si eu in pat o ora,doua..cat m-o lasa prichindelul.

Va pup si va doresc o zi frumoasa.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

RAMONAB si eu sunt suparata cu greutatea bebelinei,eu banuiesc ca nedormind asa,nestiind ce sa mai mananc din cauza coliciilor lapticul a scazut.Oricum acum ii dau san Biencutei iar dupa ce suge bine si goleste sanul ii mai dau lapte praf 50ml asa mi-a zis dr.Am inceput si sa beau ceaiuri la greu poate imi revin si eu cumva.
Multumim pt aprecieri si bebe Matei e frumos foc,imi place asa mult pozele in care rade la mami.
http://good-times.webshots.com/photo/2457705220103063595ihMvMz

Aurel_cris am vazut-o pe Biancutza ta. frumoasa-i, si dragalasa.Imi place tare mult animaloiul ala in care sta.Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa si voiasa.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by emabucuresti

l-am mancat pe "sa", scuze

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

te scuzam::-))))dar numai pt ca ne-ai laudat puiutii:-))) noi cand vedem poze cu bebelul tau?

matei e tare incantat de salteluta.mai sunt fete care au si copiilor le place .la modelul asta ,se pare ca toti o iubesc pe doamna girafa si de curiozitate m-am pus si eu pe salteluta sa vad ce are atat de special .in primul rand se distinge fata de celelate pt ca e alta culoare si nu are mai multe culori pe ea ,plus ca iese din rand cu gatul ei cel lung:-)))matei se joaca si cate o ora acolo,se cearta cu ele ,le loveste ,rade, e tare incantat.acum a descoperit si soarele fosnitor si nu il mai lasa din mana

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , ce jucarii dati unui copil de 9 saptamani ? Ca mi-e totusi mila de el ca se joaca numai cu degetele . Ce preferinte au bebeii la varsta asta ?

Mergi la inceput

honey, pupici pt sarbatorit............si tu , fugi la somn nu pierde vremea pe net ,o ora de somn e binevenita

virgo, eu de la 6 saptamani i-am tot fluturat lui matei jucarii ,zdranganele . uneori i le puneam in jurul lui si cand dadea din maini le lovea. acum se joaca pe salteluta

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by virgo

Fetelor , ce jucarii dati unui copil de 9 saptamani ? Ca mi-e totusi mila de el ca se joaca numai cu degetele . Ce preferinte au bebeii la varsta asta ?

eu cumva ma ratat un link cu pozele tale? unde le gasesc

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Helau!
Ereena, ce scump e Matei al tau, ce par mare are si ce haios doarme el in toate pozitiile, ca un om mare Cel mai mult imi place aia cu escaladarea :)

Virgo, esti curajoasa, baby! Asa ca n-o sa zic acum nimic despre ce usor e cu doi, mai ales cand sunt amandoi mici, diferenta de 1 an, 1 an si ceva... :)

Ramonab, uita-te pe graficele alea de la World Health Organization (parca asa ii zice). Acolo poti verifica daca, la greutatea cu care s0a nascut, bebe e pe curba ascendenta sau nu. Da un search pe google si o sa gasesti. Dar sunt sigura ca bebele tau e ok.

Mergi la inceput

ven , acum l-am vbazut pe mathias la 3 luni...ce serios sta in leagan:-)

am facut o obsesie din a face poze :-))))am mai pus ,doar 4 aici http://good-times.webshots.com/photo/2483823780102332184MIVjaV

si filmulete aici http://good-times.webshots.com/video/3054107010102332184vGzOfj

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

danonique, alina, louiza, multumim frumos de aprecieri. pentru mine stefan e cal mai frumos copil din lume! ca deh, orice cioara isi vede puiul mai alb...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput