Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Ramona, bebitza al tau s-a nascut cu 3200gr dar sigur a scazut in maternitate deci ai ajunge la o crestere lunara de 600gr care nu e prea mare dar nu-i nici teribil de mica...copilasul a crescut si in lungime (poate mai mult decat ceilalti)...pe Tudor l-am nascut cu 3000gr dar a iesit cu 2750gr...dr. neonato mi-a zis sa-l tin la 27 de grade in casa pana pe la 3 saptamani (baiatul meu s-a nascut la 39s5z dar in fapt avea cam 38s) spunandu-mi ca nu raceste dak e mai racoare numai ca nu-mi ia in greutate (isi consuma energia pt a-si regla temp). Cat despre febra...Tudor are mereu 37.3-37.6 masurat rectal. Sanatate multa!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Din maternitate a iesit cu 2.900, drept ii.De crescut in lungime da a crescut dar nu pot sa zic ca mai mult decat ceilalti, ce-i drept in ultima saptamana a crescut vazand cu ochii. Dar na mi se pare foarte mic in comparatie cu ai vostri care au deja 6 kg.
Sa inteleg ca temperatura nu e mare 37,5? rectal am luat-o, pe termometru arata 38.0 dar se scade 0.5, nu?
M-ai pus pe ganduri cu temperatura din casa care la mine a fost mereu de 21-22 de grade.Oare ii e frig?Desi nu prea as crede pt ca nu are nasul rece aproape nicioadata, si cand doarme e invelit tot timpul.
Ma rog nush ce sa zic, cred ca o sa caut un pediatru bun, numai ca in satmaru asta de rahat ii mai greu de gasit, parca aici s-au adunat toate ciurucurile de doctori de parca nu toti au invatat din aceleasi carti.
Ma scuzati, dar m-am enervat.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

ramonab in primul rand urez multa sanatate bebeului tau.Si felicitari ca il alaptezi la san! Am citit in faimoasa carte a lui Capraru despre calculul greutatii si acolo se spune ca in prima luna de viata si o crestere mai mica, de 500 g, nu este ingrijoratoare, este ok, deoarece conteaza si scaderea fiziologica din primele zile.
Apoi, cresterea din lunile urmatoare nu este batuta in cuie la 750-900 g/luna.Important dupa opinia din aceasta carte este ca curba ponderala reala a sugarului sa fie ascendenta,in paralel cu aceea ideala de crestere.citez din carte.Ideea este ca fiecare sugar are ritmul sau de crestere,unii demareaza mai devreme,altii mai tarziu.
Oricum cel mai bine este sa discuti cu pediatrul.
Sanatate si sa scapati repede de rosu in gat!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by stoisor

virgo la ce odisee o sa ne intalnim???
plange Sara

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

Nus' sa-ti spun . Dar asta era ideea , la anu' in ianuarie iar ma apuc de treaba . Acum sper sa-mi si vina menstruatia pana atunci .

Tu ce vrei la runda a doua , fata sau baiat ? Pe mine nu m-ar deranja nici una , nici alta .

Eu m-am gandit si la nume : baiat sa fie , sigur e Luca , fata e Briana .

Mergi la inceput

Fetelor am trimis-o pe mama dupa vaccin la matei Bals si i-au spus ca il mai aduc in cca 2 saptamani,nu il mai aveau.Stiti in alta parte unde s-ar gasi la pret bun?vreo farmacie mai convenabila?
Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

fetele din bucuresti voi ati scos bebeii azi afara? pe mine ma bate gandul sa iesim la 3 dar cand vad cat e de mohorat...

Mergi la inceput

ps Este vb de Infanrix hexa.

Mergi la inceput

Ancasoare mie nu de mohoreala imi este teama ci de vant.Eu il scot acum cand se trezeste dar il feresc de vant, baricadez bine carutul.Al meu a fost tare bolnavior la 3 saptamani de aceea sunt f atenta cu vantul,ploaia,umezeala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by emabucuresti

Fetelor am trimis-o pe mama dupa vaccin la matei Bals si i-au spus ca il mai aduc in cca 2 saptamani,nu il mai aveau.Stiti in alta parte unde s-ar gasi la pret bun?vreo farmacie mai convenabila?
Sanatate

ce ghinion....sotul meu vroia sa nu mearga la munca maine ca sa poata pleca la bucuresti sa il cumpere....cred ca in toate farmaciile pretul este acelasi

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Ereena si Ancasoare, v-am admirat acum pozele cu bebeii.Sunt tare dulcici, sa va traiasca,fie sanatosi si fericiti! Am vazut ca voi aveti paturici din acelea cu arcade cu jucarii.Chiar le place sa se joace acolo? ma bate gandul sa-i iau si eu baiatului meu.

Mergi la inceput

l-am mancat pe "sa", scuze

Mergi la inceput